تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: كريمي : شايد دلم بخواهد با اسب مسافرت كنم به كسي چه؟!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض كريمي : شايد دلم بخواهد با اسب مسافرت كنم به كسي چه؟!

متاسفم كه استيل آذين برنده بازي با پرسپوليس بود. پرسپوليس تيم محبوب من است. من اين پيروزي را به باشگاه و مديرعامل استيل آذين تقديم مي‌كنم.

سايت گل - علي كريمي بعد از نمايش ويژه مقابل پرسپوليس با آرامش به سئوالات پاسخ داد . او با ابراز تاسف از برد مقابل تيمي كه هميشه دوستش داشته ، حرفهايش را اينطور شروع كرد:«من پيراهن فصل پيش پرسپوليس را زير پيراهن استيل آذين بر تن كرده بودم و مي‌خواستم زماني كه در بازي گل زدم، اين پيراهن را از تن دربياورم كه قسمت شد بعد از اخراج اين كار را انجام دهم و طبعا خوشحالم كه نتوانستم در اين بازي به تيم محبوبم گل بزنم.»
    كريمي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه آيا قصد دارد به پرسپوليس بپيوندد، تاكيد كرد: «هر بازيكني دوست دارد كه در پرسپوليس بازي كند. من مديون پرسپوليس و هوادارانش هستم ولي به استيل آذين متعهد هستم. بنابراين باشگاه هر تصميمي درخصوص انتقال من به پرسپوليس بگيرد، با كمال ميل مي‌پذيرم.
    وي كه در دقايق پاياني از بازي اخراج شد، در پاسخ به پرسشي مبني اعتراض شديديش به قضاوت مسعود مرادي گفت:هرتوپي به سينه من و كعبي مي خورد ، هند مي گرفت . فكر مي‌كنم مرادي براي قضاوت در اين ديدار آماده نبود البته كارشناسان داوري مي‌توانند بهتر در اين خصوص اظهار نظر كنند. از ابتداي بازي داور مدام به بازيكنان استيل آذين كارت زرد و قرمز نشان داد و با كمكهايش هم هماهنگ نبود. با اين وجود من علت اخراج خودم را نمي دانم چون من حرف بدي به داور نزدم.».
    اما يك نكته جالب در اين مصاحبه موضعگيري او در برابر اظهارنظرعادل فردوسي پور مبني بر سفر او با قطار به كرمان بود كه كريمي گفت:شايد من بخواهم با اسب مسافرت كنم به كسي چه ربط دارد؟
    او در پايان مصاحبه با خبرنگاران دوباز طرفدارارن پرسپولبس تشكر كرد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/10/31

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کريمي تا نيم فصل مرخص شد

سايت گل- علي کريمي کاپيتان تيم استيل اذين با دريافت يک کارت زرد و يک کارت قرمز دو بازي اينده تيمش را از دست داد و به عبارتي تا نيم فصل دوم ديگر بازي نخواهد کرد. استيل اذين در دو بازي اينده مقابل مس کرمان و استقلال اهواز بازي خواهد کرد و علي کريمي ستاره و همه کاره استيل در اين دو بازي از همراهي تيمش محروم خواهد بود. کريمي که قبل از بازي پرسپوليس دو کارته بود، با دريافت يک کارت زرد و يک کارت قرمز مستقيم دو جلسه از همراهي تيمش محروم خواهد بود.

کد:
    2009/11/1

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آخرين بازي جادوگر در استيل اذين؟

سايت گل- اگر شايعات موجود حول و حوش انتقال کريمي به پرسپوليس به واقعيت بپيوندد و اين بازيکن در نيم فصل راهي پرسپوليس شود، بازي وي مقابل پرسپوليس در هفته پانزدهم را بايد اخرين حضور علي کريمي در استيل اذين دانست. کريمي با دريافت کارت زرد و يک کارت قرمز در دو هفته اينده ليگ برتر غايب خواهد بود.

کاپيتان استيل اذين در بازي هفته شانزدهم مقابل مس غايب خواهد بود و پس از اين بازي نيز ليگ برتر تعطيل شده و تيمها به استراحت نيم فصل خواهند رفت. اگر انتقال کريمي به پرسپوليس در نيم فصل انجام شود، در آن صورت اين بازيکن در اولين بازي پرسپوليس نيز غايب خواهد بود. پرسپوليس اولين بازي خود پس از تعطيلات را مقابل سپاهان در اصفهان انجام خواهد داد.

کد:
    2009/11/1

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض علي کريمي بداخلاق ترين بازيکن ليگ برتر

سايت گل- علي کريمي ستاره تيم استيل اذين که با 10 گل زده بهترين گلزن ليگ برتر بوده و در جدول موثرترين بازيکنان نيز با 10 گل و 6 پاس گل صدرنشين است، در جدول انضباطي نيز با دريافت کارتهاي متعدد زرد و قرمز اول است! کريمي در اين فصل 13 بار براي تيمش به ميدان رفته و 7 کارت زرد و 2 کارت قرمز دريافت کرده است و تا اينجاي فصل عنوان بداخلاق ترين بازيکن ليگ برتر را به خود اختصاص داده است. کريمي در دو بازي مقابل سپاهان و پرسپوليس کارت قرمز دريافت کرده است.

کد:
    2009/11/1

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

علي كريمي رو عشق است .......

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هدايتي: پرسپوليس پول خريد كريمي را ندارد

هيچ‌كس شك ندارد من پرسپوليسي هستم اما عادت ندارم براي آباد‌كردن يك جا، جاي ديگر را خرابه كنم. نظر من در مورد رفتن كريمي به پرسپوليس مثبت است اما تكليف نهايي را هيات‌مديره مشخص مي‌كند.

حسين هدايتي مالك باشگاه استيل آذين در كنفرانس مطبوعاتي امروز خود آب پاكي را روي دست پرسپوليسي ها ريخت. البته او نمي گويد كه كريمي را به پريسپوليس نمي دهد اما دلايلي مي آورد كه نشان مي دهد اين انتقال شدني نيست.
    او حرفهايش را از ماجراي پيوستن كريمي به استيل آذين اغاز كرد :بايد بگويم حرف‌هايي در دل دارم كه مجبورم به زبان بياورم چون برخي از آقايان دوست نداشتند كريمي با پرسپوليس قرارداد ببندد. من و محمد‌حسين نژاد‌فلاح در شب آخري كه قراردادها امضا مي‌شد تا ساعت 8:40 دقيقه شب سعي كرديم كريمي پرسپوليسي شود اما آقايان با هر ترفندي كه شد اجازه ندادند. حتي كريمي گفت به خاطر هدايتي مجاني به پرسپوليس مي‌روم. در تماس با عزيز محمدي اعلام كرديم او براي امضاي قرارداد سفيد به هيات فوتبال خواهد رفت اما آقاي انصاري‌فرد اعلام كرد كه جا نداريم. حتي نژاد‌فلاح با علي‌آبادي و آخوندي تماس گرفت اما باز هم به نتيجه‌اي نرسيد تا كريمي به پرسپوليس نرود. آيا مقصر من هستم؟
    *اگر كريمي را به استيل آذين نمي‌آوردم او به آمريكا مي‌رفت. به همين دليل از او خواهش كردم حالا كه به ايران آمده به عشق جوانان ايراني در تيم من توپ بزند اما باز هم مي‌گويم كريمي متعلق به پرسپوليس است و باز هم پيراهن اين تيم را مي‌پوشد؛ حالا چه وقت و چه زمان را نمي‌دانم.
    *من نمي‌دانم آيا 6 يا 10 هفته از بازي‌ها گذشته طبق قانون مي‌شود علي كريمي را به پرسپوليس بدهيم؟ اين موضوع اخلاقي و قانوني صحيح است؟ صددرصد اينطور نيست. همه بايد بدانند باشگاه استيل آذين صاحب دارد، هيات‌مديره دارد و مي‌خواهد در فوتبال حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشد. خوشبختانه با سرمايه‌گذاري كه انجام داده‌‌ايم پول بيت‌المال را حرام نكرده‌ايم. حالا بايد در مورد كريمي پافشاري كنيم چون او ستون تيم من است به همين دليل باز هم مي‌گويم با نظر هيات‌مديره در مورد كريمي در نيم‌فصل تصميم‌ مي‌گيريم.
    * هيچ‌كس شك ندارد من پرسپوليسي هستم اما عادت ندارم براي آباد‌كردن يك جا، جاي ديگر را خرابه كنم. نظر من در مورد رفتن كريمي به پرسپوليس مثبت است اما تكليف نهايي را هيات‌مديره مشخص مي‌كند كه آيا اين امانت مي‌تواند در نيم‌فصل پرسپوليسي شود يا خير. همانطور كه بارها گفته‌ام مشكل پرسپوليس كريمي نيست و به من هم مربوط نمي‌شود كه در مورد آن حرف بزنم.
    *: با اين حال آقايان بدانند برخي اظهار‌نظرهايشان در رسانه‌ها درباره كريمي غير منطقي و اخلاقي است. به همين دليل مسئولان باشگاه پرسپوليس مردم را در مقابل من قرار ندهند. علي كريمي يك فوق ستاره است و نبايد برخي‌ها با نام بردن اسم او سعي كنند ديگران را بدنام كنند.
    * حضور كريمي در پايان فصل در پرسپوليس با من است اما در نيم فصل اين طور نيست. اگر پرسپوليسي‌ها علي كريمي را با نظر موافق ما بخواهند جذب كنند بايد پول او را نقدا به ما بدهند نه اينكه وعده و وعيد دهند. فكر كنم اگر پول داشتند از تيم‌هاي ديگر بازيكن مي‌گرفتند.

کد:
    2009/11/1

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض عصبانيت شديد بازيكنان پرسپوليس از توجه بيش از حد به كريمي

در حالي كه ممكن است بازيكنان پرسپوليس به دليل شكست مقابل استيل آذين جريمه بشوند اما آنها نظر ديگري دارند.

سايت گل ـ داور كه سوت پايان را به صدا درآورد، بازيكنان پرسپوليس كلافه و عصبي به سمت رختكن حركت كردند در حالي كه بعضي از آنها زير لب به فضاي ورزشگاه اعتراض داشتند. دقايقي بعد در رختكن كه فضاي خصوصي‌تري است بحث در اين مورد بالا گرفت و بازيكنان بابت توجه بيش از حد ليدرها و طرفداران به علي كريمي دلخوري خود را به زبان آوردند. اين ناراحتي در شرايطي ابراز مي‌شد كه حبيب كاشاني به رختكن استيل آذين رفته بود!
    البته كاشاني بعد از چند دقيقه برگشت و با بازيكنان به تندي صحبت كرد اما قبل از اينكه او بيايد،‌ بحث درباره اينكه چرا ليدرها به جاي تشويق بازيكنان كريمي را تشويق مي‌كردند به گوش مي‌رسيد. در اين لحظات يكي،‌دو بازيكن با پيش كشيدن بحث شعارهاي منفي ليدرها در طول فصل،‌ شكست ديروز را هم ناشي از عملكرد آنها دانستند. حتي يك نفر از كريم باقري خواست تا به عنوان كاپيتان با حبيب كاشاني در اين مورد صحبت كند. بازيكنان پرسپوليس برخلاف كاشاني خود را مقصر اين باخت نمي‌دانند.

کد:
    2009/11/1

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا بازيكنان پرسوليس راس ميگن ديگه. واقعا شورشو درآوردن. بازيكناي خودشونو ول كردن چسبيدن به اين. ماشالا هم كه نماد اخلاق هستش . تو اين چند بازي نزديك بوده كه داور رو با لگد له كنه!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

عصبانيت شديد بازيكنان پرسپوليس از توجه بيش از حد به كريمي
    با این بازی مزخرفشون توقع دارن هوادارا تشویقشون هم بکنن!

هوادارا بیان کی رو تشویق کنن؟ هادی نوروزی یا جلال اکبری یا ... !!!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

کد:
    اینم حرفیه !
    اما خوب بازیکن خوب اما بد اخلاق هم چندان تهفه ای نیست !

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •