متاسفم كه استيل آذين برنده بازي با پرسپوليس بود. پرسپوليس تيم محبوب من است. من اين پيروزي را به باشگاه و مديرعامل استيل آذين تقديم ميكنم.

سايت گل - علي كريمي بعد از نمايش ويژه مقابل پرسپوليس با آرامش به سئوالات پاسخ داد . او با ابراز تاسف از برد مقابل تيمي كه هميشه دوستش داشته ، حرفهايش را اينطور شروع كرد:«من پيراهن فصل پيش پرسپوليس را زير پيراهن استيل آذين بر تن كرده بودم و ميخواستم زماني كه در بازي گل زدم، اين پيراهن را از تن دربياورم كه قسمت شد بعد از اخراج اين كار را انجام دهم و طبعا خوشحالم كه نتوانستم در اين بازي به تيم محبوبم گل بزنم.»
كريمي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه آيا قصد دارد به پرسپوليس بپيوندد، تاكيد كرد: «هر بازيكني دوست دارد كه در پرسپوليس بازي كند. من مديون پرسپوليس و هوادارانش هستم ولي به استيل آذين متعهد هستم. بنابراين باشگاه هر تصميمي درخصوص انتقال من به پرسپوليس بگيرد، با كمال ميل ميپذيرم.
وي كه در دقايق پاياني از بازي اخراج شد، در پاسخ به پرسشي مبني اعتراض شديديش به قضاوت مسعود مرادي گفت:هرتوپي به سينه من و كعبي مي خورد ، هند مي گرفت . فكر ميكنم مرادي براي قضاوت در اين ديدار آماده نبود البته كارشناسان داوري ميتوانند بهتر در اين خصوص اظهار نظر كنند. از ابتداي بازي داور مدام به بازيكنان استيل آذين كارت زرد و قرمز نشان داد و با كمكهايش هم هماهنگ نبود. با اين وجود من علت اخراج خودم را نمي دانم چون من حرف بدي به داور نزدم.».
اما يك نكته جالب در اين مصاحبه موضعگيري او در برابر اظهارنظرعادل فردوسي پور مبني بر سفر او با قطار به كرمان بود كه كريمي گفت:شايد من بخواهم با اسب مسافرت كنم به كسي چه ربط دارد؟
او در پايان مصاحبه با خبرنگاران دوباز طرفدارارن پرسپولبس تشكر كرد .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2009/10/31