سلام.
امروز دفترچه پلاسمای سامسونگ B650 رو از سایت سامسونگ دانلود کردم..دیم همچین قابلیتی رو توضیح داده گفتم بزارم اینجا تا بقیه هم نظر خودشونو بگن!!
این عکسهارو از دفترچه پلاسما سامسونگ b650 50 اینج ورداشتم..البته کل این مبحث و نزاشتم(خلاصه)
![]()
![]()
سلام.
امروز دفترچه پلاسمای سامسونگ B650 رو از سایت سامسونگ دانلود کردم..دیم همچین قابلیتی رو توضیح داده گفتم بزارم اینجا تا بقیه هم نظر خودشونو بگن!!
این عکسهارو از دفترچه پلاسما سامسونگ b650 50 اینج ورداشتم..البته کل این مبحث و نزاشتم(خلاصه)
![]()
![]()
فکر نکنم زیاد پیچیده باشه..اونطوری که من فهمیدم..میتونی با یک مودم و چند متر کابل به راحتی کامپیوتر و با برنامه ای که از سایت سامسونگ دانلود ونصب میکنی ..عکس ها و فیلم و MP3 رو روی تی وی SHARE شبکه کنی .با این کار به راحتی میتونی فایلهای روی پی سی رو در تی وی اجرا کنی (فیلمو عکس ..)
ظاهرا موضوعي كه خيلي ها دنبالش بودن روشن شد . امكان شبكه كردن مدل B690 يا B650 با كامپيوتر .
طبق صحبتهايي كه با قسمت VIP سام سرويس داشتم مشخص شد كه اين مدل ها از طريق نرم افزاري كه توي پك تلوزيون هست قابليت شبكه شدن رو با كاميوتر دارن . ابتدا با دادن يك IP به TV و نصب نرم افزار مربوطه بر روي كامپيوتر ميشه فيلمها و يا عكسهاي معرفي شده به برنامه رو توي تلوزيون مشاهد كرد .
باهاش ميشه فيلماي 1080p ديد؟ كابل لن قدرت انتقالشو داره؟
سرعت انتقال اطلاعات از طريق Lan بسته به نوع كارت شبكه و كابلي كه استفاده ميشه متغيره در حال حاضر ساده ترين كارتهاي شبكه به راحتيMbps 100 سرعت انتقال رو دارن كه براي انتقال ونمايش هر فيلمي كافيه . شايد لود اوليه فيلم يه مقدار زمان ببره
B650 که دیگه نیست. الان B690 هست.
این پورت شبکه یا همون قابلیت DLNA چیز جالبیه.
یه نرم افزار داره که رو کامپیوتر نصب میشه و میشه باهاش فیلم روی تلویزیون پخش کرد
فول اچ دی رو با اکثر فرمتها ساپورت میکنه!
بصورت وایرلس هم شبکه میشه.(باید کارت شبکه USB داشته باشید)
دوستان الان قيمت b650 و b690 چنده?
plasma 50b650=2.290.000
lcd 40b650=1.990.000
با سينما خانگي.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي از سوالاتي كه از كارشناسان سام سرويس پرسيدم در همين مورد بود كه گفتن قابل انجام نيستبصورت وایرلس هم شبکه میشه.(باید کارت شبکه USB داشته باشید)
اگه شما اين مورد رو شخصا چك كردين يا منبعي در اين مورد خوندين عنوان كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)