تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: حذف لیورپول در اولین بازی آکوئیلانی, صعود آرسنال چلسی و منچستر سیتی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض حذف لیورپول در اولین بازی آکوئیلانی, صعود آرسنال چلسی و منچستر سیتی

بنیتس و ونگر از مهره های جوان خود استفاده کردند اما بازی کاملا جدی و پرشور برگزار شد...

در مهمترین بازی جام اتحادیه انگلیس،آرسنال در خانه خود با نتیجه دو بر یک لیورپول را مغلوب کرد و به مرحله بعد رسید. در مسابقه ای که اغلب مهره های اصلی دو تیم حضور نداشتند،مریدا و بنتنر در دقایق 19 و 52 برای آرنسنال گل زدند و تک گل لیورپول را هم اینسوا در دقیقه 29 به ثمر رساند. در اواخر بازی،آکوئیانی هافبک گران قیمت لیورپول به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و نمایش بدی هم نداشت. به این ترتیب لیورپول شکست دیگری را در فصل جاری تجربه کرد و از جام اتحادیه کنار رفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/10/29

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض چلسی و سیتی به راحتی صعود کردند

آ«چلوتی و هیوز برای صعود به مرحله بعد کار سختی نداشتند...

سایت گل-در شبی که لیورپول در لندن،از صعود بازماند و مغلوب آرسنال شد،چلسی و من سیتی به راحتی راهی مرحله بعدی جام اتحادیه شدند. چلسی که در خانه خودش مقابل بولتون قرار گرفته بود،با گلهای کالو و مالودا و دکو و دروگبا به پیروزی 4 بر صفر رسید. منچسترسیتی هم با نتیجه 5 بر یک اسکانتورپ را مغلوب کرد. آیرلند،کروز،لسکات،تبس و جانسون گلهای من سیتی را به ثمر رساندند. با این نتایج،چلسی و من سیتی و آرسنال تیم های صعود کرده به مرحله یک چهارم نهائی جام اتحادیه هستند.

کد:
    2009/10/29

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بنیتس: از باخت ناراحتم، برای آکوئیلانی خوشحال

برای سرمربی لیورپول،شاید بازگشت آکوئیلانی به میدان،مهمتر از نتیجه بازی با آرسنال بوده باشد...

سایت گل-باخت به آرسنال و کنار رفتن از جام اتحادیه،بنیتس را ناراحت کرده اما او در همین بازی شاهد یک اتفاق خوشحال کننده بود. بازگشت آکوئیلانی به میدان،رافا را خوشحال کرده «تماشاگران بازی خوبی دیدن چون هر دو تیم حمله میکردند اما برای ما بد شد که باختیم با این حال بازیکنان من خوب کار کردند و اتفاق خوب،حضور آکوئیلانی در زمین بود.» او چند پاس خوب داد و تنها مشکل آماده نبودن بدنش است.آکوئیلانی نشان داد که ارزش قیمت پرداخت شده را دارد.» رافا تاکید کرده شرایط فیزیکی هافبک ایتالیائی اش روز به روز بهتر میشود.

کد:
    2009/10/29

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آنچلوتی، خوشحال از برد چلسی

مرد ایتالیایی می گوید تیمش دوران خوبی را سپری می کند.

سایت گل – کارلو آنچلوتی مربی چلسی می گوید تیمش پس از پیروزی چهار بر صفر مقابل بولتون به فرم خوب خود بازگشته است.

گل های سالومون کالو، فلوران مالودا، دکو و دیدیه دروگبا چلسی را به مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی انگلیس رساند. آنها در هفته گذشته اتلتیکو مادرید و بلکبرن را هم برده بودند. آنچلوتی پس از دیدار گفت: «در تمام 90 دقیقه عالی بودیم. کنترل بازی را در دست داشتیم و با کیفیت بازی کردیم. خوشحالیم چون دوران خوبی را سپری می‌کنیم. ما می‌خواهیم این فرم را در بازی‌های پیش رو هم داشته باشیم.»

مربی چلسی گفت در آغاز دوران حضورش در این تیم آرزو می‌کرد تیم به چنین عملکردی برسد: «رویای من این بود که تیمی داشته باشیم که فوتبال را خوب بازی کند و به تماشاگران شور و شعف بدهد.»

کد:
    2009/10/29

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •