تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل عجیب فن کیس

داره خودمونی میشه H051n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مشکل عجیب فن کیس

دیواره ی کیس من 2 تا فن داره هردوتا هم سالم هستن وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم انگار یه لحظه برق می رسه بهشون می چرخن اما بعد از چند دور چرخیدن وا میستن نمی دونم مشکل از کجاست لطفن راهنمایی کنید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

دقیقا معلوم نیست که چرا یا حد اقل من نمی دانم... اما اگر فن شما برقش از مادر برد تامین میشود ، یعنی سوکتش را به مادر برد وصل کردید سعی کنید آنرا به پاور مستقیما وصل کنید اگر تبدیل در بازار پیدا نکردید سوکت( برای وصل کردن به پاور) خیلی راحت آرا خود درست کنید تا به یکی از خروجی های پاور وصل شود

( خروجی سفیدرنگ چهار خانه ای که برق هارد های غیر ساتا و یا Cd رام های غیر ساتا را تامین میکند) البته برقی که شما احتیاج دارید سه رشته آن است.

به فروشگاه لوازم کامپیوترمراجعه کنید، یک فن که مستقیم به پاور وصل میشود را نگاه کنید مشخص میشود از کدام رشته ها استفاده شده است. ( رنگ آنها را به خاطر بسپارید )

موفق باشید
    Last edited by IYIostafa; 30-10-2009 at 00:45. دليل: غلط املایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه pc_hex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GONBAD

11

دیواره ی کیس من 2 تا فن داره هردوتا هم سالم هستن وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم انگار یه لحظه برق می رسه بهشون می چرخن اما بعد از چند دور چرخیدن وا میستن نمی دونم مشکل از کجاست لطفن راهنمایی کنید ممنون

سلام . احتمالن کیس شما دارای سیستم دماسنج هست . و این عملکرد امری عادی هستش که هر وقت دمای داخل کیس بالا رفت سنسور دما را به میکرو میده و میکرو درجه را مقایسه میکنه با دمای تعریف شده مادربورد وقتی برسه .کلید فن ها فعال شده و شروع به تهویه میکنند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •