تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک فوری.کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض کمک فوری.کمک کنید

سلام من از یه دوستان یهhob گرفتم میخوام بدونم آیا با hobمیشه من اینترنتshareکنم در صورتی که با نرم افزار به همه پهنای باند مساوی بدم؟؟؟یه سوال دیگه اینکه سرعتش رو میزنه10mbpsآیا این سرعت پایین نیست???یعنی تو تبادل اطلاعات واسه 5تا سیستم و اینترنت پرسرعت مشکلی نداره؟؟؟؟چیزی که روش نوشته اینه:microhob/8.tp1008cدر ضمن اینhobکابل برق نداشت من یه ترانس که از یه هاب دیگه آوردم که برق12ولت با 1آمپر میده اما نزدیک به 20minکه هاب روشنه نمیدونید چقدر داغ میکنه آیا این برق کمتری میخواد؟؟؟؟آیا هاب خرابه؟؟؟دقیقا جایی که کابل ترانس میره و اطرافش داغ میشه که من خودم خاموشش میکنم.آیا این هاب نیمسوزه؟؟اما حواستون باشه کهportiکه بهش کابل شبکه وصل میکنم چراغش روشن میشه و حتی عملpingهم انجام میده.ممنون.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی هیچ کس این سوالایی که من کردم جوابشو بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام من از یه دوستان یهhob گرفتم میخوام بدونم آیا با hobمیشه من اینترنتshareکنم در صورتی که با نرم افزار به همه پهنای باند مساوی بدم؟؟؟یه سوال دیگه اینکه سرعتش رو میزنه10mbpsآیا این سرعت پایین نیست???یعنی تو تبادل اطلاعات واسه 5تا سیستم و اینترنت پرسرعت مشکلی نداره؟؟؟؟چیزی که روش نوشته اینه:microhob/8.tp1008cدر ضمن اینhobکابل برق نداشت من یه ترانس که از یه هاب دیگه آوردم که برق12ولت با 1آمپر میده اما نزدیک به 20minکه هاب روشنه نمیدونید چقدر داغ میکنه آیا این برق کمتری میخواد؟؟؟؟آیا هاب خرابه؟؟؟دقیقا جایی که کابل ترانس میره و اطرافش داغ میشه که من خودم خاموشش میکنم.آیا این هاب نیمسوزه؟؟اما حواستون باشه کهportiکه بهش کابل شبکه وصل میکنم چراغش روشن میشه و حتی عملpingهم انجام میده.ممنون.
    بله میشه شیر کرد
    10 مگ خیلی بیشتر از نیازهای شبکه تون هست نگران نباشید
    اون قسمت کابل برق و اینا و هم نمی دونم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میدونم که میشه شیر کرد اما شنیدم خود هاب به صورت اتوماتیک چه به پورتها سیستمی باشه و چه نباشه پهنای باند رو به اونا میده و پهنای باند این وسط از بین میره میخوام بدونم این درسته یا نه؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

میدونم که میشه شیر کرد اما شنیدم خود هاب به صورت اتوماتیک چه به پورتها سیستمی باشه و چه نباشه پهنای باند رو به اونا میده و پهنای باند این وسط از بین میره میخوام بدونم این درسته یا نه؟؟؟؟
    ببین هاب یه دستگاه لایه 1
    یعنی مدار خالی قدرت تصمیم گیری و اینا هم نداره
    فقط هر چی براش بیاد همین جوری می فرسته بره
    پس فکر نمی کنم اینی که گفتی درست باشه چون فقط در صورتی که سیستمی به پورتش وصل شده باشه اون پورت رو می شناسه

6. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mygonabad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر کنم 12 ولت برای یک هاب فسقلی باید زیاد باشه دور و بر هابو نگاه کن شاید ولتاژ ورودیشو نوشته باشه یا اگه نبود برو تو سایتش مشخصاتش رو از سایت خودش در بیار
    من یک هاب 5 پورت دارم که ولتاژ ورودیش فقط 3 ولته البته آمپرش 1.5 هست
    درمورد سرعتتونم باید بگم میشه 1.25Mb در ثانیه نیاز اینترنتتون رو که 1000% جواب میده برای شبکه هم بد نیست البته شبکه LAN باید 100mbps باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashem_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

1: hub دیگه منسوخ شده و تو موزه هست
    اونی که دست شماست سوییچ هست

2: یک آداپتور 7.5 ولت1.5 آمپر براش استفاده کنید

3: بله میتونید اشتراک دهید اینترنت رو

4: با isa و bandwith slpiter هم میشه مدیریت کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •