تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: انتقاد از سايت بازي سنتر www.----------.com

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

7 انتقاد از سايت بازي سنتر www.----------.com

مي دونم كه اينجا جاش نيست تايپك متفرقه ها بسته است ولي نشد چون خيلي وقته منتظرم باز بشه اين تايپكو بزنم
    من الان 8 ماه توي اين سايت عضوم از اين سايت راضي نيستم مي خوام بدونم كسايي كه اينجا عضو هستن توي اين سايتم عضو هستن يا من هر پستي كه ميذارم پاك مي كنن مي خواستم بدونم پارتي بازيه يا رفيق بازي بعد پست هاي از من بدترو راحت بدون اسپمر كردن ميذارن بدونم انتقادم مي كني مدير هاي سايت ميگن نبايد بگي چرا پستمو پاك كردي دوستان مي خواستم نظر بدن برن پستاي منم ببين من بد پست دادم يا فحش دادم
    از مدير اين سايت خواهش دارم اين تايپكو قفل نكنن بذارن معلوم بشه جريان چيه من از مديراي اين سايت شاكي هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    https

پيش فرض

من هم انجا عضو هستم
    پستم زیاد نمی دم فقط از مطالبش استفاده می کنم اما همچین چیزی که شما می گید را ندیدم دکمه تشکر هم که نداره ماشالا
    کاربرای خوبی داره و گیمر های خوبی تو ان سایت هستند که همیشه میشه روشون حساب کرد اما مدیریت مشکلاتی داره اما مشکلاتی هم داره مثل نداشتن دکمه تشکر !!! که خیلی عجیبه با وجود اینکه از ویبولتین استفاده می کنه

3. این کاربر از ahora-kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

ID شما در بازی سنتر چیه؟

5. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوست عزيز اونجا شديدا جو سنگيني داره ! شما اونجام با همين نام كاربري هستي ! اونجا افراد تخصصي يا افرادي كه فكر ميكنن متخصصن زياده ! جو بسيار سنگين فن بوي بازي هم اونجا حاكمه ! در مورد مديرهاي اونجا هم خب همه جا خوب و بد داره اما اونجا سخت گيريشون زياده تا يه وقت مشكلي پيش نياد ! چون واقعا افراد بي جنبه تو اون سايت زياد بودن كه فقط چرت و پرت گفتن ! همين باعث شده كه سخت گير بشن ! پارتي بازي هم فكر نميكنم داشته باشه ! چون همين چند وقت پيش چند تا از اعضايي كه خيلي وقت بود اونجا بودن رو براي 1 هفته بن كردن به خاطر تخلفشون !

7. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

شما اگه انتقادی از مدیراشون داری میتونی بری توی تاپیک مخصوصش و ازشون هرچقدر میخوای انتقاد کنی. مطمئن باش توی اون تاپیک هیچ پستی پاک نمیشه!

9. این کاربر از Reza Razor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما اگه انتقادی از مدیراشون داری میتونی بری توی تاپیک مخصوصش و ازشون هرچقدر میخوای انتقاد کنی. مطمئن باش توی اون تاپیک هیچ پستی پاک نمیشه!
    مرسي از شما بابت پستاتون چرا من رفتم انتقاد از سايت پست دادم گفتم چرا پسته منو پاك مي كنيد به من گفتن شما حق نداري بگي چرا پست منو پاك مي كني پري روز من يه پست دادم گفتم
    خدا كنه اين بازي براي ps3 نياد
    ايا اين پست بايد پاك ميشد من از اين سايت راضي نيستم يه سرچ زدن ديدم يه سري وبلاگو سايت هم مثله من از اين سايت ناراحتن

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حد اقل بخش سایت های اینترنتی این تاپیکو میزدی

منم زیاد پست نمیدم اونجا ولی تا حالا پستی ازم پاک نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •