سلام من میخوام اطلاعاتی رو که در بانکم ذخیره میشه رو در gridview نشون بدم این کار رو کردم و الان میخوام که مثلا باکلیک کردن روی عنوان هر فیلد در gridview بتونم باوارد کردن مقدار مورد نظر اون رو جستجو کنم و در gridview نشون داده بشه ممنون
سلام من میخوام اطلاعاتی رو که در بانکم ذخیره میشه رو در gridview نشون بدم این کار رو کردم و الان میخوام که مثلا باکلیک کردن روی عنوان هر فیلد در gridview بتونم باوارد کردن مقدار مورد نظر اون رو جستجو کنم و در gridview نشون داده بشه ممنون
من با vb.net کار میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از shalineh برای روشی که ارائه داده ولی واقعا این روش اصلا اصولی نیست چون شما به ازای هر جستجو یکبار دیتاست روFill میکنی که این روش برای بانکهای بزرگ معظله مخصولا اگر تحت شبکه باشه که دیگه بدتر.به نظر من بهترین کار اینه که دیتاست برنامه رو به یک DataView متصل کنید و بعد gridview رو به DataView وصل کنید.DataView ابزار بسیار قتدرتمندی برای مدیریت رکوردهای موجود در دیتاست هستش و میتونه نتایج درستی رو تو هزاران رکورد در زمان بسیار کوتاه بدون Fill کردن مجدد از بانک انجام بده.فقط با یک خط dv.RowFilter="Name=Ali"
من فقط اصول چگونگی به دست آوردن مقدار فیلد و عنوان ستون رو ذکر کردم. و آن عبارت SQL فقط برای تعیین یکی از راههای ادامه کد نویسی بود.
وگرنه شما میتونی عملیات Query یا فیـلترینگ رو روی دیتاویو ، دیتا تیبل و ... انجام بدین.
خود بنده یکی از مخالفان Fill کردن چندین باره دیتاست هستم.
خلاصه: حرف شما کاملا بجاست.
سلام دوستان
به نظر من هم MTPROG درست ميگه ، من تو برنامه هام از تكست باكس استفاده ميكنم و گاهي از چند كمبو براي انتخاب فيلد جستجو
ولي چند وقت پيش كه براي احوال پرسي پيش يكي از دوستاي قديميم رفتم ديدم تو برنامش از يك كنترل استفاده ميكنه كه همين كار منو انجام ميده ولي فوق العاده ساده تر و سريع تر (از لحاظ كد نويسي نه اجرا) ، متاسفانه كنترلش كرك نداشت (اسم كنترلش رو هم يادم نيست)
روال كار كنترل به اين صورت بود كه زير هر ستون بين بخش داده ها و عنوان يك تكس باكس بود كه اگه كاربر چيزي توش مينوشت بر اساس همون داده ها رو ----- ميكرد (فوق العاده ساده !!!)
سلام میشه در مورد قسمت شرط select کدتون توضیح بدید مثلا اگه من بخوام فیلدی به نام id رو search کنم باید اونو در قسمت شرط به چه صورت بنویسم
ابزارهای که گفتم جزء خو دات نت هستند احتیاجی به کرک ندارند.ولي چند وقت پيش كه براي احوال پرسي پيش يكي از دوستاي قديميم رفتم ديدم تو برنامش از يك كنترل استفاده ميكنه كه همين كار منو انجام ميده ولي فوق العاده ساده تر و سريع تر (از لحاظ كد نويسي نه اجرا) ، متاسفانه كنترلش كرك نداشت (اسم كنترلش رو هم يادم نيست)
در کل اگر هم کامپونینتی برای اینکار وجود داشته باشه بازم مال خود دات نت بهتره چون هم سریعه،آسونه،کرک نمیخواد،مطمئنه
اگه خواستید یه نمونه بانک با این شی dataView براتون میزارم
MTPROG میشه اون نمونه ای رو که گفتید بزارید
اینم یه نمونه برنامه ساده که با dataView اطلاعاتو رو پیدا میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)