سلام دوستان من در خرید دو اتومبیل porsche_cayenne ÷ورشه کاین 2010 وlexus RX 2010 مردد شدم ..به این دلیل....RX full option قیمت118 میلیون porsche قیمت ارزان ترین مدل 127 میلیون.......البته نظردیگه ایدر مورد ماشین دیگه هم بدید....با تشکر.
سلام دوستان من در خرید دو اتومبیل porsche_cayenne ÷ورشه کاین 2010 وlexus RX 2010 مردد شدم ..به این دلیل....RX full option قیمت118 میلیون porsche قیمت ارزان ترین مدل 127 میلیون.......البته نظردیگه ایدر مورد ماشین دیگه هم بدید....با تشکر.
سلام دوست عزیز
لطفا معیار ها و انتظاراتتون رو از ماشین بگین تا بهتر بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.
ممنون ازتوجهتون ...راستش من با توجه به هزینه ای که دارم میکنم و حد اکثر تا2 یا3 سال استفاده ای که از ش میکنم من فقط دنبال یکsuv لوکس هستم با موتوری قدرت مند وبا مصرف سوخت کمتر ترجیحا.... و این رو هم می دونم که امکانات داخلی Rx قابل مقایسه باcayenne نیست اما نام ÷ورشه واین فکر که داری ÷ول میدی تویوتا سوار میشی اذیتم میکنه ..البته شاید حرفم سطحی باشه اما ..............یعنی اخرش اینکه می خوام ماشین با کلاس تر و بهتری سوارشم .....چون هرکی یک نظری داده من گیج شدم...
خب دوست عزیز شما حق دارید به برند ماشینی که سوار میشید توجه کنید نمیشه گفت سطحی هستش اطلاعات هم به قدر کافی دارید در مورد هر دو مدل .
من نظرم روی پورشه هستش دلیل هم برندی هستش که دره و کیفیتی که داره .طراحی متفاوتتر پورشه هم که اون رو از تمام suv ها مجزا میکنه یکی از دلایل دیگه هستش البته قسمت عقبش زیاد متفاوت نیست ولی از نمای جلو و جانبی تا حدودی القای یه پورشه رو میتونه به آدم بکنه.
من بودم RXرو انتخاب میکردم.
اما با توجه به دیدگاه شما و معیارتون همون پورشه انتخاب خوبیه. با توجه به اینکه که گفتین مصرف سوخت کمتر و پر قدرت... من یه مقایسه کوچیکی هم میکنم
تو شتاب که تقریبا برابرند . اما پورشه با مصرف ترکیبی 9/12 پرمصرف تر از لکسوس هستش.در ضمن پورشه تو داخل شهر 5/18 میسوزونه که در مقابل لکسوس 2/13 که در مصرف سوخت لکسوس بهتره در ضمن تو این رنج BMW X3 از لحاز مصرف سوخت تکه 9/8 لیتر (ترکیبی)
اما X3 هم به خاطر زیاد بودنش به خصوص در تهران و اینکه فعلا پورشه خاص تره ... گزینه خوبیه.
من نميدونم porche تو ايران با چه option مياد ولی 100% porche سر تره
خیلی از نظروکمک دوستان ممنونم ..نظر خودم هم روی پورشه بازم ممنونم
این مدل پورشه از انواع تست ها به عنوان مثال تست 24 ساعته در جاده های پر پیچ و خم و تست در بیابان نا هموار و تست درون اب هوای فوق الاده سخت سر بلند بیرون امده
شما می دانید هر اتومبیلی به اسانی به خدمت پلیس المان گرفته نمی شود پس 100% پورشه کایین رو انتخاب کنید
هر چند من در اغلب پست هام لکسوس رو سر تر می دونم بهتر این هم بدونید لکسوس از کمپانی تویوتا است و این که تویاتا متخصص ساختن خودروهای شاسی بلند هست در این شکی نیست اما در این مقایسه اصلا با پورشه قابل قیاس نیست
چون هر چی باشه پورشه واقعا علم هست
این مدلش هم که واقعا قوقا کرده تو کل دنیا !
پس هر چی تیپش بالا ترباشه بهتره اگه خواستی بیا من مابقیشو بهت بدم چون ضرر نخواهی کرد !
تو این که پورشه بهتره شکی نیست ولی قیمت 127 ملیونی کاین اصلا وجود ندارهخیلی از نظروکمک دوستان ممنونم ..نظر خودم هم روی پورشه بازم ممنونم
کاین با ضعیف ترین پیشرانه و آپشن های معمولی نزدیک 180 تومن و کاین فول آپشن بیش از 200 تومن قیمت داره
والله منم از يكي از دوستانم كه قيمت گرفتم گفتن كه 127 تومني وجود نداره !!!تو این که پورشه بهتره شکی نیست ولی قیمت 127 ملیونی کاین اصلا وجود نداره
کاین با ضعیف ترین پیشرانه و آپشن های معمولی نزدیک 180 تومن و کاین فول آپشن بیش از 200 تومن قیمت داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)