تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: مودم وای فای , کارت شبکه(وایرلس) یا اکسس پوینت ؟

داره خودمونی میشه Bilbo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مودم وای فای , کارت شبکه(وایرلس) یا اکسس پوینت ؟

من می خوام برای ایپادم و کار های معمولی و یه سری از این صوبتا یه دستگاه بخرم که اینترنت رو باهاش شر کنم !
    یه تاپیک دیگه زده بودم و به این نتیجه رسیدم که بهتره یه دستگاه بگیرم تا دنبال وای فای مجانی باشم !
    تجریحا می خوام کم هزینه کنم ... ولی خب ! اگه ببینم مودم وایرلس برام بهتره ! و بعدا اذیت نمی کنه خب چه کاریه مودم رو می خرم ! در واقع می خوام بدونم چه تفاوتی دارن ؟ در حالی که با هر سه تاشون هم میشه به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد و هم میشه باهاشون اینترنت رو شر کرد .. ؟

بی زحمت چند نمونه از این کارت شبکه که برد خوبی داشته باشه بهم معرفی کنین ! و اینکه یه سوال دیگه این جور کارت ها در برابر دیوار ها چه طورین ؟؟؟ اخه من می خوام بین یه ساختمون شر کنم ... یعنی 3 طبقه احتمالا !
    می خوام ببینم اگه بزارمش توی طبقه ی دوم طبقه ی بالایی ها و پایینی ها مشکلی ندارن !؟
    همین دیگه ! اقتصادی هم باشه !
    ---
    این یه مدل هم جدید دیدم ! ولی خب اصلا آنتن نداره :| نمی دونم بردش چقدره :|

آخرین قیمتش 23.500 گرفتم
    و این یکی :

و این یکی :
    قیمتش هم 25.000 تومن هست !

نمی دونم چرا ! ولی به این دومیه بیشتر اعتماد می کنم تا اون بالاییه !
    Last edited by Bilbo; 26-10-2009 at 20:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

دومی رو من دارم ... خوبم جواب میده ... آیفون هم دارم

3. این کاربر از fujin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دومی رو من دارم ... خوبم جواب میده ... آیفون هم دارم
    به به ! !
    فقط اگه ممکنه ببین بیرون از خونه یا طبقه ی بالا یا پایین تر (اگه هست) بردش چه طوریاست !؟(با همون ایفون ) یعنی جایی که دیوار بینش باشه !
    اگه خوب باشه احتمالا همین رو بگیرم ... اخه هم اقتصادیه هم بهش نمیآد جنس بدی باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

براي يه طبقه بالاتر يا پايينتر بعيد ميدونم جواب بدن. من كه بين كامپيوتر و لپ تاپم شير ميكنم بعد از دو تا ديوار ديگه يا سرعت افتضاحه يا قطع ميشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

براي يه طبقه بالاتر يا پايينتر بعيد ميدونم جواب بدن. من كه بين كامپيوتر و لپ تاپم شير ميكنم بعد از دو تا ديوار ديگه يا سرعت افتضاحه يا قطع ميشه
    :|
    شما چه مدلیش رو داری ؟؟؟ مودمه یا از این کارت شبکه ها ..؟
    اخه من می خوام بین ساختمون شر کنم ! من سیستمم طبقه ی بالاست خودم پایین هستم :|

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مال من كارت شبكه هست مال شركت TP-Link يعني شبكه Ad-Hock درست كردم

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مال من كارت شبكه هست مال شركت TP-Link يعني شبكه Ad-Hock درست كردم
    عجب ! یکی از رفقا هم می گفت اگه بین اینا چیزی نباشه زیاد مشکلی نداره ! ولی اگه بینشون سقف و اینا باشه نمیزاره :(
    اگه بشه تا 40-50 تومن هم می تونم خرج کنم (ترجیحا ! اگه جنس کم هزینه تری کارم رو راه می ندازه اون رو بر میدارم !)... چون جنسی می خوام که حداقل بتونه فاصله ی 5 متری رو با دو تا سقف برد داشته باشه !
    اگه ممکنه چند تا مدل(توی همین رنج قیمتی و این صوبتا !)معرفی کنین یه سری قیمت و اینا هم بهم بدین ... فردا احتمالا می خوام برم بخرم , می خوام طرف به خاطر این که از قیمت ها اطلاع ندارم بهم جنس نندازه !
    :
    مثلا این چه طوره ؟
    linksys
    WMP54G

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خب !!! ببخشید که من هی پشت سر هم پست می دم !
    با سرچی که توی نت و دیگر تاپیک های همین جا داشتم به یه سری نتیجه ها رسیدم :

US robotics - USB Adapter - usr815421 :45.000
    linksys - usb - wusb54gc : 59.000
    linksys - PCI - wmp54g : 50.000
    d-link - USB Adapter - dwa110 : 23.500
    or dwa120 : 40.000

به نظرم US robotics نسبت به قیمتش از linksys بهتر باشه ! فقط می خواستم ببینم قیمت بازار اینا هم همینه ؟ اخه اینا ماله این فروشگاه های اینترنتی بود !
    و این که به صرفه ترینش کدومه ... با توجه به این که من یه کاربر خونگی هستم . و خب می خوام فقط بین دو طبقه شر بشه همین !
    البته به خاطر این زیاد تحقیق می کنم و اگه قیمتش زیاد تر شد می گم مشکلی نداره چون که قبلا به خاطر 5-6 هزار تومن DSL 200 رو خریدم ! و همه جا باهاش مشکل داشتم :|
    مهم ترینش هم توی لینوکس بود !
    به خاطر همین می خوام جنسی که می خرم از خریدم پشیمون نشم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

13

من می خوام برای ایپادم و کار های معمولی و یه سری از این صوبتا یه دستگاه بخرم که اینترنت رو باهاش شر کنم !
    یه تاپیک دیگه زده بودم و به این نتیجه رسیدم که بهتره یه دستگاه بگیرم تا دنبال وای فای مجانی باشم !
    تجریحا می خوام کم هزینه کنم ... ولی خب ! اگه ببینم مودم وایرلس برام بهتره ! و بعدا اذیت نمی کنه خب چه کاریه مودم رو می خرم ! در واقع می خوام بدونم چه تفاوتی دارن ؟ در حالی که با هر سه تاشون هم میشه به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد و هم میشه باهاشون اینترنت رو شر کرد .. ؟

بی زحمت چند نمونه از این کارت شبکه که برد خوبی داشته باشه بهم معرفی کنین ! و اینکه یه سوال دیگه این جور کارت ها در برابر دیوار ها چه طورین ؟؟؟ اخه من می خوام بین یه ساختمون شر کنم ... یعنی 3 طبقه احتمالا !
    می خوام ببینم اگه بزارمش توی طبقه ی دوم طبقه ی بالایی ها و پایینی ها مشکلی ندارن !؟
    همین دیگه ! اقتصادی هم باشه !
    ---
    این یه مدل هم جدید دیدم ! ولی خب اصلا آنتن نداره :| نمی دونم بردش چقدره :|

آخرین قیمتش 23.500 گرفتم
    و این یکی :

و این یکی :
    قیمتش هم 25.000 تومن هست !

نمی دونم چرا ! ولی به این دومیه بیشتر اعتماد می کنم تا اون بالاییه !
    آقا می خواستم ببینم با این میشه اینترنت adsl رو به wireless شیر کرد که بشه با گوشی که وای فای داره به اینترنت کانکت شد ؟
    من گوشیم n81 هست - خواستم ببینم اگه این دستگاه رو بخرم میتونم با گوشی یا لپ تاپ به pc اصلی وصل بشم و از اینترنتش استفاده کنم ؟؟؟؟؟
    ممنون

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

من با 60 تومن یک کارت الفا بهت می دم مرگ نداره انتن هم می خوره .. خروجی کارت 1 W هست و بردش توی فضای باز تا 3 کیلومتر هم می رسه توی فضای بسته 500 متر تا 1 کیلومتر.
    اون مدل هایی که گفتی فقط dlink ها توی بازار هستند .. بقیه اش دیگه تولید نمیشه.
    Last edited by dsa dsa; 09-08-2010 at 19:52.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •