تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: درخواست توضیح در باره تنظیمات سند جدید در فتوشاپ

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض درخواست توضیح در باره تنظیمات سند جدید در فتوشاپ

سلام
    لطفا دوستان در باره این تنظیم درایجادسند توضیح بفرمایید بهترین تنظیم کدوماست
    ایا به سیستم چاپ ایران ارتباط داره؟ چند بیت باید تنظیم کنیم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

تفاوت 8 بیت و 16 بیت بودن تصاویر در تعداد رنگ ها و وضوح بیشتر تصاویر موقع چاپ و یا روی مانیتور هست ( RGB ) مثل فرق بین LCD های 16 میلیون رنگی و 256 هزار رنگی که اگه دیده باشید ، زمین تا آسمون با هم از نظر شفافیت و کیفیت تصویر متفاوت هستن

در اسکرین شات دوم شما میتونید نسبت عرض و ارتفاع صفحه رو مشخص کنید مثلا تصاویر NTCS که مربوط به تصاویر کشور آمریکا هستند ، نسبت عرض و ارتفاع خاصی دارن

و در شات سوم شما میتونید با توجه به محل زندگی خودتون و نوع رنگ هایی که در اون ناحیه وجود داره ، تصاویر خودتون رو طراحی و با اون رنگ ها به نمایش بذارید

3. 3 کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تفاوت 8 بیت و 16 بیت بودن تصاویر در تعداد رنگ ها و وضوح بیشتر تصاویر موقع چاپ و یا روی مانیتور هست ( RGB ) مثل فرق بین LCD های 16 میلیون رنگی و 256 هزار رنگی که اگه دیده باشید ، زمین تا آسمون با هم از نظر شفافیت و کیفیت تصویر متفاوت هستن

در اسکرین شات دوم شما میتونید نسبت عرض و ارتفاع صفحه رو مشخص کنید مثلا تصاویر NTCS که مربوط به تصاویر کشور آمریکا هستند ، نسبت عرض و ارتفاع خاصی دارن

و در شات سوم شما میتونید با توجه به محل زندگی خودتون و نوع رنگ هایی که در اون ناحیه وجود داره ، تصاویر خودتون رو طراحی و با اون رنگ ها به نمایش بذارید
    پس 16 برای چاب بزاریم
    ناحیه منظورتون چیه؟ شهرکشور؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

باید تجهیزات چاپ خونه ساپورت کنه

بله !

6. 3 کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید من تو پست قبلی عجله داشتم فقط یک سئوال پرسیدم بعدش با اجازتون بجای شما دوستای خوبم رفتم حرم زیارت امام رضا علیه السلام ولی الان دوتا مسئله برام باقیه :1- تنظیمات مناسب با دستگاههای رایج کشور ما ایران چه در زمینه چاپ بنر و فلکسی و چه در زمینه چاپ افست و دیجیتال با مود cmyk که ما تعریف می کنیم باید چه تنظیماتی رو داشته باشیم مثلا اگه کلر مود را16 بدیم اشکالی ایجادنمی کنه یا مثلا در کلر پروفایل باید از چه تنظیمی استفاده بکنیم؟
    با تشکر و دعاگوی شما

پروفشنال احمد ترابی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    سپاهان شهر

پيش فرض

ببین هر کاری یه تنظیماتی میخواد که هم میتونی کم بدی هم زیا اما در کیفیت تاثیر میزاره و کم و زیادش میکنه

موفق باشید............................../

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

ببخشید من تو پست قبلی عجله داشتم فقط یک سئوال پرسیدم بعدش با اجازتون بجای شما دوستای خوبم رفتم حرم زیارت امام رضا علیه السلام ولی الان دوتا مسئله برام باقیه :1- تنظیمات مناسب با دستگاههای رایج کشور ما ایران چه در زمینه چاپ بنر و فلکسی و چه در زمینه چاپ افست و دیجیتال با مود cmyk که ما تعریف می کنیم باید چه تنظیماتی رو داشته باشیم مثلا اگه کلر مود را16 بدیم اشکالی ایجادنمی کنه یا مثلا در کلر پروفایل باید از چه تنظیمی استفاده بکنیم؟
    با تشکر و دعاگوی شما
    قبول باشه ... مارم دعا میکردی

متاسفانه اطلاعاتم در زمینه ی چاپ کامل نیست

یا به بخش چاپ مراجعه کنید و سوالتون رو مطرح کنید ، یا صبر کنید تا دوستانی که در زمینه ی چاپ اطلاعات دارن کمکتون کنن

10. 2 کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قبول باشه ... مارم دعا میکردی

متاسفانه اطلاعاتم در زمینه ی چاپ کامل نیست

یا به بخش چاپ مراجعه کنید و سوالتون رو مطرح کنید ، یا صبر کنید تا دوستانی که در زمینه ی چاپ اطلاعات دارن کمکتون کنن
    خیلی ممنون از استاد خوبم هومن جان
    من همیشه به یاد اساتید خودم هستم ایشالله 8/8/88 که تولد امام هشتم هم هست به نیت همه ی دوستای خوبم تو حرم امام رضا یک زیارت امین الله می خونم بجای این همه خوبی که در حق این شاگرد کوچیکشون کردن.
    ........
    اما امشب از اپراتور چاپ بنر که بااش کار می کنم این مسئله رو پرسیدم اون می گفت با 16 بیت دستگاش رنگا رو قاطی می کنه و جواب نمی ده و ظاهرا همون 8بیت رو پیشنهاد می داد .

حـــــرفـه ای Maysam-BFU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Failed box !

پيش فرض

پس 16 برای چاب بزاریم
    ناحیه منظورتون چیه؟ شهرکشور؟
    هـومن جان ، توضیحات خوبی داد.

فقط به این توجه داشته باشید ، از گذینه 16 Bit برای کاری که چاپ خواهد شد استفاده نکنید !!

بعضی افراد فکر میکنم اگر روی 16 Bit باشه کیفیت کارشون بیشتر میشه ، ولی در مورد کار چاپی اصلا چنین چیزی نیست !

در بعضی مواقع کارهای 16bit داخل Corel خراب باز میشه...

موفق باشی./

13. این کاربر از Maysam-BFU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

ممنون میثم جان

و پیشنهاد میکنم حتماً این صفحه رو مطالعه کنید برای افزایش اطلاعاتتون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در صورت نیاز به مترجم آنلاین از مترجم گوگل استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •