تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 63

نام تاپيک: [آموزش] activate.iso برای اجرای بازی‌های Wave 4

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

11 [آموزش] activate.iso برای اجرای بازی‌های Wave 4

آموزش activate.iso برای اجرای بازیهای Wave 4

با توجه به عرضه شدن بازی های Wave 4، عرضه ی نسخه ی جدیدی از فرم ور iXtreme حس میشود. در حالیکه آخرین فرم ور یعنی 1.6 قادر به اجرا کردن این بازی ها نیست، این سوال پیش می آید که تا زمان عرضه شدن نگارش جدیدی از iXtreme چطور میشود اینگونه بازی ها را اجرا نمود؟ برای این منظور، روشی در نظر گرفته شده که برای مدت زمانی، ( تا زمانیکه دستگاه روشن بوده و ریست نشده است )، میتوان بازی های Wave 4 را به آسانی اجرا نمود.

ابزارهای مورد نیاز:

• فایل activate.iso

• دیسک از نوع 2 لایه یا Double Layer (توجه: فقط بایستی از این نوع دیسک برای رایت استفاده شود، در غیر اینصورت دستگاه قادر به شناسایی نخواهد بود.)

1. برنامه ImgBurn را دانلود کرده و آنرا نصب نمایید. ( از برنامه های دیگر نیز برای رایت ایمیج میتوان استفاده نمود، اما کار با این برنامه فوق العاده آسان است، پس این برنامه را انتخاب کنید. )
    2. برنامه را باز کرده دیسک خام 2 لایه خود را داخل رایتر خود قرار دهید.
    3. write image file to disk را انتخاب کرده و فایل ایمیج activate.iso را Open کنید. حال در قسمت مشخصات باید چنین صفحه ای را مشاهده کنید:

4. سرعت رایت را روی 2.4x و یا 2.0x قرار دهید:

5. بعد از انتخاب کردن نوع رایتر خود، با کلیک بر روی آیکون مربوط به رایت، عملیات نوشتن را آغاز کنید:

6. در این هنگام پیغامی روی صفحه ظاهر میشود مبنی بر اینکه "حجم فایل مورد نظر بسیار کم است و روی دیسک معمولی نیز میتوان آن را رایت نمود؛ آیا میخواهید ادامه دهید؟" روی Yes کلیک کنید:

7. پیغام بعدی ظار میشود. ( آیا میخواهید فایل بر روی لایه ی اول دیسک ذخیره شود؟ ). روی Yes کلیک کنید:

8. عملیات نوشتن آغاز میشود.. تا پایان یافتن آن صبر کنید.
    9. حالا پیغام زیر را باید ببینید:

حالا دیسک activate.iso آماده است و از آن میتوان برای اجرای بازیهای Wave 4 استفاده نمود.
    دیسک را داخل کنسول خود قرار داده و چند لحظه صبر کنید.. اکنون در محیط دشبورد کنسول و در قسمت My Xbox نوشته Play DVD را باید مشاهده کنید.. در این لحظه دیسک activate.iso را خارج و بازی Wave 4 را داخل درایو قرار دهید.. اکنون بازی بدون هیچ مشکلی اجرا خواهد شد.

نکات بسیار مهم :

• با این روش فرم ور iXtreme دستگاه شما غیر فعال شد... بنابریان توصیه میکنم به هیچ عنوان به لایو وصل نشوید چراکه احتمال بن شدن نزدیک به 100 درصد است!.

• با یکبار انجام دادن این روش، میتوان مادامی که کنسول روشن است هر تعداد بازی Wave 4 را اجرا نمود.

• با یکبار خاموش و روشن کردن کنسول، همه چیز به حالت اول باز میگردد بنابراین میتوان به لایو وصل شد.

• تا عرضه شدن نگارش جدید فرم ور iXtreme از این روش استفاده کنید. ( روش تغییرWave نیز وجود دارد که به هیچ عنوان توصیه نمیشود. )
    Last edited by p3yman_xl; 08-11-2009 at 15:44. دليل: غلط املایی

داره خودمونی میشه parhamsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ما بین دوربین های مداربسته

پيش فرض یادآوری

می دونم باید برای تشکر دکمه تشکر رو بزنم ولی این تاپیک اونقدر مفید بود که جا داره کتبا تشکر کنم از شما
    پرهام

یادآوری می کنم دوستان موقعی ارزش این تاپیک رو متوجه می شوند که با مواردی از قبیل زیر روبرو بشوند :
    *سایت ....... : برای استفاده باید حتما عضو پریمیوم باشید
    * آقای مغازه دار : قیمت این دیسک معادل قیمت یک بازی هستش

آیا واقعا جای تشکر نداره برای این تاپیک ؟
    Last edited by parhamsoft; 27-10-2009 at 22:29.

داره خودمونی میشه parhamsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ما بین دوربین های مداربسته

پيش فرض آیا میشه با این روش بازی را کپی کرد ؟

سلام راستی p3yman_xl جان عزیز با این روش میشه طبق روال گذاشته بازی ها رو install کرد ؟ یا دیگه نمیشه ؟(منظورم کپی روی هارد هست) ممنونم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام راستی p3yman_xl جان عزیز با این روش میشه طبق روال گذاشته بازی ها رو install کرد ؟ یا دیگه نمیشه ؟(منظورم کپی روی هارد هست) ممنونم
    نصب کردن روتا عرضه ی فرم ور جدید پیشنهاد نمیکنم... احتمال شناسایی شدن کنسول و در نتیجه بن شدن خیلی بالا میره.

5. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام پیمان جان

آقا دستت درد نکنه زحمت کشیدی

نمیتونستم به دکمه ی تشکر افاقه کنم
    =====

به نظر من روش activate خیلی بهتر از دانگرید کردن هست.البته تا قبل از iXtreme 1.61 یا 1.7 .
    Last edited by SamGun; 28-10-2009 at 11:39.

7. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نصب کردن روتا عرضه ی فرم ور جدید پیشنهاد نمیکنم... احتمال شناسایی شدن کنسول و در نتیجه بن شدن خیلی بالا میره.
    پیمان جان راستی عزیز
    چرا تا وقتی که iXtreme جدید نیومده نباید بازی هارو روی هارد بریزیم ؟؟؟

یعنی میگی حتی با پاک کردن بازی یکسری از Source ها روی هارد باقی میمونه و بعد از وصل شدن به LIVE بن میشیم ؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پیمان جان راستی عزیز
    چرا تا وقتی که iXtreme جدید نیومده نباید بازی هارو روی هارد بریزیم ؟؟؟

یعنی میگی حتی با پاک کردن بازی یکسری از Source ها روی هارد باقی میمونه و بعد از وصل شدن به LIVE بن میشیم ؟؟
    خوب وقتی بازی روی هارد نصب باشه، توسط مایکروسافت چک میشه و احتمال بن شدن هست..

10. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ممنون پيمان جان بابت تاپيك ! من چند روز پيش رفتم يه جا اين ديسك رو داشتم گفت قيمتش 4 تومنه ! شاخ دراوردم ! يكي از فروشگاهاي اينترنتي ميداد 1000 تومن ! در كل هركي خودش بسازه باز خيلي به طرفه تره ! البته بازم ميگن كه احتمال بن شدن ميره بالا ! من كه فعلا tekken رو هم نگرفتم تا ببينيم چي ميشه !

12. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خوب وقتی بازی روی هارد نصب باشه، توسط مایکروسافت چک میشه و احتمال بن شدن هست..
    بههه, دستت درست پیمان جان !!! با ما هم آره !!!

منظوره من جواب شما به دوست عزیزمون آقای parhamsoft بود که گفتید تا زمانی که iXtreme جدید نیومده بازی هارو روی H.D.D

کنسول نصب نکنید چون اینطوری بن میشید !!

خب زمانی که ما داریم از روش activate.iso استفاده میکنیم مسلما با توجه به اختار خودت به بچه ها دیگه تو LIVE نمیریم .

من فقط نفهمیدم چه فرقی بین اجرای بازی از رو هارد و اجرای بازی از رو DVD در حالت activate.iso هست !!!؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

پیمان جان شما بازیه Tekken 6 رو با iXtreme 1.6 و activate.iso بازی کردی ؟؟؟

چون اینجور که من از محسن و پویا (یگانه) و (جاوید در توپ خونه) پرسیدم گفتن بازیه تیکن حتی با activate.iso هم قابل اجرا نیست

و باید درایو دستگاه دوباره UP بشه !!

البته من فکر میکنم iXtreme جدیدی در کار نیست و اینا دوباره دستگاه رو به 1.51 Downgrade میکنن.

نظرت چیه آقا پیمان !؟؟

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •