با سلام به خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه پراید نقره ای 86 تمیز دارم با 27000 کارکرد(کارمندی).....و یکم پول دستم اومده میخوام یه ماشین تا حدود 13 میلیون تومان بخرم و بیشتر نظرم روی 405 صفر هستش شما چه پیشنهاد میکنید.....
با سلام به خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه پراید نقره ای 86 تمیز دارم با 27000 کارکرد(کارمندی).....و یکم پول دستم اومده میخوام یه ماشین تا حدود 13 میلیون تومان بخرم و بیشتر نظرم روی 405 صفر هستش شما چه پیشنهاد میکنید.....
سلام
بنظر من l90 این 405 توصیه نمیشه زیاد
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
با تشکر.
فرشاد واثقی
ولی به نظر من اگه از نظر مصرف بنزین مشکلی نداری 405 گزینه خوبیه
دوست عزیز L 90 شنیدم حرف نداره.
حتی میخاستن جلوی ساختش رو بگیرن . بخاطر این که میزد تو سر ماشینهای تو رنج قیمت زیر 14 ملیون .
بعضی کارشناسها میگن از زانتیا هم بهتره !!
قدرت موتورش : 110 اسب بخار و پرشیا :100 و 206 که خودمم دارم : 77 اسب بخار .
یعنی موتورش از پرشیا قوی تره .
موتوره : 1600 16 سوپاپی
تمرز : abs
کیف هوا
من که پول دستم بیاد رو هوا می خرم
میشه لطف کنین بگین کدوم کارشناس ها میگن؟البته قصد جسارت ندارم فقط خواستم بدونم.بعضی کارشناسها میگن از زانتیا هم بهتره !!
قدرت موتور تندر 105 اسب بخارهقدرت موتورش : 110 اسب بخار![]()
به نظر من اگه شما دنبال ماشین خوب هستین و خودتون هم کارمند هستین به نظر من هم تندر90 بهترین گزینه هستش.
کیفیت ساختش بهتر از ماشینهای دیگه هستش .از نظر ابعاد داخلی جادار و برای مسافرتهای خانوادگی ایده ال
تندر 90 E1
از نظر موتور هم ماشین سر تری نسبت بقیه هستش.
===============================
دوستان در پستاهتون اطلاعات دقیق و صحیح بدید
موتور TU3 206 1300 توانش 75 اسب بخار هستش موتور xu7 98 اسب بخار و موتور تندر 105 اسب یکی از معایب عمده xu7 که روی 405 نصب شده مصرف بالای اون هستشو توان تولیدی کم نسبت به حجم موتور که حتی xu7j4 که 16 سوپابه هم بود و روی زانتیا 1800 و پارس elx هم نصب شده بود با تولید 110 اسب توان تولیدی پایینی نسبت به حجمش داشت که انتظار میرفت 120-135 اسب قدرت داشته باشه.
مدل E1 همونطور که میدونید بدون ABS و ایربگ سرنشین هست آیا با نبود این دو گزینه (با توجه به قیمت این مدل) باز هم منطقی هست که خریداری بشه یا نه ؟
مثله اینکه قراره E1 با abs هم عرضه بشه
قیمت هم انگار گفتن 12.5 در میاد
خرید این مدل یعنی e1 + ABS منطقی تره![]()
به نظر منم تندر انتخاب خیلی خوبیه !
سمند ال ایکس دست دو گزینه مناسبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)