تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: دردسرهای فراوان بعد از نصبregistry mechanic

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض دردسرهای فراوان بعد از نصبregistry mechanic

با سلام به همه عزیزان

اصلا انگار حال خوب به کامپیوتر من نیومده امروز در نهایت خوشحالی که حال کامپیوترم خوبه وهیچ

مشکلی نیست برنامه لعنتی رجیستر مکانیک 8 رو دانلود ونصب کردم که مثلا سیستم رو بهینه

سازی کنم واز این حرفا( البته قبل این کار یه restore point درست کردم ویه بک آپ هم از

رجیستریم با گزینه exportگرفتم) بعد از نصب هر بار که می خواستم که اونو اجرا کنم بعد از چند

دقیقه از باز شدن صفحه قفل می کرد ودیگه هیچ کاری نمی شد انجام داد مگر اینکه توی تسک

منیجر با end now ببندمش . خلاصه یه بار اونو آناینستال کردم ودوباره نصب کردم که بعد نصب

مجدد خود به خود اجرا شد ورجیستری رو اسکن کرد ویه عالمه problem پیدا کرد . من هم بیخبر از

همه جا دکمه repair رو زدم تا مثلا مشکلاتش برطرف بشه بعد این قضیه صفحه اصلی یش که

دوباره باز شد باز هم قفل کرد البته اینبار زیر صفحه عبارتی دیده می شد با این مضمون: سلامتی

سیستم شما کمه (پایینه) ایندفعه هم مجبور شدم دوباره از نصب خارجش کنم. بعد این قضایا وقتی

رفتم سر وقت چند تا برنامه دیدم که ارور های مختلف می دن . تازه کارت صدا رو هم مجبور شدم از

نصب خارج کنم ودوباره نصب کنم. خلاصه که من اومدم با این برنامه لعنتی سیستممو بهینه کنم اما

حالا کلی مشکل اساسی پیدا کرده. توی add or remove program هم اگه بخوام برنامه ای رو

remove کنم ارور میده که sourse رو مشخص کنیدو از این حرفا که در نتیجه remove هم نمی تونم

کنم. . تازه اینا مشکلاتی هستن که تا الان به چشمم اومدن خدا میدونه دیگه چه بلاهای سر

سیستم اومده . به ریستور پوینتی که گرفته بودم برگشتم اما مشکل حل نشد . اون بک آپ

رجیستری رو هم که import می کنم این ارور رو میده:

Can not import d:\reg.reg not all data was successfully written to the registery.some keys are open by the system or other processes

توی حالت safe mod هم باز همین ارور رو میده(البته الان دیگه حتی وارد حالت safe mod هم نمی تونم بشم)

تو رو خدا یه راهی به غیر تعویض ویندوز جلوی پام بذارین که مشکلو حل کنه به کمکتون نیاز بسیار فوری دارم
    Last edited by ستاره آبی; 26-10-2009 at 11:46.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

احتمالا فایلهای رجیستری سیستم آسیب دیده شما ویندوزو repair بکنید با خود سی دی ویندوز ببینید مشکل حل میشه؟
    اگر نشد ویندوز رو مجددا نصب کنید اسکن ویروس هم انجام بدید
    میتونید از نرم افزار registery fix هم استفاده کنید که عیب های رجیستری را نیز برطرف کند

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درrun تايپ كنيد sfc /scannow
    ويندوز خودش فايلهاي آسيب ديده را ترميم وجايگزين ميكنه.
    البته ممكنه كه سي دي ويندوز را درخواست كنه. سي دي ويندوز دم دستت باشه اگر خواست سريع تو درايو قرار بدي

5. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز از راهنماییتون بسیار ممنونم .اما با اینکار هم مشکلم حل نشد. مثلا توی add or remove program برنامه ای رو نمی تونم remove کنم و ارور میده. یا مثلا دیکشنریم با اینکه دوباره نصبش کردم و درست کار می کنه اما هر از گاهی ارور میده

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

دوست عزيز ويندوز رو عوض كن و قال قضيه رو بكن، مقاومت بي فايده اس عوضش كن

رجيستري ويندوزت كلا به هم ريخته و راه حلش هم تعويضه

8. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pc_hex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GONBAD

11

سلام .
    برای رجیستری که من را در شرایط بهرانی نجات داد.ERORR REPAIER PROFESSIONAL
    برای حذف تضمینی برنامه هه که واقعا از نظر همکاران هم تایید شده YOUR UNINSTALLER 2008
    برو حالشو ببر. تشکر یادت نره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •