تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: سامسونگ یا الجی تا یک و نیم میلیون

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض سامسونگ یا الجی تا یک و نیم میلیون

سلام
    میخاستم LCd بگیرم بین این دو برند موندم
    بعضیا میگن سامسونگ بعضیا میگن الجی خیلیا میگن مثل همه
    اکه میشه یه مقدار راهنمایی کنید و یه مدل خوب معرفی کنید.
    ممنون
    Last edited by smallfrank; 26-10-2009 at 00:07.

داره خودمونی میشه FARIBORZ11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست من اگه از من مي شنوي برو خودت تحقيق كن از تعميركارهاي ال سي دي چون من اگه بگم فلان مدل ميگي حتماً چون خودم دارم يا تعصب به آن مدل دارم ولي تجربه چندين ماهه رو برات ميگم خودت تصميم بگير اولاً اينكه تفاوت معني داري بين دو مدل سامسونگ و ال جي نمي بيني از نظر پنل و سيستمهاي ديگه شون چون تعمير كارها مي گن هردو يك گنده ( البته شوخي بود) يعني اينه كيفيت كار يكي است .شايد سوني سر باشه اما پولش چي؟ ضمن آنكه شما بين اين دو مدل خواستيد.تنها راهنمايي آخر اينكه حالا كيفيت مشابه است چرا از ساير امتيازات جانبي استفاده نشده مثلاً كنتراست بالا تر ، پاسخ دهي سريع تر، هرتز بيشتر، و..... از همه هم مهم تر نسبتاً قيمت پايين تر و اونجاست كه به ال جي مي رسي حالا هر مدلش و سايزش اصلاً هم توجه به شايعات نكن قبلاً هم بالا عرض كردم از تعميراتچي ها بپرس اينكه تار مي شه و پيكسلش خراب مي شه و چي و چي حرف مفته .انتخابت سعي كن بين lh50,lh70,lh90باشه.

3. این کاربر از FARIBORZ11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزيز شما كه 42LH70 رو داريد ايا ازش راضي هستيد؟
    در كل نقاط ضعف و قوتش چي هست؟
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست من اين تلويزيون جزء بهترين مدل در برند ال جي است هر چند جديداً LH90 تو بازار امده من خودم شخصاً نديدم و در بانه هم موجود نيست.
    محاسن: كنتراست بالا 1: به 100000 ، قابليت دريافت فقط تصوير بصورت بلوتوث از گوشي همراه و هد ست ولب تاپ، USBخور ، سه درگاهHDMI ، درگاه RGB براي اتصال كامپيوتر ، درگاه كامپوننت دو عدد، خاصيت SIMPLINK با سينماهاي خانواده ال جي (استفاده از كنترل تلويزيون براي كنترل سينما ) ، قيمت ارزان با قابليتهاي مشابه در برند هاي ديگر ، پاسخ دهي تصوير 4و2 ميلي ثانيه و باريك بودن آن كمتر از 4 ساني متر، .........كه صرف نظر مي گردد.
    معايب : عدم نمايش تصوير در تصوير ، عدم ضبط برنامه هاي تلويزيوني كه مدل عصر زمان اين برند فقط دارا بود و هيچ برند ديگر ندارد.

6. این کاربر از FARIBORZ11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

LH70 قیمتش چنده؟
    زاویه دیدش چقدره؟
    وست من اين تلويزيون جزء بهترين مدل در برند ال جي است هر چند جديداً LH90 تو بازار امده من خودم شخصاً نديدم و در بانه هم موجود نيست.
    محاسن: كنتراست بالا 1: به 100000 ، قابليت دريافت فقط تصوير بصورت بلوتوث از گوشي همراه و هد ست ولب تاپ، USBخور ، سه درگاهHDMI ، درگاه RGB براي اتصال كامپيوتر ، درگاه كامپوننت دو عدد، خاصيت SIMPLINK با سينماهاي خانواده ال جي (استفاده از كنترل تلويزيون براي كنترل سينما ) ، قيمت ارزان با قابليتهاي مشابه در برند هاي ديگر ، پاسخ دهي تصوير 4و2 ميلي ثانيه و باريك بودن آن كمتر از 4 ساني متر، .........كه صرف نظر مي گردد.
    معايب : عدم نمايش تصوير در تصوير ، عدم ضبط برنامه هاي تلويزيوني كه مدل عصر زمان اين برند فقط دارا بود و هيچ برند ديگر ندارد.
    شما LH70 دارید؟

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

سامسونگ بگیر...

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

lh 70 تو بانه 1260000 هزار تومان است و خودم هم يكي از اين مدل رو خريدم .زاويه ديدش 178 درجه است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست من اين تلويزيون جزء بهترين مدل در برند ال جي است هر چند جديداً LH90 تو بازار امده من خودم شخصاً نديدم و در بانه هم موجود نيست.
    دوست عزيز اينا رو خودم مي دونم!(شما داريد مشخصات رو ميگيد كه ميشه با يه سرچ ساده دسترسي پيدا كرد!)
    منظورم از نظر كيفيت تصوير ,Black level ,نمايش حركات سريع.........هست

11. این کاربر از afflatus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزيز اينا رو خودم مي دونم!(شما داريد مشخصات رو ميگيد كه ميشه با يه سرچ ساده دسترسي پيدا كرد!)
    منظورم از نظر كيفيت تصوير ,Black level ,نمايش حركات سريع.........هست
    آره بابا مهم اون تستايه كه توسط سايتاي معتبر انجام ميشه نه كنتراست و زمان پاسخگويي كه خود توليد كننده ميده اونم ال جي
    Last edited by afshin b; 27-10-2009 at 20:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این پلاسما ها خوبه؟
    آخه شنیدم خیلی قدیمیه و مزایای LCD بیشتره وگرنه همون اول میخاستم G10 بگیرم.
    Last edited by smallfrank; 27-10-2009 at 21:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •