سلام . می خواستم بپرسم چرا همه پستها تو بخش عکسهای موضوعی پاک میشه ؟؟؟؟
یعنی اون بخش هیچ نظری نباد بدیم ؟
سلام . می خواستم بپرسم چرا همه پستها تو بخش عکسهای موضوعی پاک میشه ؟؟؟؟
یعنی اون بخش هیچ نظری نباد بدیم ؟
چون بی ربط هستن
سیاسی!!!!!!! هستن و...
کل پستا پاک میشه ! چه بی ربط چه با ربط
حتی اگر سیاسی هم نباشن و مفید هم باشن (بدون عکس) پاک میشن! یعنی قانون مانع استفاده از مطلب مفید شده!
البته یادمه یه بار درخواست کردم پستی رو پاک نکنن و نکردن...
اگر مدیران پست هایی رو که اطلاعات و یا تحلیل جالب توجهی از موضوع ارائه میده (و سیاسی هم نیست) پاک نکنن فکر میکنم تاپیک های بهتری رو در اون بخش داشته باشیم..
شما اگه قوانین رو میخوندید مشکلی در این رابطه نداشتید :
مدیران معمولا پستهای بدون عکس ( که بی ربط باشه و یا پست تشکر باشه ) رو پاک میکنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب یه دفعه ای بیان هر کس عکس موضوعی گذاشت تایپیکو قفل کنن تا پست دیگه ای فرستاده نشه، دیگه این همه دنگ و فنگ واسه چیه
من خودم تجربه شو داشتم که به خاطر همین عکسهای موضوعی که اتفاقا هیچ موضوع جنجالیی هم نبود و هنری بود متهم به اسپم نویسی و تهدید به اخطار شده بودم.
خودشونم میدونستن من اسپمر نیستم، چه اگه بودم الآن این شکلی نبودم و بعد از این مدت فعالیت به هر حال یه مشکلی بوجود میاوردم.
اون مال گالری عکسه
اصلا اون بخش طوریه که نظر هم نمیشه داد !
ولی بخش عکسهای موضوعی چون تاپیکهای زیادی زده میشه و راجع به موضوعات و اتفاقات مختلف هست قضیش فرق میکنه ،
آخه اگر نظرات یه عده با نظرات بقیه فرق داشته باشه ، تاپیک رو به آشوب می کشند ... خوبه اتوبوسی نیست که آتیش زده بشه![]()
عکسهای موضوعی زیر مجموعه گالری عکسه
شما مثل اینکه با خودت مشکل داری !آخه اگر نظرات یه عده با نظرات بقیه فرق داشته باشه ، تاپیک رو به آشوب می کشند ... خوبه اتوبوسی نیست که آتیش زده بشه![]()
نه ، عکسهای موضوعی زیر مجموعه فتوشاپهعکسهای موضوعی زیر مجموعه گالری عکسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)