سلام به همه متخصصان عزيز
كه واقعاٌ راهنمايي خوبي تو مدل هاي مختلف تلويزيون انجام مي دهند
اما من بين اين دو مدل موندم نميتونم تصميم بگيرم كه 400هزار تومان اختلاف ارزش داره يا نه؟
در واقه G10 اضافه تر چه تكنولوژي دارد؟
سلام به همه متخصصان عزيز
كه واقعاٌ راهنمايي خوبي تو مدل هاي مختلف تلويزيون انجام مي دهند
اما من بين اين دو مدل موندم نميتونم تصميم بگيرم كه 400هزار تومان اختلاف ارزش داره يا نه؟
در واقه G10 اضافه تر چه تكنولوژي دارد؟
G10 حرارت کمتری تولید میکنه مصرف برقش کمتره و از همه مهمتر عمر مفیدش بیشتره. HDرو بهتر نمایش میده.
باهاش چي ميخواي ببيني؟
تو ايران مگه چي هست؟تلويزيون دي وي دي ماهواره
تو يه تاپيك تو اين سايت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نوشته بود :
G10 گزینه فوق العاده خوبی هست فقط دوتا مشکل داره : یکی کیفیت واقعا بد spekare ها و دومی upscaling نه چندان خوب برای افرادی که سورس با رزولوشن بالا براش ندارن
در مدلهای موجود در ایران از THX هم خبری نیست
باعث ترديدم شده يعني مي ترسم بخرم و ببرم خونه و كيفيت تصويرش خوب نباشه
کیفیت صداش خوبه به نظر من مشکلی نداره ...مشکل اپ اسکال هم تو یه رزولوشن خاص هست که من برخورد نکردم باهاش فعلا نه تو ماهواره نه تلویزیون خودمون........پخش کانالهای داخلی هم قابل قبوله البته مثل تلویزیونهای قدیمی لامپی نیست
ممنون لطف كردين........احتمالاً عصري برم بگيرم دو تا سئوال دارم
1- براي حمل و نقل به چي دقت كنم عمودي باشه يا ميشه افقي خوابوندش ولي صفحه رو به بالا باشه
2- موقع خريد به چي دقت كنم ......چي تو جعبه باشه .......
سپاسگزارم
نكته آخر تصوير تلويزيون را خوب نشان ميده؟ خيالم راحت باشه؟
اين قضيه باقي ماندن تصوير يا retention را ميشه بگيد رفع شده يا نه؟ چون تو دفترچه هشدار داده راجع به كانال هايي كه موگو ثابت دارن مثل تمام كانال هاي خودمان كه طولاني مدت مشاهده نشوند؟
يه كم نگرا نشدم لطفاً راهنمايي كنيد
من جی 10 دارم..از نظر من اگه دنبال تصویر خوبی همینو بگیر..ولی اگه دنبال امکانات هستی این جی 10 رو نگیر!!!!
امكانات يعني چي؟ راجع به باقي ماندن تصوير چي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)