سلام
من 2 تا سوال داشتم
1-آبسترکت چیه؟کلا در موردش توضیح بدین لطفا
2-اسم این مدل عکسی که این زیر هست(اون دختره) چیه؟و چطور میتونم عکس های این مدلی پیدا کنم؟(منظورم فقط همین دختره هست)
![]()
سلام
من 2 تا سوال داشتم
1-آبسترکت چیه؟کلا در موردش توضیح بدین لطفا
2-اسم این مدل عکسی که این زیر هست(اون دختره) چیه؟و چطور میتونم عکس های این مدلی پیدا کنم؟(منظورم فقط همین دختره هست)
![]()
معمولا به این عکسها وکتور میگن2-اسم این مدل عکسی که این زیر هست(اون دختره) چیه؟و چطور میتونم عکس های این مدلی پیدا کنم؟(منظورم فقط همین دختره هست)
وکتور بودنش رو میدونم داداشمعمولا به این عکسها وکتور میگن
ولی میخوام ببینم مدل خاصیه؟
مثلا این یه مدل خاص از دیجیتال پینتینگه؟
لطفا اون سوال اولی رو هم جواب بدین با همین
تصاویر انتزاعی و یا هنر های اتفاقی رو به اصطلاح Abstract میگن که شامل خیلی از طرح ها و مدل ها میشهآبسترکت چیه؟کلا در موردش توضیح بدین لطفا
سبک کار که Vector هست ، این حالت رو هم میگن Emo یا Emotional که به برگردان فارسی ، یعنی آدم احساساسی ( به عام : خل و چلایی که خود زنی می کنن و عاشق شکست خورده ان )اسم این مدل عکسی که این زیر هست(اون دختره) چیه؟و چطور میتونم عکس های این مدلی پیدا کنم؟(منظورم فقط همین دختره هست)
ممنون هومن جان
من از کجا میتونم این جور تصاویر رو پیدا کنم؟
منظورم تصاویر کارتونی با این سبکه نه اینکه حتما Emotional باشه
مرسی
خواهش می کنم
من نمیتونم دیتا بیس مشخصی رو بهت معرفی کنم ولی به طبع Deviant Art یکی از بهترین گزینه هاست
عبارت هایی شبیه به Vector Emo , Vector Girls و امثالهم رو سرچ کنی تو گوگل یا دویانت ، مطمئنا به نتایج مطلوبی میرسی ( برای من که همیشه اینطوره )
مرسی هومن جانمن نمیتونم دیتا بیس مشخصی رو بهت معرفی کنم ولی به طبع Deviant Art یکی از بهترین گزینه هاست
عبارت هایی شبیه به Vector Emo , Vector Girls و امثالهم رو سرچ کنی تو گوگل یا دویانت ، مطمئنا به نتایج مطلوبی میرسی ( برای من که همیشه اینطوره )
اینا دقیقا همون چیزاییه که مد نظرم بود
بازم یه دنیا ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)