سلام.
راستش با فلش 8 گیگ گینگستون جدیدم که از یه حراجی 15 تومن گرفتم مشکل شدید دارم.کلافم کرده.
قضیه اینه که توی 50-60 مگ اولش که میخواد پر شه توی همه دستگاه ها مشکل داره. مثلا توی ویندوز که می خوام 7 گیگ فایل رو توش کپی کنم توی 50-60 مگ اولش ، زمان کپی شدنش رو میزنه حدود 150-160 دقیقه و سرعت.کپی شدنش خیلی کند میشه بعد که 50-60 مگش با هزار بدبختی پر میشه به حالت عادی یعنی 6-7 دقیقه بر می گرده و سرعت کپی شدنش میره بالا و عادی میشه. بعد از کپی شدن اگه یک بار از usb خارجش کنی (مثل بچه ادم البته ) و بعد دوباره بزنی داخل یو اس بی می بینی که داخلش پره از فولدر هایی با اسم تکراری و تودرتو و از فایل های خودم خبری نیست و داخل بعضی از فولدر ها فایل هایی به حجم 1 گیگ پرشده که نه اسم داره و نه پسوند انگار جن زده شده.
یا مثلا توی یه دستگاه recorder دیگه بشتر از 30 مگ ضبط نمی کنه و بعد هنگ میکنه (تصویر stop میشه) و تا ضبط رو متوقف نکنی درست نمیشه.
تورو خدا کمکم کنین.چه کار کنم؟ خودم فکر می کنم کنم سکتورهای اولیش مشکل داره.نرم افزاری چیزی نیست که بشه باهاش درستش کرد؟؟ چند بارم فورمتش کردم ولی افاقه نکرد.![]()