موضوع این است که من می خواستم دوره های شبکه را بیرون از دانشگاه در کلاس های موسسات خصوصی بگذرونم ولی با تردید مواجه شدم که کجا بهتر است تا اونجا برم.یک سری کلاس های شبکه در غرب تهران (نزدیک خانه ام) در خیابان ایت الله کاشانی در مجتمع فنی اریانا ارائه می شود(که این موسسه قبلا نمایندگی مجتمع فنی تهران را داشت)به اسم NIITکه به گفته خودشان یکی از موسسات زیر نظر microsoftاست که در هند است و مدارکی که می دن بین المللی است و کتاب ها مربوط به دوره هاش همگی به صورت پکیج شده و زبان اصلی از هند می یاد.این دوره ها 8 ترم 3ماهه است که هرترم500هزار تومان می شود.موسسه بعدی ،موسسه مجتمع فنی تهران است که دوره های mcseرا ارائه میدهد که طول این دوره یکسال و نیم است با مبلغ 2میلیون تومان.و مدرک خاصی را نمی دهند و برای مدرک بین المللی microsoftجداگانه پول می گیرند که اگر بخوام اون مدرک ها را بگیرم کلا 2میلیون دیگه خرج بر می دارد.ولی مدرک بین المللی مجتمع فنی مستقیما از microsoftاست ولی مدرک اریانا از یک شرکت زیر نظر microsoft است.در مورد مباحث درسی هم،من مباحث درسی اریانا را حقیقتا متوجه نشدم ولی مثل این که دوره های لینوکس هم داشت ولی برای مجتمع فنی نداشت حالا اگر مایل بودید برای راهنمایی دقیقتر بنده اگر خواستید مباحث درسی اریانا و مجتمع فنی را بعدا براتون دوباره می ذارم.
مرسی