تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 54

نام تاپيک: آیا شما به XP برمیگردید؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض آیا شما به XP برمیگردید؟؟؟

سلام واقعا من با این ویندوز7 حال میکنم من اول خودم با این ویندوز مخالف بودم اما حالا کاملا موافق هستم شما چی؟؟؟؟

2. این کاربر از mahfa2236 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

حالا ان تایپک رو زدی تا بقول معروف معروف شی و رکورد بیشترین بازدید رو بزنی!
    آی کلک
    هنوز که تازه نسخه ی نهاییش اومده بذار یه مدت بگذره بعدا.
    ولی روی هم بعد از افتضاح ویستا فکر نکنم دوباره مایکروسافت ضرر بکنه. به احتمال زیاد با یه ویندوز کامل-قدرتمند روبرو خواهیم شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

من اصلا ایکس پی رو باهیچ ویندوزی عوض نمیکنم
    البته شاید مثل شما نظرم عوض شه

5. این کاربر از a1000a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من که همین الانشم xp servis 3 دارم پکشو حال نداشتم بنویسم
    تو ویندوز 7 rtm هیچ یک از درایوهام شناخته نمیشه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من اصلا ایکس پی رو باهیچ ویندوزی عوض نمیکنم
    البته شاید مثل شما نظرم عوض شه
    راس گفتی
    بهترین ویندوز همین xp هست.
    میگین چرا؟ معلومه به خاطر سبکیش ، راحتی کار ، مشکلی در برنامه ها باهاش نیست.
    تو ویندوز های بالاتر گاهی وقتا نمیشه گاهی چیزا رو نصب کرد یا اجرا کرد.

8. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من که همین الانشم xp servis 3 دارم پکشو حال نداشتم بنویسم
    تو ویندوز 7 rtm هیچ یک از درایوهام شناخته نمیشه
    علت اینکه درایوهای شما رو نمیشناخت اینه که درایوهای شما FAT32 بود و یا اگه NTFS بود یه بار فرمت بکنی حله!
    نقل قول نوشته شده توسط Ghaioom
    راس گفتی
    بهترین ویندوز همین xp هست.
    میگین چرا؟ معلومه به خاطر سبکیش ، راحتی کار ، مشکلی در برنامه ها باهاش نیست.
    تو ویندوز های بالاتر گاهی وقتا نمیشه گاهی چیزا رو نصب کرد یا اجرا کرد.
    این دلیلها رو جایی نگی میخندن!
    آخه اگه سخت افزارهات قد بکشه سرعت 7 رو با هیچ ویندوز دیگه ای عوض نمیکنی ولی اگه با رم 512 یا 1 ویندوز 7 رو بنصبی ازش حالت بهم میخوره!
    در مورد راحتی ویندوزها هم باید عرض کنم, فکر کنم شما تا حالا 7 ننصبیدی درسته؟ آخه اگه به راحتیه ویندوز 7 از همه ویندوزها بهتره با اون Start Menu و Taskbrش و.....
    در مورد مشکل با برنامه ها هم باید بگم که همین ویندوز XP یه زمانی که تازه به دنیا اومده بود کلی با سخت افزرها و نرم افزارها مشکل داشت و باعث شده بود که خیلی ها دوباره برگردن سراغ ویندوز 98 یا اینکه دو تا ویندوز رو با هم داشتن , ولی رفته رفته با اومدن Service Pack و Updateها همه مشکلها حل شد و اونی که با ویندوز XP آشنا میشد دیگه هیچ وقت سراغ ویندوز 98 نمیرفت.
    و در آخر میشه بیشتر در این مورد توضیح بدین آخه من هرچی آنالیز میکنم با عقل جور در نمیاد
    این جمله:تو ویندوز های بالاتر گاهی وقتا نمیشه گاهی چیزا رو نصب کرد یا اجرا کرد. ؟

10. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

علت اینکه درایوهای شما رو نمیشناخت اینه که درایوهای شما FAT32 بود و یا اگه NTFS بود یه بار فرمت بکنی حله!

آخه اگه سخت افزارهات قد بکشه سرعت 7 رو با هیچ ویندوز دیگه ای عوض نمیکنی ولی اگه با رم 512 یا 1 ویندوز 7 رو بنصبی ازش حالت بهم میخوره!
    در مورد راحتی ویندوزها هم باید عرض کنم, فکر کنم شما تا حالا 7 ننصبیدی درسته؟ آخه اگه به راحتیه ویندوز 7 از همه ویندوزها بهتره با اون Start Menu و Taskbrش و.....
    در مورد مشکل با برنامه ها هم باید بگم که همین ویندوز XP یه زمانی که تازه به دنیا اومده بود کلی با سخت افزرها و نرم افزارها مشکل داشت و باعث شده بود که خیلی ها دوباره برگردن سراغ ویندوز 98 یا اینکه دو تا ویندوز رو با هم داشتن , ولی رفته رفته با اومدن Service Pack و Updateها همه مشکلها حل شد و اونی که با ویندوز XP آشنا میشد دیگه هیچ وقت سراغ ویندوز 98 نمیرفت.
    و در آخر میشه بیشتر در این مورد توضیح بدین آخه من هرچی آنالیز میکنم با عقل جور در نمیاد
    این جمله:تو ویندوز های بالاتر گاهی وقتا نمیشه گاهی چیزا رو نصب کرد یا اجرا کرد. ؟
    دوست عزيز منظور دوستمون درايور هاي سخت افزارهاست ،‌ كه منم اين مشكل رو باهاش دارم ،‌نه چاپگرم نصب ميشه نه اسكنرم ، با بعضي از نرم افزارها هم مشكل داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جیگرم منظورم درایورهای سخت افزاریم بود
    تازه 2 روز هم طول کشید rtm 7 رو دانلود کنم

داره خودمونی میشه اسکل خاورمیانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    اسکل آباد

پيش فرض

دوست عزيز منظور دوستمون درايور هاي سخت افزارهاست ،‌ كه منم اين مشكل رو باهاش دارم ،‌نه چاپگرم نصب ميشه نه اسكنرم ، با بعضي از نرم افزارها هم مشكل داره
    منم پرینترم تو 7 نصب نمیشد ولی درایورش و از اینترنت دانلود کردم و به راحتی هم نصب شد !
    هر مشکلی راه حل داره

14. 2 کاربر از اسکل خاورمیانه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که عمرا بر نمی گردم !!
    دقیقا همونطور که گفتن اگر سیستم خوبی داشته باشید 7 از xp بهتره. اگر ویندوز 7 رو روی سیستم قدیمی یا در واقع پایین تر از اون چیزی که برای 7 لازمه نصب کنید مثل اینه که مثلا یخچال ساید بای ساید و تلویزیون 50 اینچ و سه دست مبل رو ببرید توی یه خونه 40-50 متری !! حالا میشه گفت که این وسایل خوب نیستند ؟؟
    در مورد درایور ها برای من دقیقا برعکس بود !! من به جز کارت گرافیکم تمام سخت افزارام رو 7شناخت کارت گرافیکم رو هم از Nvidia دانلود کردم که داره مثل مرد کار می کنه.
    در مورد سبکیش هم واقعا از Vista سبک تره Cpu usage هم خیلی کمتر شده ولی در برابر Xp قضیه همون خونه 40 متریه که اشاره کردم ، در صورتی که سیستم خوبی دارید این چیزی که گفتید یعنی اضافه بار اصلا قابل لمس نیست (بر خلاف ویستا)

16. 4 کاربر از gamecrazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •