سلام واقعا من با این ویندوز7 حال میکنم من اول خودم با این ویندوز مخالف بودم اما حالا کاملا موافق هستم شما چی؟؟؟؟
سلام واقعا من با این ویندوز7 حال میکنم من اول خودم با این ویندوز مخالف بودم اما حالا کاملا موافق هستم شما چی؟؟؟؟
حالا ان تایپک رو زدی تا بقول معروف معروف شی و رکورد بیشترین بازدید رو بزنی!
آی کلک
هنوز که تازه نسخه ی نهاییش اومده بذار یه مدت بگذره بعدا.
ولی روی هم بعد از افتضاح ویستا فکر نکنم دوباره مایکروسافت ضرر بکنه. به احتمال زیاد با یه ویندوز کامل-قدرتمند روبرو خواهیم شد.
من اصلا ایکس پی رو باهیچ ویندوزی عوض نمیکنم
البته شاید مثل شما نظرم عوض شه
من که همین الانشم xp servis 3 دارم پکشو حال نداشتم بنویسم
تو ویندوز 7 rtm هیچ یک از درایوهام شناخته نمیشه
راس گفتی
بهترین ویندوز همین xp هست.
میگین چرا؟ معلومه به خاطر سبکیش ، راحتی کار ، مشکلی در برنامه ها باهاش نیست.
تو ویندوز های بالاتر گاهی وقتا نمیشه گاهی چیزا رو نصب کرد یا اجرا کرد.
علت اینکه درایوهای شما رو نمیشناخت اینه که درایوهای شما FAT32 بود و یا اگه NTFS بود یه بار فرمت بکنی حله!
این دلیلها رو جایی نگی میخندن!نوشته شده توسط Ghaioom
آخه اگه سخت افزارهات قد بکشه سرعت 7 رو با هیچ ویندوز دیگه ای عوض نمیکنی ولی اگه با رم 512 یا 1 ویندوز 7 رو بنصبی ازش حالت بهم میخوره!
در مورد راحتی ویندوزها هم باید عرض کنم, فکر کنم شما تا حالا 7 ننصبیدی درسته؟ آخه اگه به راحتیه ویندوز 7 از همه ویندوزها بهتره با اون Start Menu و Taskbrش و.....
در مورد مشکل با برنامه ها هم باید بگم که همین ویندوز XP یه زمانی که تازه به دنیا اومده بود کلی با سخت افزرها و نرم افزارها مشکل داشت و باعث شده بود که خیلی ها دوباره برگردن سراغ ویندوز 98 یا اینکه دو تا ویندوز رو با هم داشتن , ولی رفته رفته با اومدن Service Pack و Updateها همه مشکلها حل شد و اونی که با ویندوز XP آشنا میشد دیگه هیچ وقت سراغ ویندوز 98 نمیرفت.
و در آخر میشه بیشتر در این مورد توضیح بدین آخه من هرچی آنالیز میکنم با عقل جور در نمیاد
این جمله:تو ویندوز های بالاتر گاهی وقتا نمیشه گاهی چیزا رو نصب کرد یا اجرا کرد. ؟
دوست عزيز منظور دوستمون درايور هاي سخت افزارهاست ، كه منم اين مشكل رو باهاش دارم ،نه چاپگرم نصب ميشه نه اسكنرم ، با بعضي از نرم افزارها هم مشكل داره
جیگرم منظورم درایورهای سخت افزاریم بود
تازه 2 روز هم طول کشید rtm 7 رو دانلود کنم
منم پرینترم تو 7 نصب نمیشد ولی درایورش و از اینترنت دانلود کردم و به راحتی هم نصب شد !
هر مشکلی راه حل داره
من که عمرا بر نمی گردم !!
دقیقا همونطور که گفتن اگر سیستم خوبی داشته باشید 7 از xp بهتره. اگر ویندوز 7 رو روی سیستم قدیمی یا در واقع پایین تر از اون چیزی که برای 7 لازمه نصب کنید مثل اینه که مثلا یخچال ساید بای ساید و تلویزیون 50 اینچ و سه دست مبل رو ببرید توی یه خونه 40-50 متری !! حالا میشه گفت که این وسایل خوب نیستند ؟؟
در مورد درایور ها برای من دقیقا برعکس بود !! من به جز کارت گرافیکم تمام سخت افزارام رو 7شناخت کارت گرافیکم رو هم از Nvidia دانلود کردم که داره مثل مرد کار می کنه.
در مورد سبکیش هم واقعا از Vista سبک تره Cpu usage هم خیلی کمتر شده ولی در برابر Xp قضیه همون خونه 40 متریه که اشاره کردم ، در صورتی که سیستم خوبی دارید این چیزی که گفتید یعنی اضافه بار اصلا قابل لمس نیست (بر خلاف ویستا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)