سلام دوستان من تازه دارم 3dmax کار می کنم خیلی علاقمند شدم میخوام در این زمینه مهارت پیدا کنم میشه کمکم کنید که چطوری کار کنم.اگه کتاب یا نرم افزاری در این زمینه معرفی کنید که بتونه به من کمک کنه ممنون میشم
سلام دوستان من تازه دارم 3dmax کار می کنم خیلی علاقمند شدم میخوام در این زمینه مهارت پیدا کنم میشه کمکم کنید که چطوری کار کنم.اگه کتاب یا نرم افزاری در این زمینه معرفی کنید که بتونه به من کمک کنه ممنون میشم
اول از همه ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
شما میتونید باسه شروع کار از سی دی های اموزشی ایرانی که توی بازار هست استفاده کنید و با نرم افزار و محیط کارش اشنا بشید و بعد برید سراغ اموزش های بهتر مثل اموزش های شرکت digital tutors که میتونید اونارو از فروشگاه انلاین همین سایت تهیه کنید از اموزش هایی هم که توی همین سایت هست میتونی استفاده کنی...موفق باشی
Last edited by omid1; 22-10-2009 at 23:59.
سلام
منم ورودتو تبریک میگم
در ادامه ی حرفای دوستمون امید ، باید بگم شما احتیاج به علاقه و پشتکار زیاد دارید
خوب منم پیشنهاد میکنم برای آشنایی با محیط نرم افزار حتما از یه سی دی تصویری مقدماتی شروع کنید و تمام مثال هاشو خودتون بسازید
این طوری راه میوفتید
و اینم بگم که اگر اصولی پیش برید توی یه مدتی که نرم افزارو یاد گرفتید ، دیگه خودتون میتونید از روی سایت های خارجی و تاتوریال های اون سایت ها یا از همین انجمن و آموزش های خوبش ، قدرتتونو افزایش بدید
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)