salam
ye soal man ta diroz ba after efect kar mikardam khorojie mpeg2 dasht vali alan mikham render begiram in format dige to listesh nist mishe begin moshkel kojas?![]()
salam
ye soal man ta diroz ba after efect kar mikardam khorojie mpeg2 dasht vali alan mikham render begiram in format dige to listesh nist mishe begin moshkel kojas?![]()
Last edited by maxmen; 22-10-2009 at 20:25.
درود;
دوست عزیز فونت فارسی تون هم پریده؟!لطف کنید فارسی بنویسید.
البته اگه این پست رو تو انجمن افتر افکت می زدید شاید دوستان حرفه ای زودتر جواب می دادن.
از چه نسخه ای از AE استفاده میکنید؟ با پلاگینی این قابلیت رو اضافه کرده بودین؟ پاک کردن و نصب دوباره جواب نداد؟
متشکر...
نسخه cs3 من تا اينجا كه خودم فهميدم مثل اينكه به codec مربوط ميشه ولي نميدونم از كجا بيارمش كه Mpeg2 رو دوباره بياره نه باپاک کردن كردنو نصب كردن درست نشد
درود;
اینو دانلود کن. اکستراکت کن و تو مسیر داده شده کپی کن ببین چی میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی...
انجام دادم هیچ فرقی نکرد عجیبه کلی کدک نصب کردم رو سیستم نمیدونم چیکار کنم.
با سلام
افتر رو دوباره حذف و نصب كن 000
تو این فلدری که عکسشو گذاشتم همه اون خروجیهای که میشه تو افتر گرفت هست میشه یه نگاه بکنین ببینین مال من از مال شما کمتره یا نه فکر کنم اونايي که ندارمو اینجا اضافه کنم درست بشه ممنون میشم.
![]()
درود;
تا پنجشنبه یه فایل دیگه برات آپ میکنم که همه فایل های مربوط به Mpeg توشه. اما این آدرس که ربطی به mpeg نداره؟!
این دوتا فایل رو من اضافه دارم: FlashExporter و Mp3
..........
که اینطور پس ربطی نداره من فکر میکردم شاید از اینجا باشه چشم منتظرم ممنون مگه اینکه شما بیاین جواب چن نفرو بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)