دوستانی که تونستن با افترافکتز پولی در بیارن لطفا به ما نیمه حرفه ای ها هم یاد بدن![]()
دوستانی که تونستن با افترافکتز پولی در بیارن لطفا به ما نیمه حرفه ای ها هم یاد بدن![]()
سلام
5ماهه کم وبیش باهاش کار میکنم محیط نرم افزار رو خوب میشناسم با اکثر افکتها حداقل یکبار کار کردم و بسیاری از کارکردهای حرفه ای رو هم حداقل یکبار انجام دادم مثل روتوسکوپی موشن تراکینک اکسپرشن... انیمیشن در حد متوسط (مثلا شلیک گلوله بصورت رگبار با استفاده از اکسپرشن ها و تایم رمپینگ) هم میتونم درست کنم و با استفاده از الگوی آموزشی هم هر چیزی رو میتونم بسازم!
البته انرژتیک تایتل اندرو کرامر رو که ساختم نمیدونم چرا ذرات توی همه صحنه حرکتشون رو نشون نمیده؟!![]()
دوست عزیز اینا خوبه واسه شروع ولی شما وقتی میری یه تیزر می گیری بهت میگن چیکار کن هر چی
آدم بخواد نمیتونه تحویل بده.از نمونه کارای خودم به زودی میزارم تا بهتر متوجه بشی
البتع قبول دارم هر کاری رو شاید نتونم انجام بدم ولی مطمئنم خیلی کارها رو هم میتونم انجام بدم
حالا فرض کنید خوب پیشرفت کردم چطوری میشه پول درآورد؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون ظاهرا با فتوشاپ بهتر میشه کسب درآمد کرد در حالی که پای افتر افکتز صدها ساعت وقت گذاشتم!
دوست من اینو دانلود کن ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینو واسه یه شرکت زدم البته اون چیزی که تحویل دادم یه کم فرق داشت
جالب بود. چطور درستش کردی؟ از آموزش disintegration اندرو کرامر هم استفاده کردین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)