سلام ! میشه هارد رو یه جوری آسیب فیزیکی بهش زد که اطلاعاتش دیگه برنگرده ؟ مثلا وسط low level format سیستم رو ریست کرد!![]()
سلام ! میشه هارد رو یه جوری آسیب فیزیکی بهش زد که اطلاعاتش دیگه برنگرده ؟ مثلا وسط low level format سیستم رو ریست کرد!![]()
عجب سوالی پرسیدی ها!سلام ! میشه هارد رو یه جوری آسیب فیزیکی بهش زد که اطلاعاتش دیگه برنگرده ؟ مثلا وسط low level format سیستم رو ریست کرد!حالا برا چی می خوای؟
هارد رو می خوای خرابش کنی روشایی زیادی هست اما برای عدم بازگشت اطلاعات اطلاعات رو پاک کن دوباره برگردون دوباره پاک کن یه سری چیزای بیخود دیگه بریز رو هارد دوباره پاک کن و این چرخه رو اونقدر تکرار کن که دیگه اطلاعات اصلی که مد نظرت هست دیگه قابل بازیافت!نباشه (البته یه سری نرم افزار برای این کار هست که الان یادم نیست اسمش)اگه هم حال نداری هاردو بنداز تو آتیش قطعا دیگه اطلاعاتش برنمیگرده...
خب اگه به راههای نرمافزاری اعتماد نداری کاورش رو باز کن، پلاترها رو در بیار، و هر بلایی خواستی سرشون بیار. ضمنا تو آتش انداختن چندان مطمئن نیست!، مگه اینکه به حدی حرارت ببینه که ذوب شه.
◙
Last edited by Balrog; 22-10-2009 at 07:49.
خب اگه بنا به انهدام بود که خودم آتیشش میزدم ، نمیخوام ظاهرش خراب شه چون هنوز 2 سال گارانتی ویستا داره ، میخوام بدونم میشه یکاری کرد که سطح دیسک از طریق نرم افزاری بدسکتور سخت افزاری ورداره جوری که دیگه حتی پارتیشن بندی هم نشه ! بعدشم میفرستمش گارانتی و یه نو شو واسم میفرستن !![]()
2 کار باید بکنی
جواب میده اساسی
1::اول یک دست فرمت کن و واسه اینکه اطلاعات برنگرده یا یک سری اطلاعات توش بریز که پر شه
در این حالت اطلاعات قبل برنمیگرده
یا باAcronis یا هر نرم افزار دیگه Wipe کن .
که اون هم تغریبا کارش مثل همون کار اول هست.
بعد که از نظر اطلاعات مطمئن شدی
2:شروع کن به ریختن اطلاعت داخل هارد
اگه میتونی چند فایل رو از روی یک هار د دیگه همزمان کپی کن داخلش.
جوری که هد مرتبا درگیر باشه و برای کپی چند فایل همزمان تحت فشار باشه
در این موقع محکم چند بار بکوب تو سر هارد
مطمئن باش کالیبر هد خراب میشه
ببر گارانتی
یک نو بگیر
بزارش تو یه لگن آب
ولی حیفه هارد نیست
نمیدونم چرا امروز یکی می خاد cpu و مادربردش رو بسوزونه تاپیک زده شما میخای هارد رو داغون کنی قضیه چیه
به ما هم بگید مانیتورمونو بسوزونیم!!!!!!!!!
![]()
از اینها گذشته، نفس کار اخلاقی نیست!
◙
جایزه میدن انگار
فستیوال خراب کردن کامپیوتره
منم همین سوال رو دارم آخه چه کاریه هارد سالم رو خراب کنی بعدش بری یک نو بگیری.
یک وقت هست هارد بدسکتور داره صدا میده و گارانتی گیر میده میگه مشکل نداره
اون وقت یک حالی باید به هارد و گارانتیش بدی
Last edited by p_samimi; 25-10-2009 at 13:05.
با نرم افزارهايي مثه File shredder ميتوني كاري كني كه اطلاعاتت قابل برگشت نباشه ولي اگه تو دسترس نداري اين نرم افزار رو همون طوري كه دوستان گفتن مي توني دو سه بار هارد رو از اطلاعات بيخودي پر كني و هي فرمت كني و دوباره پر كني تا ديگه اطلاعات اصليت قابل برگشت نباشه
ر مورد خراب كردن هارد هم كه ميتوني هارد رو در بياري از سر جاش همونطوري كه كابل هاش وصله و داره كار ميكنه شروع كني به كپي كردن اطلاعات رو هارد و بعدش ضربه هاي آرومي به زير و روي هارد بزني و اين كار رو تا وقتي ادامه بدي كه سقوط كنه
ولي وجدان شير فرهاد مياد سراغت و ولت نميكنه حالا ببين![]()
سلام ، ممنون از نظرات همه ! چند تا نکته رو باید روشن کنم !
اول اینکه هارد سالم نیست ! سرعتش اومده پایین ، صدای قل قل و غر غر و ... چند نوع دیگه صدای ناهنجار !از خودش در میکنه زیاد در حد تیم ملی !
دوما اگه خواسته باشم اور رایت کنم به دلیل بالا حدود یه ماه باید صبر کنم تا این هارد 320 گیگ پر بشه !
سوم اگه هارد از لحاظ ضاهر فیزیکی عیب پیدا کنه (قابل توجه مشت زنان ملی پوش عزیز) گارنتی قبولش نمیکنه!
چهارم یه راه منطقی واسه اینکه سطح پلاتر ها خط بیفته بدون اینکه بازشون کنم و صگ در درصد مطمئن بشم که دیگه قابل تعمیر نیست !وقتی هم فرستادمش قارانتی ! با نو عوض شده باشه ! Ok?!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)