سلام دوستن عزیز میخوام که رم بگیرم .باسش حتما 1066 باشه تایمینگ هم که خوب هر چی پایینتر بهتر ضمنا برای اور میخوام رمو بگیرم چه میرک و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
سلام دوستن عزیز میخوام که رم بگیرم .باسش حتما 1066 باشه تایمینگ هم که خوب هر چی پایینتر بهتر ضمنا برای اور میخوام رمو بگیرم چه میرک و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
پیشنهاد من CORSAIR DOMINATOR هست که توی اورکلاک هم با اون خنک کننده هاش به نظر من جز بهترینها هست
قیمت هم برای کیت 4 گیگ فکرکنم بالای 80 تومن باشه
100% رد می شه!! این رم ها اصلأ به درد اورکلاک نمی خورن! نهایتش 1088 مگاهرتز هست!
کلأ عمر رم های ddr2 داره به پایان می رسه و بازارش طوری شده که محصولات فوق العاده خیلی کم توش پیدا می شن.
در کل اورکلاک رم هم تأثیر خاصی در کارایی نداره!!
البته من از لیون 2 گیگ ballistix tracer خریدم که چیپش d9gmh در اومده!!!خیلی راحت با زمان تأخیر 5 و فرکانس 1270 بوت می کنم! :
فقط می تونم بگم که بگرد ، اگه شانس بیاری می تنی یه چیز خوب و البته با قیمت گزاف پیدا کنی!![]()
ترایسر که فقط 800 اش گیر میاد کله بازارو گشتم 1066 پیدا نکردم :(( راستی نظرتون راجع به تیم گروپ چیه؟؟؟؟
این مارک هم بد نیست ولی من کلا برای سیستم C2D اینتل باس بیشتر از 800 را توصیه نمی کنم چون دیگه CPU نیست که از این بیشتر را ساپورت کنه
2X800=1600
فقط CORE TO EXTREME ها تا 1600 ساپورت می کنند
يعني چي كه ساپورت نمي كنه؟!! ميشه توضيح بدين كه منظورتون چيه؟
باس 800؟ 2 گيگ يا 4 گيگ؟ شماره سريالشون چيه؟ همون 800 ها هم خيلي راحت به 1100 مي رسند و اگه مدل مرغوب با چيپ d9 باشه ، 1250 مگاهرتز!! مي توني باهاش پرواز كني! :دي
twinmos twister هم تو بازار موجود هست با گارانتی دریا . البته تعدادش کمه ولی بگردی پیدا میکنی .
2 گیگ بیشتر من نیاز ندارموالا شماره سریال دیگه نگاه نکردم ولی توی یه مقوا بودن مثه کارتن.راستی از کجا بفهمم چیپش d9 هستش؟؟؟
خب پيش خوب كسي اومدي! :دي اگه آخر شماره سريالش . 16fd5 بود ، اون وقت هر ماژول از 16 چيپ d9gmh ساخته شده كه اگه بتوني خنكش كني ، تا 1280 مگاهرتز !!!!!! اوركلاك مي شه! :دي
اگه آخرش 8fe5a بود ، اون وقت از 8 چيپ ساخته شده كه تا 1100 مگاهرتز اوركلاك مي شه (يك جور مي گم 1100 انگار خيلي كمه! :دي)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)