میخواستم بگم بهتون که درایو mp4 رو میشناسه اما وقتی میرم properties و زبانه tools و از اونجا به error checking و همین که گزینه fix error رو میزنم error میده (the disk cheak could not be performed because windows can't acces the disk) و همچنین مقدار درایو رو 0 bytes میشناسه فقط یه چیز بگم نگین مشکل ویندوز که من تو xp vista seven تست کردم روش حرفه ای ترش رو بگین.ممنون
.gif)
* توی محیط داس (حتماً خودت بلدی بری توش- ولی بهرحال: دستور CMD رو منوی Run بزن) این دستور رو تایپ کن: (که البته بجای f: اسم درایو مربوط به پلیرت رو تایپ کن )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بالایی در واقع یه راه دیگه برای همون error checking هستش .. اگه نشد این کار رو بکن ببینیم درست میشه یا نه:
دستگاهت رو باید ببری در حالت ریکاوری--- برای این کار پلیر رو خاموش کن، سوئیچ Hold هم باید فعال باشه (یعنی ببرش به سمت راست؛ تا نارنجی اش مشخص بشه) ... حالا دکمه record رو فشار بده و همینطور که فشارش داری میدی ، دستگاه رو وصل کن به PC ... باز هم چند ثانیه دکمه رو فشرده نگه دار تا اینکه یه آیکون جدید توی my conputer ات ظاهرا بشه ... (به اسم 16MB-FORMAT) .. حالا می تونی دستت رو از روی دکمه ریکورد برداری...
حالا یه فایل به نام sansa.fmt توی اون درایوی که اسمش رو گفتم بساز (کافیه توی notepad یه فایل txt بسازی و بعد به این اسم که گفتم rename اش کنی)... حالا پلیر رو از کامپیوتر جدا کن (eject کن) ... اگه همه چیز درست پیش رفته باشه باید اتوماتیک فرمت بشه ... ولی توجه کن که اگه درست نشد "به هیچ وجه خودت اون فضا رو فرمت نکن" ..