تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: sansa mp4 player e250

داره خودمونی میشه Ultimate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ღ Vista City (mirror edge) ღ

13 sansa mp4 player e250

سلام
    از بچه ها کسی هست که سانسا مدل e250 داشته باشه من یه مشکل سخت افزاری برام پیش اومده میخواستم
    بدونم میشه حلش کرد یا نه.
    وقتی روشنش میکنم با این ارور مواجه میشم
    not enough space for music db. please free 6mb
    حالا هر کار میکنم نمیشه داخلش موزیک کاپی کنم ارور میده یعنی باز نمیکنه درایوشو نمیدونم مشکل کجاس ؟؟؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    از بچه ها کسی هست که سانسا مدل e250 داشته باشه من یه مشکل سخت افزاری برام پیش اومده میخواستم
    بدونم میشه حلش کرد یا نه.
    وقتی روشنش میکنم با این ارور مواجه میشم
    not enough space for music db. please free 6mb
    حالا هر کار میکنم نمیشه داخلش موزیک کاپی کنم ارور میده یعنی باز نمیکنه درایوشو نمیدونم مشکل کجاس ؟؟؟
    البته خدا نکنه که مشکل دستگاهت سخت افزاری باشه، چون اونوقت حسابی تو دردسر افتادی .. مشکل فعلی دستگاه شما، "نرم افزاریه" ...

این ارور، در دستگاه های سانسا رایجه و راه حلش هم زیاد پیچیده نیست (حداقل این راه حل معمولاً جواب داده) ... روش سرعتی اش (که البته نیاز داره که از تمام محتویات پلیرت یه نسخه کپی بگیری ، چون اطلاعاتش پاک میشه) اینه که ببری اش توی حالت MSC (حالتی که مثل کول دیسک شناخته میشه) و فرمتش کنی از طریق ویندوز...(FAT باشه)

راه دیگه اینه که مجدداً ببری اش توی حالت MSC و این دفعه ازش properties بگیری و بعدش بری به زبانه tools و از اونجا error checking و گزینه fix errors رو هم انتخاب کنی ... می تونی اول این راه رو تست کنی و بعدش اون یکی رو

ایشالا درست بشه ... و بعنوان یه قاعده کلی ، هیچ وقت دستگاه رو کاملاً پر از فایل نکن و همیشه یه 20-25 مگابایت خالی بذار برای امور جاری خود دستگاه ...

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اقا ببخشین من یه کم دیر اومدم تا پاسخ بدم اولا بگم که درایو من رو میشناسه اما میزنه درایوی وجود نداره وقتی روش کلیک میکنم
    بعدشم من اصلا سانسا رو پر نکردم فقط یه دو تا موزیک توش بود همین فقط یه بار فرمت کردم که این مشکل براش پیش اومد نمیدونم شاید یه جایی دیگش مورد داره.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا ببخشین من یه کم دیر اومدم تا پاسخ بدم اولا بگم که درایو من رو میشناسه اما میزنه درایوی وجود نداره وقتی روش کلیک میکنم
    بعدشم من اصلا سانسا رو پر نکردم فقط یه دو تا موزیک توش بود همین فقط یه بار فرمت کردم که این مشکل براش پیش اومد نمیدونم شاید یه جایی دیگش مورد داره.
    قضیه مال یک ماه و خورده ای پیش بوده .. من دوباره پست های بالا رو مجبور شدم بخونم که یادم بیاد اصل ماجرا چی بوده!

ضمن اینکه شما پاسخی به پست من ندادی .. آیا کارایی که گفتم رو امتحان کردی؟ .. نتیجه؟

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

14

البته خدا نکنه که مشکل دستگاهت سخت افزاری باشه، چون اونوقت حسابی تو دردسر افتادی .. مشکل فعلی دستگاه شما، "نرم افزاریه" ...

این ارور، در دستگاه های سانسا رایجه و راه حلش هم زیاد پیچیده نیست (حداقل این راه حل معمولاً جواب داده) ... روش سرعتی اش (که البته نیاز داره که از تمام محتویات پلیرت یه نسخه کپی بگیری ، چون اطلاعاتش پاک میشه) اینه که ببری اش توی حالت MSC (حالتی که مثل کول دیسک شناخته میشه) و فرمتش کنی از طریق ویندوز...(FAT باشه)

راه دیگه اینه که مجدداً ببری اش توی حالت MSC و این دفعه ازش properties بگیری و بعدش بری به زبانه tools و از اونجا error checking و گزینه fix errors رو هم انتخاب کنی ... می تونی اول این راه رو تست کنی و بعدش اون یکی رو

ایشالا درست بشه ... و بعنوان یه قاعده کلی ، هیچ وقت دستگاه رو کاملاً پر از فایل نکن و همیشه یه 20-25 مگابایت خالی بذار برای امور جاری خود دستگاه ...
    میخواستم بگم بهتون که درایو mp4 رو میشناسه اما وقتی میرم properties و زبانه tools و از اونجا به error checking و همین که گزینه fix error رو میزنم error میده (the disk cheak could not be performed because windows can't acces the disk) و همچنین مقدار درایو رو 0 bytes میشناسه فقط یه چیز بگم نگین مشکل ویندوز که من تو xp vista seven تست کردم روش حرفه ای ترش رو بگین.ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میخواستم بگم بهتون که درایو mp4 رو میشناسه اما وقتی میرم properties و زبانه tools و از اونجا به error checking و همین که گزینه fix error رو میزنم error میده (the disk cheak could not be performed because windows can't acces the disk) و همچنین مقدار درایو رو 0 bytes میشناسه فقط یه چیز بگم نگین مشکل ویندوز که من تو xp vista seven تست کردم روش حرفه ای ترش رو بگین.ممنون
    * توی محیط داس (حتماً خودت بلدی بری توش- ولی بهرحال: دستور CMD رو منوی Run بزن) این دستور رو تایپ کن: (که البته بجای f: اسم درایو مربوط به پلیرت رو تایپ کن )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بالایی در واقع یه راه دیگه برای همون error checking هستش .. اگه نشد این کار رو بکن ببینیم درست میشه یا نه:

دستگاهت رو باید ببری در حالت ریکاوری--- برای این کار پلیر رو خاموش کن، سوئیچ Hold هم باید فعال باشه (یعنی ببرش به سمت راست؛ تا نارنجی اش مشخص بشه) ... حالا دکمه record رو فشار بده و همینطور که فشارش داری میدی ، دستگاه رو وصل کن به PC ... باز هم چند ثانیه دکمه رو فشرده نگه دار تا اینکه یه آیکون جدید توی my conputer ات ظاهرا بشه ... (به اسم 16MB-FORMAT) .. حالا می تونی دستت رو از روی دکمه ریکورد برداری...

حالا یه فایل به نام sansa.fmt توی اون درایوی که اسمش رو گفتم بساز (کافیه توی notepad یه فایل txt بسازی و بعد به این اسم که گفتم rename اش کنی)... حالا پلیر رو از کامپیوتر جدا کن (eject کن) ... اگه همه چیز درست پیش رفته باشه باید اتوماتیک فرمت بشه ... ولی توجه کن که اگه درست نشد "به هیچ وجه خودت اون فضا رو فرمت نکن" ..

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

12 قدردانی

ممنون دمتون گرم کارتون درستِ درست شد.
    now i can listening Music with sansa

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •