تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اگه شما بودید چی میگرفتید ؟

راي دهنده
13. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • s8000 jet

3 23.08%
  • km900 arena

5 38.46%
  • i900

2 15.38%
  • s8300 ultra touch

2 15.38%
  • none

1 7.69%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: برای خرید گیر کردم ..دوستان کمک کنن

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12 برای خرید گیر کردم ..دوستان کمک کنن

من بین گوشی های km900 . s8000 jet. s8300 , i900 گیر کردم - خودمم نمیدونم چی میخوام چون این گوشی ها هر کدومشون یه چیز مورد علاقه منو کم دارن؟

مثلا آرنا دوربینش کمه اما fm transmitter داره اینترفیسشم از همه گوشی ها قشنگتره ولی محدودیت حجمی داره و برنامه کمه واسش؟؟ جت هم دوربینش کمه اینترفیسش نسبت به آرنا ضعیف تره و اونم برنامه کم داره ولی عجب صفحه ای داره ؟ س8300 دوربینش خوبه اما کنده و حساسیتش با اینکه خازنی هست میگن دیر جواب میده آیا واسش اپدیتی اومده که این مشکلاش رو حل کنه چون فکر کنم نرم افزاری باشه چون هم صفحش خازنیست هم سی پی یو 500 داره؟ i900 ویندوز موبایل از یه جهت برنامه فراوان اما دوربین و فیلم برداریش ضعیف

حالا با این اوصاف شما اگه بودید چی میخریدید؟ تقصیر این برنداس که گوشی کامل نمیسازن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هر دوستی که انتخابشو میگه دلیل انتخاب گوشیش رو نسبت به 3تای دیکه بگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

دوست عزیز منظورت از دوربینشون کمه چییه ؟؟؟آرنا که دوربینش هشته دوازده مگا می خوای مگه؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز دوربین آرنا 5 هست که با وجود 8 و 12 کمه دیگه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من بین گوشی های km900 . s8000 jet. s8300 , i900 گیر کردم - خودمم نمیدونم چی میخوام چون این گوشی ها هر کدومشون یه چیز مورد علاقه منو کم دارن؟

مثلا آرنا دوربینش کمه اما fm transmitter داره اینترفیسشم از همه گوشی ها قشنگتره ولی محدودیت حجمی داره و برنامه کمه واسش؟؟ جت هم دوربینش کمه اینترفیسش نسبت به آرنا ضعیف تره و اونم برنامه کم داره ولی عجب صفحه ای داره ؟ س8300 دوربینش خوبه اما کنده و حساسیتش با اینکه خازنی هست میگن دیر جواب میده آیا واسش اپدیتی اومده که این مشکلاش رو حل کنه چون فکر کنم نرم افزاری باشه چون هم صفحش خازنیست هم سی پی یو 500 داره؟ i900 ویندوز موبایل از یه جهت برنامه فراوان اما دوربین و فیلم برداریش ضعیف

حالا با این اوصاف شما اگه بودید چی میخریدید؟ تقصیر این برنداس که گوشی کامل نمیسازن؟
    ببین دوربین جت واقعاً عالیه ... درسته که 5 ه ولی فرق زیادی با مثلاً s8300 نداره
    اینترفیسشم خوبه ... سرعت خیلی بالایی داره
    صداش عالی
    کیفیت صفحش بهترینه
    تاچش خیلی خوبه
    محدودیت نصب جاوا نداره
    و...

6. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

شما بگید چی میخواید از گوشیتون؟! اما من انتخاب های اینجوریه:

تویه بی سیستم عامل ها:

1. آرینا: به دلیل قابلیت هایی مثل مالتی تاچ و ترنسمیتر و البته اینترفیس اون! (البته ناگفته نماند که گوشیش خر جون هم هست!)
    2. جت: این هم گوشی خیلی خوبیه که امکانات مشابه آرینا داره.
    s8300 رو انتخاب نمی کنم چون اولا وای فای نداره (و برای من مهمه که میخوام پول زیاد بدم و به کارم میاد) و اینکه اینترفیسش نسبتا کنده.

سیستم عامل دارها:

1. امنیا 2: ارتقای خیلی خوبی نسبت به امنیا 1 هست و واقعا گوشی با ارزشیه (با توجه به امکاناتش).
    2. اکسپریا X2: اگه قیمتش مانند امنیا 2 باشه جزء انتخاب هام هست.

8. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

1. امنیا 2: ارتقای خیلی خوبی نسبت به امنیا 1 هست و واقعا گوشی با ارزشیه (با توجه به امکاناتش).
    2. اکسپریا X2: اگه قیمتش مانند امنیا 2 باشه جزء انتخاب هام هست.
    بابا یه فکری هم به جیب های این دوستمون بکن حسین جون.....
    بین اینا من آرینا را انتخاب میکنم...دوربینش خیلی هم بد نیست....کیفیتش نسبت به جت کمتره....ولی یکی از بهترین 5 هاست....یکی از کسانی که خریده گفته کیفیتش از ن82 هم بیشتره....برنامه هم چون جاواست....زیاد حجم بالایی نداره...90 درصد برنامه هارا میخونه....8300 هم فقط دوربینش سرتره از آرینا....

10. 3 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از همه شما ممنون که جواب دادین اما همه چیزو گفتین جز بین اینا کدوم صدای بهتر و بلندی داره؟(هدفون و اسپیکر" ) و کیفیت فیلم برداری ؟ اینا رو هم بگین من تا الان آرنا رو انتخاب کردم و قید دوربینش رو زدم اما صدا و فیلم برداری رو نمیشه قیدشون رو زد؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من بودم 8300 رو انتخاب میکردم دلیلش هم قبل از هر چیز صفحه کلیدش و دوربینش هستش ...و ایرادی نداره مخصوصا اینکه میگی کنده واقعی نیس ..

حالا اگه این 2 مورد برات مهم نیس یا wifi به کارت میاد میتونی از بین 8000 و ارنا انتخاب کنی ...ه بازم باید بگی چه مسئله ای برات مهمتره تا بشه بهتر کمکت کرد ..

13. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

از همه شما ممنون که جواب دادین اما همه چیزو گفتین جز بین اینا کدوم صدای بهتر و بلندی داره؟(هدفون و اسپیکر" ) و کیفیت فیلم برداری ؟ اینا رو هم بگین من تا الان آرنا رو انتخاب کردم و قید دوربینش رو زدم اما صدا و فیلم برداری رو نمیشه قیدشون رو زد؟
    صدا هم آرینا خیلی عالیه.......چه کیفیت چه بلندی...............دالبی هم که هست............حتی میگن صداش از آیپاد تاچ هم بهتره.........

15. این کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •