تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: کمک!!! دمای بالای Cor i7 به دلیل ناکارامدی Cooler Master

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض کمک!!! دمای بالای Cor i7 به دلیل ناکارامدی Cooler Master

سلام

من فن خنک کننده V8 کولر مستر دارم روی CPU Core i7 گذاشتم. متاسفانه عملکرد جالبی ندارد چون حرارات CPU خیلی بالا میره. در هنگام بی کاری حرارت Cpu حدودا 45 درجه است به محض اجرا کردن یک بازی دائما بالای 60 است حتی در بازی GTA جدید لحظاتی 70 هم شد!

اتصالاتش را هم به خوبی و با دقت هرچه تمام تر مطابق دستور المل آن نصب کردم و خمیر آن را هم مطابق گفته فروشنده آن ، دریا کامپیوتر، از خمیر سیلیکون فقط به اندازه یک نخود فرنگی زدم و روی CPU یکنواخت پخش کردم با این حال وضع به صورتی است که ذکر کردم!

ضمنا کیس گرین مدل Infinity هم دارم که گردش هوای آن عالیست

حال فکر میکنید راه حل چیست؟

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

من با اين پردازنده كار نكردم ولي ميدونم كه رو فن خيلي حساسه!

كسي اين مدل فن رو بهت معرفي كرد؟ بايد مطمئن بشي كه اين مدل براش خوب بوده يا نه! شايد اصلا اين فن نتونه خنكش كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

اگر از خمیری تیوبی که داخل خود پکه (مثل خمیردندون کوچیک میمونه) استفاده کرده باشی، طبیعیه. اون خمیر سیلیکون به درد سطل آشغال میخوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

نه راستش کسی اونو بهم توصیه نکرد من فکر میکردم مارک کولر مستر مارک خوبیه و این مدل هم خوب Core i7 رو که 1366 پین باشه رو ساپورت میکرد فقط برای همین گرفتمش...

اگر فکر میکنید این مشکل حرارت از خمیر خودش باشه آیا خمیر خوبی سراغ دارید؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

تو بازار زياده خمير خوب، يه سراغ بگير بگو جنس خوب ميخوام، چند تا مغازه بگرد بعد خريد كن، خودت دستت مياد كدوم جنسش خوبه

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام

من فن خنک کننده V8 کولر مستر دارم روی CPU Core i7 گذاشتم. متاسفانه عملکرد جالبی ندارد چون حرارات CPU خیلی بالا میره. در هنگام بی کاری حرارت Cpu حدودا 45 درجه است به محض اجرا کردن یک بازی دائما بالای 60 است حتی در بازی GTA جدید لحظاتی 70 هم شد!

اتصالاتش را هم به خوبی و با دقت هرچه تمام تر مطابق دستور المل آن نصب کردم و خمیر آن را هم مطابق گفته فروشنده آن ، دریا کامپیوتر، از خمیر سیلیکون فقط به اندازه یک نخود فرنگی زدم و روی CPU یکنواخت پخش کردم با این حال وضع به صورتی است که ذکر کردم!

خوب مین بوردتون رو معرفی نکردید؟
    چون حرارت CPU بیشتر به مین بر میگرده. به این موضوع توجه کنید که ولتاژ CPU از طریق مین تأمین می‌شه و برق مین هم از نوع DC هست. حرارتی که از طریق برق DC ایجاد می‌شه زیاد هست.
    CPU خودتون رو یک مین دیگه امتحان کنید آیا چنین مشکلی دارید.
    اگه دیدید که مشکلی وجود نداشت مشکل از مینتون هست و بایستی از گارانتی کمک بخواین.

7. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام

من فکر کنم که مشکلتون از بایوس سیستم‌تون هست. ببینید که CPU تون با ورژن بایوس روی سیستم‌تون تطابق داره یا نه اگه نیاز شد اون رو با توجه به نوع CPU تون آپدیت کنید.
    برای آپدیت به سایت سازنده مین‌تون سر بزنید.

9. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام

فرمایش شما کاملا صحیح است ، بله چند روزی است که متوجه شدم مشکل حرارت من از مادربردم است.

Asus لعنتی مدل P6T

میدانید بایوس آنرا هم به آخرین ورژن آپدیت کردم. افاقه نکرد! در اینترنت که گشتم دیدم که این مشکل در برند اینتل هم دیده شده اما 90 ددصد کسانی که مشکل داغ شدن Cpu Core i7 دارند ، مادربردشان ASus بود!

میدانید سیستم من همیشه این طور نیست یعنی همین الان که روشنش کردم حرارتش 38 درجه است با اجرا کردن یک بازی با بالاترین رزولوشن بیشتر از 48 نشد.

پس این Cpu i7 920 خیلی خنک کار میکند. خنک کننده هم که Cooler Master V8 است هم به کاملای دارد نقش خود را ایفا میکند ،

اما حالا اگر کامیپیوتر را Restart کنم شرایط فرق خواهد کرد در ان صورت حرارت در حال بیکاری 53 است و در اجراری همان بازی 70 را هم رد میکند...

این یعنی هر بار که سیستم را روشن میکنم به صورت تصادفی یا مثل بچه آدم کار میکند یا شدیدا داغ

این فقط یک دلیل دارد بقول فرمایش شما مادربرد و بایوس آن

معلوم نیست تا کی باید این شرایط را تحمل کنم تا Asus بتواند یک آپگرید بایوس برای رفع این نقیصه بدهد... در اینترنت که می گشتم دوستی میگفن Asus در تولید مادربرد همیشه در سری های اول دچار انواع باگهای بایوس است بعدا به تدریج در ورژن های بعدی رفع میگردد.

مشکل اینجاست که مگر قرار است یک سیستم را چقدر نگه داریم چون بعد از گدشت 2 سال و اندکی بیشتر باید قطعات جدید تری تهیه کرد. حال چه زمانی از این 2 سال را باید با این باگها سپری کرد؟!

من 1400 تومان برای کل کیس و محتویاتش خرج کردم اما با انتخاب برند غلط کل این هزینه را به خطر انداختم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

با سلام
    من 1400 تومان برای کل کیس و محتویاتش خرج کردم اما با انتخاب برند غلط کل این هزینه را به خطر انداختم.
    سلام

منم ديشب يه ساندويچ خريدم 1400 تومن!!

خوب نگران نباش ولي تو مطمئني كه يه دفعه كه روشنش ميكني و درسته و يا بار روشنش ميكني مشكل داره بار يكساني رو سيستم انداخته ميشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

خوب نگران نباش ولي تو مطمئني كه يه دفعه كه روشنش ميكني و درسته و يا بار روشنش ميكني مشكل داره بار يكساني رو سيستم انداخته ميشه؟

از اولین راه اندازیش تا حالا که اینطوری بوده

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •