تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل درایور کارت گرافیک!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشکل درایور کارت گرافیک!!!!

سلام دوستان.. من یه سیستم دارم که درایور کارت گرافیکش متاسفانه چند وقت پیش شکست!! مدل کارتم هم nvidia 6600TD هست که از برند leadteck هم هست و agp هم هست.. حالا هرچی درایور از سایتا میگیرم وسش بازم باهاش مشکل دارم.. از سایت nvidia درایور سری 6 هم دانلود کردم اما وقتی یه ویدئو رو پخش میکنم بعد 30 MIN ا یه وقتا کمتر سیستم شروع میکنه به تیک زدن.. صدا و تصویر هم تیک میزنه ! جوری که موس هم وقتی تکون میدی تیکه تیکه حرکت میکنه... یه درایور دیگه هم نصب کردم اونم وقتی یه ویدئو رو جرا میکنم cpu میره روی 100 درصد و نمیذاره هیچ کاری انجام بدم! اما وقتی دراور کارت نصب نیست همه چی خوب کار میکنه..
    رم سیستم 1 gb و cpu هم amd sempron 3000+ هست..
    راستش دیگه گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم..ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.. ایا میشه درایور خود این کارت رو گیر اورد؟ کسی ادرس نمایندگی leadteck رو داره؟ اگه راه دیگه ای به ذهنتون میرسه لطفا کمکم کنید.. واقعا ممنونتون میشم..

داره خودمونی میشه mamad_rammstein_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان.. من یه سیستم دارم که درایور کارت گرافیکش متاسفانه چند وقت پیش شکست!! مدل کارتم هم nvidia 6600TD هست که از برند leadteck هم هست و agp هم هست.. حالا هرچی درایور از سایتا میگیرم وسش بازم باهاش مشکل دارم.. از سایت nvidia درایور سری 6 هم دانلود کردم اما وقتی یه ویدئو رو پخش میکنم بعد 30 MIN ا یه وقتا کمتر سیستم شروع میکنه به تیک زدن.. صدا و تصویر هم تیک میزنه ! جوری که موس هم وقتی تکون میدی تیکه تیکه حرکت میکنه... یه درایور دیگه هم نصب کردم اونم وقتی یه ویدئو رو جرا میکنم cpu میره روی 100 درصد و نمیذاره هیچ کاری انجام بدم! اما وقتی دراور کارت نصب نیست همه چی خوب کار میکنه..
    رم سیستم 1 gb و cpu هم amd sempron 3000+ هست..
    راستش دیگه گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم..ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.. ایا میشه درایور خود این کارت رو گیر اورد؟ کسی ادرس نمایندگی leadteck رو داره؟ اگه راه دیگه ای به ذهنتون میرسه لطفا کمکم کنید.. واقعا ممنونتون میشم..
    داش امید مشکلت با پاک کردن codec حل میشه

3. این کاربر از mamad_rammstein_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •