سلام.از چه منويي ميشه #C رو به vb.net تغيير داد؟
سلام.از چه منويي ميشه #C رو به vb.net تغيير داد؟
خواهش مي كنم،فوريه ،منتظرم...
vb8 رو كه نصب كردم،#C رو انتخاب كردم،حالا مي خوام با vb.net كار كنم،از چه منويي ميشه اين كار رو كرد؟خواهش مي كنم،وقت ندارم،فوريه
عزیز میشه دقیقتر توضیح بدی ؟
شما Visual Studio 2005 داری ، یه پروژه #C درست کردی ، حالا میخوای VB توش بنویسی ؟
شما باید رو Solutionت Right Click کنی ، Add New Project بزنی و یه پروژه VB از نوع Class Library بهش اضافه کنی .
حالا 2 تا پروژه در یک سلوشن داری که یکی exe. و یکی dll. میشه . کافیه در پروژهء #Cت ، روی Right Click ، References کنی Add Reference کنی و از برگهء Projects ، پروژه VB رو انتخاب کنی .
حالا میتونی کلاس هات رو اونور توی VB بنویسی و اینطرف Objectهات رو تو #C بسازی .
شاید هم منظورتون انتخاب محیط کاری بوده !
از منوی Tools ، بعد Import and Export Settings و بعد Reset all settings رو انتخاب کنین . اون وقت دوباره میگه میخواین محیط کاریتون بیشتر به درد کدوم کار بخوره ؟ ++VC یا #VC یا VB یا ...
لام
برای زودتر به نتیجه رسیدن سوالات مربوط به C# و VB.Net و کلاً مجموعه VS2003/2005/2008 بهتر است سوالاتتان را در تالار مربوطه بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم بشه برشگردوند
ولی وقتی می خوای پروژه جدیدی رو شروع کنی همون جا می تونی انتخاب کنی
سلام
من زیاد منظورتان را متوجه نشده بودم !vb8 رو كه نصب كردم،#C رو انتخاب كردم،حالا مي خوام با vb.net كار كنم
اگر منظورتان آن است که مثلاً وقتی New Project میزنید اصلاً گزینه VB.Net را نمیبینید و وجود ندارد، یعنی VB.Net را نصب نکرده اید و باید مجدد CD یا DVD را قرار داده و گزیته تعمیر و تغییر را انتخاب کنید و تیک نصب شدن VB.Net را هم بگذارید و Next کنید.
ولی این راه هم اضافه کنم که سورس کدهای VB.net و C#.Net هم قابل تبدیل به هم هستند و مثلاً سایتهایی مثل اینها میتوانند تا حدود 90 درصد کد را صحیح تبدیل کنند (ولی برای برخی دستورات خاص نیاز به بازنگری و اصلاح دارد)چه منويي ميشه #C رو به vb.net تغيير داد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)