دوستان عزیز یه سری نکاتی اشاره کردن، لازم شده یه توضیحات اضافی بدم:
1. هارد 160 مدلش Maxtor هست.
2. من مادربرد رو چند بار دیفالت کردم، ولی نشد. حتی باتریش رو کندم، بازم هیچ تغییری نکرد. با تنضیمات بهینه و هر حالت دیگه ای که داشت. مشکل اینجاست که سیستم بین حالت کاردکرد متوسط به پایین و ضعیف و افتضاح در نوسانه.
3. تقریبا تمام قطعات سیستم رو یه چند باری در آوردم و جا به جا کردم. رم رو. کارت گرافیک رو. حتی مودم و درایو های نوری رو. ولی هیچ فایده ای نداشت.
4. در مورد ضد ویروس، چند نفر دیگه هم این پیشنهاد رو بهم کردن، حقیقتش هارد یه ترام، پر از نرم افزار و کرکه، موقع اسکن، معمولا اونها رو از لیست اسکن، حذف می کنم. ممکنه مشکل از طرف اونا باشه؟
5. در مورد اینکه مشکل از رم باشه، من رم دیگه هم استفاده کردم، ولی الان دیگه واقعا یادم نمی آید که نتیجش چی بود، ولی یادمه که توفیر چندانی نداشت.
6. هارد یه ترام، نو هست. و وقتی که تازه هم نصبش کرده بودم، وضع سیستم فرقی نمی کرد.
7. اینکه می گم از cpu ممکنه باشه (یا مین برد)، هم به اون دلیل clock ratio هست که گفتم، هم این نکته:
الان ویندوز XP دارم، اما اوایل ویستا داشتم. تو قسمتی که ویستا به سخت افزار نمره می ده، تو My Computer Properties، اوایل نمره سیستم حدود 3.5 بود که مال کارت گرافیک بود و باقی اونها،همه بالای 4 بودن. شامل هارد و گرافیک و بقیه که یادم نیست. اما بعد از چند بار ویندوز عوض کردن، حدود سه ماه یا 4 ماه پیش که دوباره ویستا نصب کردم، امتیاز سیستم شده بود، 1.9 که مال cpu بود و امتیاز کارت گرافیکی شده بود فکر کنم 4.7. اینم از اون اتفاقاست. بعلاوه همونطوری که گفتم، نرم افزار شرکت اینتل، فرکانس رو خیلی پایین نشون می ده. من اون رو تو لپ تاپ یکی از دوستام چک کردم، عدداش درست بود. ولی واسه من افتضاحه. بعلاوه که cpu اکثرا رو 100% میره و گیر کردن ها این موقع شروع میشه. البته الان جدیدا این جوری نمیشه.
مشکل اصلی من اینه که هیچ مشکلی پایدار نمی شه، هی از این شاخه به اون شاخه میپره. یه بار وقتی اینترنت وصله ریست میشه، یه بار وسط بازی میپره بیرون ارور میده. هربار یه چیز می شه.
بعلاوه من سیستم رو با این نرم افزار های تعیین سخت افزار چک کردم، هرکدوم یه چیزی در مورد cpu می گن. یکیشون که میگفت cpu سیستم 3.2!
بازم از راهنمایی های بیشترتون ممنون می شم.
متشکر.
.gif)