سلام چطوری میشه یک فایل متنی را در انتهای یک فایل مثل یک فایل متنی چسباند به گونه ای که فرمت عکس تغییری نکند و عکس نیز قابل نمایش باشد
و اگر میشه این کار رو کرد چطور میشه دوباره این متن رو برگردونیم
![]()
سلام چطوری میشه یک فایل متنی را در انتهای یک فایل مثل یک فایل متنی چسباند به گونه ای که فرمت عکس تغییری نکند و عکس نیز قابل نمایش باشد
و اگر میشه این کار رو کرد چطور میشه دوباره این متن رو برگردونیم
![]()
سلام
بله میشه ... و ساده هم است ...
کافی است بایتهای فایل متنی را در انتهای خود فایل تصویر اضافه کنید.
فایل بزرگتر میشود و نمایش هم داده میشود.
فقط برای جداسازی باید بدانید از کدام نقطه (آدرس بایت یا آفست) متن شروع میشود و تصویر تمام شده ...
راه ساده این کار هم میتواند ان باشد که 4 بایت آخر فایل تصویر جدید را به ذخیره حجم بایتی تصویر اولیه اختصاص دهید که این عدد همان آفست شروع اطلاعات متن است.
مرسی اما چطوری باید این کار را انجام بدهم
میشه یه نمونه برام درست کنید ؟
ممنون میشم
سلام
نمونه ساده ذخیره متن در انتهای فایل:
روی خواندنش هم خودتان سعی کنید، ساده است، اگر بخواهید میتوانید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(البته در کد بالا چهار بایت آخر را به جای حجم فایل اولیه، حجم خود اطلاعات string درج شده را ریختم، فرق زیادی نمیکند!)
موفق باشید.
دست شما درد نکنه اما من با vb کار می کنم
میشه یه نمونه هم برای vb بگذارید
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون کار کرد
حالا چطوری میشه از همین فایل متن رو بر گردوند ؟ یعنی عکسش رو انجام داد
اگه اونم برام بنویسید خیلی خوب میشه![]()
سلام
برای من نوشتنش کاری ندارد، در حد همان چند خط قبلی است ...
ولی میخواستم خودتان یک سعی و تلاشی میکردید، مطمئن باشید جواب دست و پاشکسته ای که خود آدم به ان رسیده باشد، ارزش بیشتری دارد و تاثیرش ماندگار و پایدار خواهد بود و در نهایت شمار ا به جایی خواهد رساند که ذهن شما سریعترین و مطمئن ترین حل المسائل شما خواهد شد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون
من خواستم یه نرم افزار برای مخفی کردن متن توی عکس درست کنم
اما کار کردن با system.io رو بلد نیستم من وی بی رو در حد کتاب های آموزشی بلدم و کار با کلاس های مختلف ویندوز رو بلد نیستم
اگر آموزش کامل تری را سراغ دارید حتما بهم بگید
خیلی دوست دارم کامل تر یاد بگیرم اما نمی دانم از کجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)