سلام. دوست عزیز، امیدوارم که منظور شما را به درستی متوجه شده باشم. همانطور که می دانید، بعضی از فایل هایی که به صورت آنلاین از طریق اینترنت مشاهده می کنید، در فولدر Temporary Internet Files ذخیره می شوند و بعضی ها ذخیره نمی شوند. (یعنی با استفاده از نرم افزارهایی قفل شده اند). شما می گویید وقتی این فایل ها را تماشا کرده اید، در کامپیوتر شما ذخیره نشده اند و می خواهید با نرم افزار خاصی آنها را ذخیره کنید.
برای خود من نیز، چندین بار این اتفاق افتاده است. پیشنهاد من به شما این است که با نرم افزار Camtasia تصویری که در مانیتورتان پخش می شود را کپچر کنید. نرم افزار Camtasia می تواند تصویر را با بهترین کیفیت ممکن برای شما ذخیره کند.
اما قبل از آن، ممکن است که فایل های شما درون فولدر Content.IE5 ذخیره شده باشند و بدون هیچ مشکلی باز شوند. برای ورود به این فولدر کافیست عبارت Content.IE5\ را جلوی Temporary Internet Files تایپ کنید و وارد آن فولدر شوید.
اگر هم منظور شما این است که این فایل ها، هم اکنون در کامپیوتر شما ذخیره شده اند و نمی توانید آنها را اجرا کنید، به نظر من، احتمالاً Codec مربوط به پخش فایل های wmv در سیستم شما دچار اشکال شده است. و باید با Player های مختلفی فایل هایتان را اجرا کنید.
البته برای این کار، بیشتر از پسوند FLV استفاده می کنند. اگر به دنبال فایل ها می گردید، این پسوند را نیز در کامپیوتر خود جستجو کنید.