تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: دلیل قطع مكرر اینترنت

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

3 دلیل قطع مكرر اینترنت

قطع مكرر شبكه اینترنت در روزهای اخیر كاربران ایرانی را با مشكل جدی مواجه كرده است.

به گزارش "جوان آنلاین "ارائه ضعیف خدمات اینترنتی امروز به حدی رسیده است كه سرعت اینترنت در پایین ترین سطح ممكن قرار دارد و در برخی از شهر های كشور نیز تا ساعاتی قطع می شود .

یك منبع آگاه در وزارت ارتباطات در این خصوص به «جوان آنلاین» گفت : دلیل اصلی قطعی شبكه اینترنت به كشور امارات متحده عربی بر می گردد چرا كه فیبر نوری كه از سوی این كشور عرب روانه ایران شده است از ضریب امنیت پایینی قرار دارد و آنان نیز در این خصوص هیچ گونه حسن نیتی را به طرف ایرانی نشان نداده اند .

وی ادامه می دهد : علاوه بر كشور امارات ، ایران برای تامین شبكه اینترنت خود با كشور تركیه و بطور كوتاه مدت با پاكستان همكاری كرده است . در طول مدت همكاری ترك ها و طرف پاكستانی نیز تا به امروز هیچ گونه تخلفی از سوی این دو کشور گزارش نشده است.

ictna.ir

2. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

قطع مكرر شبكه اینترنت در روزهای اخیر كاربران ایرانی را با مشكل جدی مواجه كرده است.

به گزارش "جوان آنلاین "ارائه ضعیف خدمات اینترنتی امروز به حدی رسیده است كه سرعت اینترنت در پایین ترین سطح ممكن قرار دارد و در برخی از شهر های كشور نیز تا ساعاتی قطع می شود .

یك منبع آگاه در وزارت ارتباطات در این خصوص به «جوان آنلاین» گفت : دلیل اصلی قطعی شبكه اینترنت به كشور امارات متحده عربی بر می گردد چرا كه فیبر نوری كه از سوی این كشور عرب روانه ایران شده است از ضریب امنیت پایینی قرار دارد و آنان نیز در این خصوص هیچ گونه حسن نیتی را به طرف ایرانی نشان نداده اند .

وی ادامه می دهد : علاوه بر كشور امارات ، ایران برای تامین شبكه اینترنت خود با كشور تركیه و بطور كوتاه مدت با پاكستان همكاری كرده است . در طول مدت همكاری ترك ها و طرف پاكستانی نیز تا به امروز هیچ گونه تخلفی از سوی این دو کشور گزارش نشده است.

ictna.ir

پس دم شهر خودمون(مشهد) و شاتل گرم که مشکلی نداشته

4. این کاربر از a1000a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

گاهي وقتا اينجا قطع ميشه اما خيلي محسوس نبوده و طبيعيه

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من همین امروز بعد از ظهر وسط یه آپلود نسبتا طولانی اونم توی تنها آپلود سنتری که بعد از ظهر امروز میشد ازش استفاده کرد اینترنتم قطع شد و همه زحماتمو هدر داد، حالا خوبه مثلا اسمش ADSL ئه
    طی هفته گذشته برای من (توی رشت) به کرات و در فواصل کوتاه قطع شده

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ولی من امروز با اینترنت Dial Up یه فایل ورد از برنامه کلاس های دانشگام رو با حجم یک مگ و نیم رو از سایت tpnu.ac.ir با سرعت متوسط 14 کیلوبایت در ثانیه دانلود کرد....!! واقعا باورم نمیشد...!! البته من خودم ADSL دارم ولی فعلا پول شارژشو ندادم!
    یاعلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ولی من امروز با اینترنت Dial Up یه فایل ورد از برنامه کلاس های دانشگام رو با حجم یک مگ و نیم رو از سایت tpnu.ac.ir با سرعت متوسط 14 کیلوبایت در ثانیه دانلود کرد....!! واقعا باورم نمیشد...!! البته من خودم ADSL دارم ولی فعلا پول شارژشو ندادم!
    یاعلی
    منظورتون 2 یا 1.4 کیلوبایت هست دیگه؟ یا دایلآپ پیشرفت کرده؟

ویرایش:

با وضعی که بعضی ها دارن میشد نوشت " دلیل هرازگاهی وصل شدن اینترنت؟! "
    Last edited by nw_nk; 16-10-2009 at 21:31.

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ایران برای تامین شبكه اینترنت خود با كشور تركیه و بطور كوتاه مدت با پاكستان همكاری كرده است

کارمون به کجا کشیده!!!!!!!!!!!!!!
    بدتر از این هم میشه....

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

برای لحظاتی خداییش حس کردم پیشرفت کرده...!

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من خودم تو یکی از شهرای اطراف که بودم 2 روز موبایل و اینترنت قطع بود هر چی زنگ میزدو مخابرات میگفت به ما چه مجبور شدم یه ساعت با ماشین برم اون یکی شهر تا یه ایمیل بزنم جاتون خالی زیر لب این قد فوش دادام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •