روش درست کردن مشکل دسته در fifa 10
مشکل جوی استیک در fifa 10
این آموزش مخصوص دسته هایی است که دارای ویبره می باشند . البته رو دسته هایی که ویره ندارن امتحان نکردم .
شما با این کار می توانید هم مشکل تکل زدن و شوتهای کاددار و هم مشکل دریبل کردن در فیفا 10 رو به راحتی درست کنید .
برای این کار اول این فایل رو دانلود کنید .
آدرس فایل :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش 4 کیلوبایته
حالا پس از این که فایل رو از حالت زیپ خارج کردید به درون مکانی که فیفا 10 رو نصب کردید بروید و وارد data و سپس input شوید و فایل را به ان مکان کپی کنید . الان شما باید بدونید که دسته شما اسمش چیه که اول باید دسته رو وصل کنید و بعد cd اون رو نصب کنید بعد به Control Panel برید و روی آیکن Game controllers دبل کلیک کنید که تو پنجره باز شده اسم دسته رو نوشته که اسم دسته من تو این پنجره usb vibration Joystick هست .
اگه ایم دسته شما هم usb vibration Joystick بود ( بیشتر دسته ها از این مارکن ) لازم نیست تا قسمت ( حالا فیفا 10 دسته شما رو میشناسه ) رو انجام بدید .
الان شما باید به مکانی که فیفا 10 رو نصب کردید بروید و وارد data و سپس input شوید و فایلی را که در آنجا کپی کردید توسط Notepad باز کنید ( اول Notepad رو باز کنید و بعد فایل رو به درون Notepad بکشید )
حالا اسم دسته من رو که تو آخر نوشته ها هست پیدا کنید . اسم اون به این صورت نوشته شده
[usb vibration Joystick|usb vibration Joystick|usb vibration Joystick|usb vibration Joystick]
بعد از اینکه اون رو پیدا کردید مثلاً اگه اسم دسته شما Farassoo هست اسم دستتون رو با اسم دسته من جابجا کنید ، به این صورت
[Farassoo |Farassoo |Farassoo |Farassoo ]
بعد فایل رو save کنید و پنجره رو ببندید .
الان باید این فایلی رو که ساختید ( devdata ) رو در داخل My Documents\FIFA 10\user هم کپی کنید .
حالا فیفا 10 دسته شما رو میشناسه
اگه شما می خاید دریبل بزنیدوارد بازی بشید و از قسمت MY FIFA10 به قسمت Controls بروید
در بالای صفحه در قسمت Devices نام دستتون باید نوشته شده باشه اگه هم نوشته نشده بود اون رو پیدا کنید و اگه اصلاً نبود نتونستید دسته رو بشناسونید .
به پایین صفحه برید و در قسمت Move Plaver اون رو در حالت Digital قرار بدید
اگه خاستید هنگام برخورد توپ با تیرک یا زدن ظربه کاشته و پنالتی دسته شوک بده Vibration رو on کنید ولی همون off بهتره .
حالا برگردید و وارد بازی بشید البته باید ویبره ی دسته روشن باشه و الان هم میتونید تکل برید ، هم شوتهای کاددار بزنید و هم با جوی استیک سمت راست دسته دریبل بزنید .
البته لازمه که بگم این آموزش برای فیفا 08 و 09 هم عمل میکنه .
اگه میخاید نحوه ددریبل زدن رو هم یاد بگیرید و برنامه های تغییر رو بازی فیفا 10 رو تو وبلاگم قرار بدم تو نظرات بگید .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر مشکلی هم که با فیفا 10 داشتید بیاید تو وبلاگم تو نظرات بگید تا اگه تونستم واستون رفعش کنم .
HADI.H18
در ضمن این آموزش به همراه فایل ساخته شده توسط من هست و هرکس خواست ازش تو سایت یا وبلاگی استفاده کنه لطفاً بدون هیچ تغییری روی نوشته ها ازش استفاده کنه .