با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم در رشته سه بعدی...شاید خیلی از دوستان بعد از خوندن این مطلب بگن که اصلا این چیزایی که میگم ربطی به اینجا نداره ولی بنده در جواب این دوستان اینو میگم که بدون هدف تمرین هم فایده ای نداره ...حالا بنده یه سوال خدمت شما سه بعدی کار ها داشتم...عرض بنده اینه که این همه آدم این ور و اون ور دارن توی جاهای مختلف در رشته سه بعدی تمرین و تلاش میکنن تا بتونن به حد حرفه ای در سه بعدی کاری برسن...حالا من میخواستم بدونم آخر این کار مثلا اگه یه کسی تونست تو این رشته موفق بشه و به حد حرفه ای برسه چه سودی برای اون شخص داره و اون شخص میتونه چه استفاده ای از این چیزی که یاد گرفته بکنه؟ و یا اصلا همین شمایی که توی این کار حرفه ای شدید از اولش چه هدفی داشتید و آیا به اون هدفی که داشتید رسیدید؟
بنده فکر میکنم این سوالیه که اون کسایی که دارن زحمت میکشن وتلاش میکنن و نیرو و وقت باارزش خودشونو دارن تو این کار صرف میکنن باید از خودشون بپرسن که چه هدفی توی این راه دارن دنبال میکنن و آیا این کار توی آینده سودی برایشان خواهد داشت.
(البته این رو هم اضافه کنم که من این حرفها رو بر ضد کارهای سه بعدی نمی زنم که مثلا این کار هیچ سودی برای هیچ کسی نداره این کار خیلی هم مفید خواهد بود ولی برای کسی که هدفی برای خودش تعیین کرده باشه...پس اگه اساتید محترم به این سوال ها جواب بدن و دوستان هم هدفی برای خودشون تعیین کنن فکر میکنم دوستان تلاششون رو بیشتر خواهند کرد و موفقتر خواهند بود... پس از دوستان میخوام که کمی به آینده خودشون فکر کنند.)
با تشکر از تمامی دوستان سه بعدی کار.