تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 52

نام تاپيک: خرید LCD TV Full HD

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض خرید LCD TV Full HD

سلام میخواهم یک LCD TV بخرم

و بهترین چیزی هم که برام مهمه کیفیت و رنگ فوق العاده زنده هستش

و برای کارهای وِزه مثل سینمای خانگی با فیلم ها BLU Ray و بازی کنسول ps3 و 360 مد نظرم هست

قیمت هم تا 2/5 تا 3 حالا بیشتر هم بشه شما قیمت بالا رو معرفی کنید پایین توی همون رنج قیمت هم که گفتم بگید

یک نکته این من تعریفش رو شنیدم کدام بهتره

lPanasonic TC-P50V10

یا سری 46x450Aسونی که کمی گرونه خلاصه توی

سامسونگ کدومش از همش بهتره و رنگ ها رو فوق العاده زنده میکنه در مورد این مدل پاناسونیک چطوره توی ایران هستش ؟؟؟

قیمت چنده توی بازار جهانی که 50 اینج نزدیک دو هزار دلاره

حالا توی سونی توی بانه 46X450A کسی نمیدونه چنده ؟

یک چیز شیک و عالی به من معرفی کنید که واقعا نهایت لذت رو بشه باهاش توی دیدن رنگ ها برد

چون واقعا این پولی که میخواهم هزینه کنم میخواهم یک مدتی خیالم راحت باشه مایه دار نیستم که .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آفرین به تو پسر حرف گوش کن وبا سلیقه
    اول در مورد 46x450 بگم که بهترین سری سونی هستش اما دیگه تولید نمیشه وبجای اون مدل x550 میاد
    و اینکه این مدل از نظر کیفیت تصویر جلوی v10 هیچ حرفی واسه گفتن نداره (با اون قیمته مسخرش)
    v10و باید بگم تا چند هفته دیگه میاد و وقتی اومد بهت توصیه میکنم تو خریدش تردید نکنی
    از نظر دکور بسیار شیکه(با طرح کلاسیک) قیمتشم به احتمال 99% زیره 2.500 هستش
    اطلاعات بیشتر در این تاپیک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سامسونگ هم LED b8500 بهترین تلویزیونیه که سامسونگ ساخته و هنوز وارد ایران نشده
    کیفیت تصویرش کمی بهتر از v10ه اما نه در حدی که چشمای ما به راحتی تشخیصش بدن و مهمترین ضعفش در برابر v10 قیمت بالای اونه
    اطلاعات بیشتر:
    کد:
    موفق باشی

3. 3 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون دوست من با خانواده مشورت کردم و واقعا از اون مدل سامسونگ LED B8500 خوشم آمد ولی لامسب قیمتش بالاست خوب سری 7000 شم که 120Hz هستش ولی 8500 240Hz هستش به نظرتون توی سری 467000ww با b8500 چقدر فرقشونه

ولی بابام که گفت این پاناسونیکه از همش فکر کنم بهتره نسبت به قیمتش و امکانتش

حالا کدومشون توی ایران اومده الان پاناسونیک رو باید از کجا خرید توی شیراز ؟؟ اصلا اومده توی بازار ایران ؟

خوشحال میشم نظر بقیه دوستان رو بشنوم ؟

در ضمن پلاسما برای چشم ضرر نداره ؟ یا LED با LCD کلا فرقشون چیه ؟؟؟

5. این کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم
    v10و که گفتم هنوز نیومده که البته یه چند روزی هست تو سایته عربی خاورمیانه معرفی شده به نظرم یکی دو هفته دیگه میاد
    فرق LED7000 و b8500 که خیلیه در همه زمینه ها اونقد که 8500 الان تو تاپ5 Cnet الان اوله و7000 معلوم نیس کجاس
    به نظره من شما حرفه پدرتو گوش کن
    پلاسما برای چشم ضرری نداره
    LEDها در حقیقت همون LCD هستن که از بک لایت LED استفاده میکنن به همین دلیل باریکتر و کم مصرف تر و با وجود مدلی مثل 8500 بسیار کیفیت تصویر بهتری دارن
    اطلاعات بیشتر:
    کد:

7. 2 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

به نظر من اصلا دنبال b7000 نرو يا v10 بگير يا b8500 كه يكمم زياد گرونه.

9. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به احتمال قوی همین v10 رو بگیرم امیدوارم توی ایران نکشند روش البته با این قیمت خوب چهانی که داره

اما یک سوال توی v10 رنگ ها واقعا زنده هستند ؟ نسبت به بقیه برندهای LCD SONY یا ....چون من تا حالا lcd tv نداشتم که بخواهم درک کنم من یکی از چیزها که خیلی اهمیت میدهم همینه

آخه چند تا Blue ray فیلم و مستند دارم که از دبی آوردم و میخواهم واقعا آخرش بشه و با ps3 بازی و.... همچنین یک ----- hd هم دارم که برای کانالهای hd که فقط مونده بود این LCD TV که دیگه نهایت ....تصویر و کیفیت رو داشته باشم

مرسی از دوستان بابت راهنمای های خوبشان

ولی چه کنم که این B8500 بد جوری دلمو برد اما حیف بودجه نمیرسه !! البته فکر کنم چون تازه اومده قیمت بالای داره نه !! یعنی یک مدت دیگه ارزون نمیشه !!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما یک سوال توی v10 رنگ ها واقعا زنده هستند ؟ نسبت به بقیه برندهای LCD SONY یا ....چون من تا حالا lcd tv نداشتم که بخواهم درک کنم من یکی از چیزها که خیلی اهمیت میدهم همینه
    در مورد کیفیت تصویر وقتی اومد میتونی از نزدیک با مدلای دیگه مقایسش کنی و تفاوتو احساس کنی
    آخه چند تا Blue ray فیلم و مستند دارم که از دبی آوردم و میخواهم واقعا آخرش بشه و با ps3 بازی و.... همچنین یک ----- hd هم دارم که برای کانالهای hd که فقط مونده بود این LCD TV که دیگه نهایت ....تصویر و کیفیت رو داشته باشم
    شما واقعا به یه تلویزیون با کیفیت نیاز داری
    ولی چه کنم که این B8500 بد جوری دلمو برد اما حیف بودجه نمیرسه !! البته فکر کنم چون تازه اومده قیمت بالای داره نه !! یعنی یک مدت دیگه ارزون نمیشه !!
    LEDها کلا قیمته بالایی دارن البته طی 1ماهه اخیر کاهش قیمت داشتن اما خوب بازم گرونن در کل خرید پلاسماهای جدید چه پانا چه سامسونگ(این دو برند در ضمینه پلاسما خوبن مخصوصا پانا) خیلی به صرفه هستش
    موفق باشی

12. 2 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ramin-v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من هم دقیقآ شرایطم مثل QSEVEN هست و قصد خرید تلوزیون رو تو این هفته دارم
    و الان دو روز هست که مطالب این تالار رو خوندم به نظرم مدلهایی که چه تو پلاسما و
    چه تو ال سی دی یا ال ای دی برای خرید معقول هست هیچ کدوم به بازار ایران نیومده.
    راستش من میخواستم همون B7000 سامسونگ رو بخرم ولی الان مردد شدم که صبر
    کنم یا نه. یک سوال داشتم میخواستم بدونم این مدل جدید ال جی که فکر کنم LH-90
    باشد و من تو این تالار مطالبی رو ازش خوندم و از نمایندگی هم سوال کردم گفت هفته
    دیگه قابل خریده بهتر هست یا B7000 سامسونگ؟

14. این کاربر از ramin-v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم دقیقآ شرایطم مثل QSEVEN هست و قصد خرید تلوزیون رو تو این هفته دارم
    و الان دو روز هست که مطالب این تالار رو خوندم به نظرم مدلهایی که چه تو پلاسما و
    چه تو ال سی دی یا ال ای دی برای خرید معقول هست هیچ کدوم به بازار ایران نیومده.
    راستش من میخواستم همون B7000 سامسونگ رو بخرم ولی الان مردد شدم که صبر
    کنم یا نه. یک سوال داشتم میخواستم بدونم این مدل جدید ال جی که فکر کنم LH-90
    باشد و من تو این تالار مطالبی رو ازش خوندم و از نمایندگی هم سوال کردم گفت هفته
    دیگه قابل خریده بهتر هست یا B7000 سامسونگ؟
    دوست عزیز من همه چیو تو پستای قبلی گفتم دیگه تصمیم با خودته
    به نظر من شما هم یه چند هفته صبر کن و v10و بخر مطمئن باش پشیمون نمیشی
    در مورد LH-90 هنوز ندیدیمش که نظر بدیم اما با توجه به بررسی Cnet LH-90 باید بهتر باشه
    موفق باشی

16. 2 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

b8500 به دلیل زاویه دید پایینش اگر غیر از روبرو از جهت های دیگه به تلویزیون خیره بشید ,افت کنتراست رو حس می کنید.

به نظر من v10 هنوز برترین پنل با توجه به قیمت فوق العاده اش هست .

چند درصد اختلاف کیفیت تصویر(رنگ مشکی و..) در 8500 و v10 باور کنید با چشم طبیعی ما قابل رویت نیست و با نرم افزارهای مخصوص کیفیت تست پنل مشخص میشه .

چند درصد اختلاف کیفیتی تصویر بین این دو تلویزیون ارزش بهای 3000 هزار دلار بیشتر رو نداره .

v10 جهش خیره کننده ای در پنل هایی که تا کنون عرضه شده بودن بود.درخشش فوق العاده تصویر در کنار مشکی عمیق جهش فوق العاده بود.8500 در این زمینه کاملا عاجزه و فقط به خوبی تونسته مشکی عمیقی داشته باشه .

درخشش بسیار بالا تصویر و حفظ کردن مشکی عمیق قدرت فوق العاده پنل v10 رو می رسونه .

سامسونگ با پایین آوردن brightness تونسته چند درصد مشکی عمیق تری به v10 داشته باشه .
    Last edited by Ami R 940; 15-10-2009 at 15:13.

18. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •