تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: دوستایی که g10 دارن یا اطلاعات کامل دارن یه کمک کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض دوستایی که g10 دارن یا اطلاعات کامل دارن یه کمک کنن

سلام.بچه ها تی وی من g10 زمانی که میرم از جلو تصویر رو میبنم تصویر لرزش داره و یه چیزای خیلی کوچیک مثل برفک رو تصویر داره البته از دور اینطوری نیست. با تعریف هایی که از g10 شنیدم و انتخابش کردم فکر کنم این چیزا واسش عادی نباشه. اگه کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم. در ضمن وقتی یه کلیپ اچ دی هم دیدم روش همون برفکای خیلی ریزو داشت البته با لپ و تاب و کابل معمولی. اعصابم خیلی خورده

2. این کاربر از alibhroz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من تجربه ای در این زمینه ندارم اما برای روشن شدن قضیه بگید در حال تماشای چه سورسی بودید؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

لرزش تصویر ممکنه روی حالت سینما مد دیده بشه چون رفرش ریت روی 48 هرتز قرار میگیره برای sync شدن با 1080/24p ولی نویز رو نمیدونم ممکنه TV شما مشکل داشته باشه چون من G10 های زیادی دیدم که مشکلی که شما میگی نداشتن البته یک مقدار نویز روی همه پنلها وجود داره که از فاصله یک متر بیشتر قابل روئیت نیست توی تنظیمات شارپنس پنل رو کم کنید ممکنه بهتر بشه.

5. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو همه سورسا این لرزش و برفکای خیلی کوچیک البته از فاصله 20 سانتی دیده میشه.

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من هم جی 10 دارم ..این برفک هایی که میگی تو خود دفترچه هم گفته که بعضی از پیکسلها همیشه روشن میمونن...تو دفترچه این طوری توضیح داده..
    به دلیل فرایند تولید به کار گرفته شده در این فناوری ممکن است بعضی از پیکسل ها بطور دائم روشن یا خاموش باشند.این یک نقص نیست.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

شما مطمئنی دفترچه پلاسمای G10 رو خوندی چون این مسئله که شما میگین مربوط به LCD پنلها هست که بعضی پیکسلها همیشه روشن یا خاموش میمونن.
    تو همه سورسا این لرزش و برفکای خیلی کوچیک البته از فاصله 20 سانتی دیده میشه.
    یعنی شما میشینید از فاصله 20 سانتی تلویزیون نگاه میکنید !!؟ به نظر من اینکار به چشمتون آسیب میزنه دوست عزیز.
    به هر جهت PWM نویز توی این فواصل تو اغلب HDTV ـها دیده میشه که تو فواصل متعارف Visible نیست و نقص به حساب نمیاد.
    Last edited by *Alucard*; 14-10-2009 at 22:28.

9. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا خوبه دفترچه رو گزاشتم جلوم از روش نوشتم..یک و هم جا نداختم..بعد شما میگی دفترچه رو خوندی!!!
    این هم دفترجه انگلیسیش...
    Due to production process involved in this technology this may result in some pixeles which are permanently lit or unlit. This is not a malfunction.
    Last edited by abbas_p; 14-10-2009 at 22:53.

11. 2 کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من نمیدونم شما دفترچه ای که خوندی مربوط به چی بوده اگر فارسی هست که بهتره بندازینش سطل آشغال ولی این دفترچه اصلی مدل G10 هست من توش این چیزی که شما میگی ندیدم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو صفحه 35 راجب گزینه های که ممکنه رو بعضی سیگنالها نویز ایجاد کنه یا برعکس توضیح داده:

دفترچه مدلهای اروپایی رو چک کردم به این نکته ای که دوستمون abbas_p گفتن داخلش اشاره شده ولی فکر نمیکنم ارتباطی با نویز داشته باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by *Alucard*; 15-10-2009 at 01:00.

13. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فاصله 20 سانتی که نه ولی] وقتی میرم جلو میبینم حالم گرفته میشه حالا شرطی شدم میرم جلوش رد میشم بایدیبینم که بازم حالم گرفته میشه. راستی میشه روش کالیبره کردن g10 رو بهم بگین تو یکی از تاپیکا یه چیزایی بود ولی نگفته بود چکار کنم اگه کسی میتونه کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •