تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل اجرای برنامه های پرتابل در ویندوز سون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

13 مشکل اجرای برنامه های پرتابل در ویندوز سون

سلام دوستان
    من بیشتر اوقات از برنامه های پرتابل استفاده میکنم
    ولی با نصب ویندوز سون هیچ یک از برنامه های پرتابل من کار نمیکنند
    حتی من بازی pes2009 رو که خودم پرتابلش کردم و هم در اکس پی و ویستا اجراش کردم بدون مشکل .
    در ویندوز سون اجرا نمیشه
    حتی اون قسمت که تو propertise فایل اجرایی واسه اجرا شدن در ویندوز xp تنظیم میشه تنظیم کردم ولی باز نشد
    خواهشا کمک کنید بدون احرای برنامه های پرتابل من نمتونم رو ویندوز اصلا کار کنم

2. این کاربر از mr-secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من بیشتر اوقات از برنامه های پرتابل استفاده میکنم
    ولی با نصب ویندوز سون هیچ یک از برنامه های پرتابل من کار نمیکنند
    حتی من بازی pes2009 رو که خودم پرتابلش کردم و هم در اکس پی و ویستا اجراش کردم بدون مشکل .
    در ویندوز سون اجرا نمیشه
    حتی اون قسمت که تو propertise فایل اجرایی واسه اجرا شدن در ویندوز xp تنظیم میشه تنظیم کردم ولی باز نشد
    خواهشا کمک کنید بدون احرای برنامه های پرتابل من نمتونم رو ویندوز اصلا کار کنم
    این یکی از اشکالات این ویندوز ولی بعضی نرم افزارهای پرتابل روی 7 اجرا می شوند
    البته به نحوه ی پرتابل کردن و نوع نرم افزار هم محدود میشه

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11 سلام

با انجام دادن کار زیر میتونید بعضی از برنامه های پرتابلی که ارور میدن رو اجرا کنید...

روی فایل اجرایی برنامه (.exe) راست کلیک کنید و گزینه Troubleshoot compatibility رو بزنید... بعد روی گزینه Troubleshoot program کلیک کنید بعد گزینه اول وسوم را فعال کنید (گزینه سوم: همیشه برنامه را به حالت Administrator اجرا میکند) در صفحه بعد Windows XP (Service Pack2) را انتخاب کنید وروی Next کلیک کنید...

در این صفحه روی Start the program... کلیک کنید تا برنامه اجرا بشه ... 2حالت داره:

1) برنامه درست اجرا میشه... در این صورت باید روی Next کلیک کنید و درصفحه بعد روی Yes, Save these settings for this program کلیک کنید تا این تنظیمات برای همیشه روی برنامه ذخیره بشه...

2) دوباره همون not responding میاد...در این صورت برنامه رو نمی تونید اجرا کنید...

5. 2 کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان ، منم یه مشکل با برنامه پرتابل نرو دارم ، من چند تا سیستم دارم که همگی ویندوز سون آلتیمیت روشون نضبه ، چند روز پیش بک آپ یکی از ویندوز ها رو به علت اینکه اکسپلوررش خراب بود ولی الان برنامه پرتابل نرو روش اجرا نمیشه ، اما روی سیستمای دیگه اجرا میشه ،
    باید بگم که آنتی ویروسم کسپر هست که هر روز از روی شبکه آپدیت میشه ،و هنگام اجرای نرو پرتابل روی سیستمای دیگه کسپر نرو رو چک میکنه اما روی این سیستم چک نمیکنه و اصلا اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده . خواهش میکنم کمک کنید

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان ، منم یه مشکل با برنامه پرتابل نرو دارم ، من چند تا سیستم دارم که همگی ویندوز سون آلتیمیت روشون نضبه ، چند روز پیش بک آپ یکی از ویندوز ها رو به علت اینکه اکسپلوررش خراب بود ولی الان برنامه پرتابل نرو روش اجرا نمیشه ، اما روی سیستمای دیگه اجرا میشه ،
    باید بگم که آنتی ویروسم کسپر هست که هر روز از روی شبکه آپدیت میشه ،و هنگام اجرای نرو پرتابل روی سیستمای دیگه کسپر نرو رو چک میکنه اما روی این سیستم چک نمیکنه و اصلا اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده . خواهش میکنم کمک کنید
    سلام

دقت کن دوست من پستهای قدیمی رو بالا نکشید ، مربوط به دو سال پیش هست.

اما مشکلتون رو هم باید دقیق بگی دوست من اینطوری نمیشه نظر داد، اینکه میگین کار نمیکنه آیا ارور میده موقع اجرا اگه آره ارورش رو اینجا بنویس و اگه هم شکل دیگه ای هست باز بگین فقط دقیق.. ورژن نرو پورتابل رو هم بگین..

اینکه سیستم عامل شما چند بیتی هست ، ضمنا گقتین که بک آپ گرفتین یا System restore کردین که مشکل پیدا شد ؟

شاد باشید...

8. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به همگی. من یه مشکلی با نرم اقزار پرتابلی که ساختم دارم . وقتی برنامه رو اجرا میکنم تو حالت loading گیر می کنه؟؟؟؟ نمیدونم واسه چیه. لطفا راهنماییم کنید.......
    در ضمن من کلی برنامه پرتابل ساختم که بدون مشکل اجرا میشن. ( راستی این برنامم که مشکل داره با پورت COM در ارتباطه )

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام به همگی. من یه مشکلی با نرم اقزار پرتابلی که ساختم دارم . وقتی برنامه رو اجرا میکنم تو حالت loading گیر می کنه؟؟؟؟ نمیدونم واسه چیه. لطفا راهنماییم کنید.......
    در ضمن من کلی برنامه پرتابل ساختم که بدون مشکل اجرا میشن. ( راستی این برنامم که مشکل داره با پورت COM در ارتباطه )
    یک علتش شاید همین باشه که میگین که با پورت com ارتباط داره اگر که شما این برنامه خودتون با VMWare ThinApp ساختین بجای اون این برنامه Cameyo از لینک پایین دانلود برنامه خودتون به وسیله این برنامه تبدیل به پرتابل کنید ببینید بازم به همون صورته یا که نه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون ولی من چند تا برنامه که با پورت کام در ارتباط باشه رو ساختم بدون عیب کار میکنه فقط یدونش همچین مشکلی داره. من با برنامه spoon پرتابلش کردم امکان داره مشکل از spoon باشه؟؟؟؟؟؟؟

12. این کاربر از saber_ordv7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون ولی من چند تا برنامه که با پورت کام در ارتباط باشه رو ساختم بدون عیب کار میکنه فقط یدونش همچین مشکلی داره. من با برنامه spoon پرتابلش کردم امکان داره مشکل از spoon باشه؟؟؟؟؟؟؟
    خب من که گفتم اگر این برنامه شما یعنی نسخه اصلیش که پرتابل نیست داخل ویندوز راحن اجرا میشه شما با اون برنامه که معرفی کردم برنامه خودتون بصورت پرتابل دربیارین بعد تست بزنید ببینید به همون صورته یا که نه.

14. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه faz2rap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ایران - تــهران

پيش فرض

من این مشکل رو دارم اما با روش دوستان نتونستم انجام بدم

این اررور رو میده :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •