سلام من خودم نظرم رو 5800 هست ولی مثل اینکه با اجرای pdf راحت نیست من یه گوشی می خوام که حتی نیاز به کرک هم نداشته باشه برای اجرای pdf
ممنون
البته اگه تا 20 30 تومن هم اضافه شد اشکال نداره درضمن لمسی هم باشه
بازم ممنون
سلام من خودم نظرم رو 5800 هست ولی مثل اینکه با اجرای pdf راحت نیست من یه گوشی می خوام که حتی نیاز به کرک هم نداشته باشه برای اجرای pdf
ممنون
البته اگه تا 20 30 تومن هم اضافه شد اشکال نداره درضمن لمسی هم باشه
بازم ممنون
Last edited by khatat; 13-10-2009 at 23:06.
به نظر من که آیپاد تاچ بگیر
تو هردو زمینه حرف نداره
درسته گوشی نیست ولی راست کارته
ببینم 5800 مگه 150 تومنه؟! تو این رنج قیمت میتونید 165 تومان کوکی بخرید. واسه موسیقی (هدست) عالیه و تو PDF هیچ مشکلی نداره کرک مرک هم نداره. (نمی دونم منظورتون از راحت چه جوریه).
ممنون دوستان من فقط قیمت تو مایه های 150 تا 180 تومن + پخش موسیقی + پخش کامل pdf چه فارسی چه انگلیسی + حافظه و قابلیت ازتقا تا 32 GB و صفحه لمسی (واسه خاطر راحت تر بودنم) و اینکه کرک هم در کار نباشه
البته 5800 150 تومن نیست من اشتباه کردم ببخشید
ممنون از مغپعرفی هاتون اگه ممکنه یه چند تا دیگه هم معرفی کنین تا بهتر بتونم مقایسه کنم
خیلی ممنون
5230 هم هست عزیز گوش یخوب و پر طرفداریه ..
G900 سونی اریکسون هم هست
با دوربین 5 ! سیمبین UIQ ! صفحه لمسی
قیمت 195 تومن
البته یه ورژن پایین ترش هم هست G700 ! فرقش دوربینش هست که 3.2 هست ! قیت 155 تومن
ممنون دوستان
ipod touch , 5230 که از توان من خارجه گوشی کوکی هم یه سری ایراداتی به نظر می یاد داره که از اون جمله ظرفیت کم باطریشه به اضافه صفحه لمسی که تا اون جایی که من فهمیدم حساسیت بالایی نسبت به مدلهای مشابه سامسونگ استار نداره سونی اریکسون هم که صفحه لمسی کوچیک تری نسبت به کوکی و استار داره و در ضمن نمی دونم چرا از گوشی های سیستم عامل دار وحشت دارم (آخه همیشه یاد مایکروسافت و نرم افزارهای تجاری و کرک و دردسر میفتم در ضمن یه سوال این گوشی های سونی اریکسون یه برنامه کامل و رایگان واسه نشون دادن فایل های pdf دارن یا نسخه آزمایشی adobe و لایسنس .. ؟)
راستش رو بخواین من نظرم رو Samsung S5233 Star هست که از لحاظ قیمت با کوکی به اون صورت تفاوتی نداره و یه سری برتری هایی هم داره مثل عمر باتری صفحه لمسی حساس تر امنیت بیشتر (قابلیت رمز گزاری روی قسمت های مختلف گوشی) کیفیت بهتر دوربین فقط مطمئن نیستم که فایل های pdf (مخصوصا فارسی) رو می تونم اجرا کنم یا نه ؟ دوستان اگه نظری دارن دریغ نفرمایند
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)