سلام.
من دیروز یک رایر پایونیر DVR-217F گرفتم. یارو میگفم بهترین تو بازار فعلا اینه. راست یا دروغش رو نمیدونم. روش جعبه یه برچسب زدن که نوشته LightScribe ولی توی بروشور داخل جعبه زده LabelFlash . یک پکیج دی وی دی LightScribe هم گرفتم ولی وقتی که امروز خواستم روش طرح بزنم ، پیغام داد که دی وی دی داخل درایو نیست. بعد از کلی گشت و گذار و نصب برم افزار LightScribe و گرفتن اطلاعات از سایتش ، دیدم که کنترل پنل لایت اسکرایب میگه شما اصلا درایو LightScribe ندارید ! داخل سایت پایونیر که نگاه کردم اثری از LightScribe نبود و فقط نوشته بود LabelFlash . اصلا هم نمیدونم که دیسک های لیبل فلش گیر میاد یا نه. زنگ زدم به یارو گفتم اینجوری ، گفت رایترت LightScribe رو ساپورت میکنه ! ولی من هر جا دیدم فقط نوشته بود لیبل فلش. واقعاً گیج شدم. تمام راه هایی هم که وجود داشت برای تشخیص درایو توی نرم افزار LightScribe امتحان کردم ولی هنوز میگنه که شما درایوش رو ندارید. با Nero 9 HD که قابلیت LightScribe داره هم امتحان کردم ولی اونم همینو میگه
اگه نداره واقعاً دزدی توی روز روشن هست که برچسبش رو روی جعبه بزنن و بعنوان چیز دیگه قالب کنن !
لطفاً یک راهنمایی کنید که من چیکار کنم![]()