تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: بهترین گوشی تا 500 هزار تومن

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

12 بهترین گوشی تا 500 هزار تومن

با سلام یه گوشی می خوام بخرم حداکثر تا 500هزار تومن که سیمبین باشه و دوربین خوب پخش موزیک خوب و نرم افزار وبازی هم برای دانلود به اندازه کافی داشته باشه.
    چند سالیه فقط نوکیا دارم خیلی هم باهاش راحتم حالا به نظرتون چی بگیرم از چه برندی nokia-lg-samsung?

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

به نظره من ان86 میتونه گزینه ی خوبی برای شما باشه.

3. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

البته 8510 هم هست...سیمبان....مثه ن86...صدای عالی...هم در اسپیکر و هم در هدفون...بازی هم که انگیج ساپورت میکنه...نرم افزارم که سیمبیانه...+...دوربین 8 عالی...از همه لحاظی عالیه...البته تازگی ها کمیاب شده...قیمتش حدود 400 تومنه...

5. 4 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت هوشنگ خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيكانم.... :ايكس

پيش فرض

ان86 خوبه!
    البته شما میتونی مدلهای خوبی هم از بین سری E انتخاب کنی!
    با توجه به بودجتون... e-75 رو توصیه میکنم.
    البته خواسته های شما چیز دیگه ای است....

7. این کاربر از هوشنگ خان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

n86 عالیه اما یه مقدار بزاری رو پولت 8910 8 گیگ میتونی بخری

9. 4 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه 70 80 تومن بذار رو پولت یه امنیا اچ دی بگیر خیال خودت و مارو راحت کن.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

از ان 86 بدم نمیاد ولی به نظرتون ان96 از اون بهتر نیست؟
    من خیلی هوس کردم یه مدل ازسامسونگ بگیرم با اینکه بازی های ان گیج نوکیا و خوش دستیش و راحت بودن باهاش خیلی وسوسه برانگیزه ولی سامسونگ گوشی های خیلی شیکی میزنه.
    نظرتون درباره ان 96 چیه خوبه یا ال جی و سامسونگ بگیرم به نظرتون سامسونگ بگیرم بعدا پشیمون نمی شم؟
    مثلا همین مدل امینا اچ دی 8910 i که تو سایت جی اس ام مقایسش کردم خیلی از ان 96 نوکیا سرتره صفحه نمایش بزرگتر پردازنده قویتر و ماندگاری بیشتر باطری البته می دونم قیمت 200 تا بالاتر از چیزیه که گفتم ولی اگه فکر می کنید ارزش خریدش رو داره خوب می خرم فقط بی زحمت یکی یه اطلاعات دقیق تر از این مدل بهم بگه مثلا از نظر ساپورت نرم افزاری و گیم و چیزهای دیگه.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

راستی گوشی های سامسونگ نمی تونه بازی های ان گیج رو ساپورت کنه مثلا همین مدل 8910 . خیلی شیفته این مدل سامسونگ شدم مشکل خاصی کس ازش شنیده؟
    در مورد سامسونگ 8000 جت یا 8300 ultra tuch چی بین این سه مدل سامسونگ کدوم رو بهتر میبینید؟ البته این دو مدل دوم هیچکدوم سیستم عامل نداره حالا که سیستم عامل نداره چه تاثیری رو کارائی گوشی می ذاره؟این سرعت پردازنده ای که سامسونگ می زنه واقعیه؟
    مثلا مدل8000جت رو زده 800 در حالی که نوکیا ان 85 436 چه جوریه واقعا اگه اینجوریه چرا هنوز نوکیا اینقدر طرفدار داره؟
    Last edited by hadi_vazi; 13-10-2009 at 20:54.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از ان 86 بدم نمیاد ولی به نظرتون ان96 از اون بهتر نیست؟
    من خیلی هوس کردم یه مدل ازسامسونگ بگیرم با اینکه بازی های ان گیج نوکیا و خوش دستیش و راحت بودن باهاش خیلی وسوسه برانگیزه ولی سامسونگ گوشی های خیلی شیکی میزنه.
    نظرتون درباره ان 96 چیه خوبه یا ال جی و سامسونگ بگیرم به نظرتون سامسونگ بگیرم بعدا پشیمون نمی شم؟
    مثلا همین مدل امینا اچ دی 8910 i که تو سایت جی اس ام مقایسش کردم خیلی از ان 96 نوکیا سرتره صفحه نمایش بزرگتر پردازنده قویتر و ماندگاری بیشتر باطری البته می دونم قیمت 200 تا بالاتر از چیزیه که گفتم ولی اگه فکر می کنید ارزش خریدش رو داره خوب می خرم فقط بی زحمت یکی یه اطلاعات دقیق تر از این مدل بهم بگه مثلا از نظر ساپورت نرم افزاری و گیم و چیزهای دیگه.

کلا ان 96 پیشنهاد نمیشه با توجه به سر و صدایی که کرد طرفدار نداره و خیلیا بر این عقیده اند که مدل قبلی یعنی n95 8 گیگ بهتر از n96 هستش ...

8910 هم از لحاظ ساپورت نرم افزاری که تو سیمبینها حرف اولو میزنه ... فقط ممکنه یک سری نرم افزارهای مخصوص n97 هم بعضی از نرم افزارهای 8910 رو نمیخونه به گفته دوستانی که دارن ...

از لحاظ بازی هم که دارن بازیهای ایفون رو روش پورت میکنن که دیگه میشه خدای بازی ...

15. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی گوشی های سامسونگ نمی تونه بازی های ان گیج رو ساپورت کنه مثلا همین مدل 8910 . خیلی شیفته این مدل سامسونگ شدم مشکل خاصی کس ازش شنیده؟
    در مورد سامسونگ 8000 جت یا 8300 ultra tuch چی بین این سه مدل سامسونگ کدوم رو بهتر میبینید؟ البته این دو مدل دوم هیچکدوم سیستم عامل نداره حالا که سیستم عامل نداره چه تاثیری رو کارائی گوشی می ذاره؟این سرعت پردازنده ای که سامسونگ می زنه واقعیه؟
    مثلا مدل8000جت رو زده 800 در حالی که نوکیا ان 85 436 چه جوریه واقعا اگه اینجوریه چرا هنوز نوکیا اینقدر طرفدار داره؟

خوب s 8000 تمام لمسیه و پردازنده خیلی خوبی داره ... اینترفیس عالی صدای بسیار خوب باتری خوب .. همه چی درحد تیم ملی فقط سیستم عامل نداره ...

s 8300 هم برای دوستانی خوبه که دوربین بهتر و تاچ بعلاوه صفحه کلید میخوان ... وگرنه 8000 بهتره

فعلا که نوکیا و ایفونو برندهای دیگه دارن cpu سامسونگ رو رو گوشساشون میزارن

دلیل پر طرفدار بودن نوکیا بر میگرده به ذهنیت مردم ..

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •