تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: کمک درمورد خرید LG- LH500

داره خودمونی میشه ramin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض کمک درمورد خرید LG- LH500

سلام به همه ی برو بچ
    من بعد از 1ماه سرو کله زدن تو سایت های مختلف و تو بازار برای تحقیق در مورد خرید تلویزیون به این نتیجه رسیدم که برند LG ظاهرا قیمتش از بقیه ی برند ها ارزون تر و هم امکانات خوبی داره نسب به بقیه ی برند ها به خصوص این چند مدلی که این اواخر تولید کرده ولی اخر نفهمیدم جنس این برند خوب هست یا نه؟
    حال من بین دو مدل 37LH500 و 37LH700 گیر کردم البته من نظرم بیشتر روی LH500 هستش .حالا از دوستان اگر کسی هست که این مدلا داشته یا اگه میدونه خوب هست یا نه نظرش را بده که از نظر کیفیت تصویر نسبت به آن چیزی که در مشخصاتش نشون میده خوبه یا نه ؟

اگه LCD بهتری هم سراغ دارین که تو همین رنج قیمت هست پیشنهاد بدین (من حداکثر 1300000 تومان میتونم هزینه کنم).
    در ضمن 1 سوال دیگه کسی میدونه مدل LH500 پورت LAN داره یا نه من این پورت را در این سایت(
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) دیدم. ولی ظاهرا در ایران این طوری نیست چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

از نظر مشخصات فني كه lh500 بالاتر هست ولي از لحاظ طراحي lh700 يه چيزه ديگست!

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام به همه ی برو بچ
    من بعد از 1ماه سرو کله زدن تو سایت های مختلف و تو بازار برای تحقیق در مورد خرید تلویزیون به این نتیجه رسیدم که برند LG ظاهرا قیمتش از بقیه ی برند ها ارزون تر و هم امکانات خوبی داره نسب به بقیه ی برند ها به خصوص این چند مدلی که این اواخر تولید کرده ولی اخر نفهمیدم جنس این برند خوب هست یا نه؟
    حال من بین دو مدل 37LH500 و 37LH700 گیر کردم البته من نظرم بیشتر روی LH500 هستش .حالا از دوستان اگر کسی هست که این مدلا داشته یا اگه میدونه خوب هست یا نه نظرش را بده که از نظر کیفیت تصویر نسبت به آن چیزی که در مشخصاتش نشون میده خوبه یا نه ؟

اگه LCD بهتری هم سراغ دارین که تو همین رنج قیمت هست پیشنهاد بدین (من حداکثر 1300000 تومان میتونم هزینه کنم).
    در ضمن 1 سوال دیگه کسی میدونه مدل LH500 پورت LAN داره یا نه من این پورت را در این سایت(
    کد:
    ) دیدم. ولی ظاهرا در ایران این طوری نیست چرا؟
    با بودجه1.3 این مدل رو پیشنهاد میکنم(s10)
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با بودجه1.3 این مدل رو پیشنهاد میکنم(s10)
    کد:
    به نظر من ضعف هاي s10 نسبت به lh700 و lh500 يك مصرف بيشتر برق هست, دو امكانات كمتر ,سه طراحي نچندان زيبا

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

به نظر من ضعف هاي s10 نسبت به lh700 و lh500 يك مصرف بيشتر برق هست, دو امكانات كمتر ,سه طراحي نچندان زيبا
    مهم ترین اصل برای خرید تلویزیون کیفیت بالای تصویر هست , در مرحله بعد امکانات جانبی و...

با توجه به قیمتش , انتظار استایل شیک و امکانات جانبی بیشتر رو نباید داشت . از لحاظ کیفیت تصویر فرسنگ ها فاصله بین این s10 و دو مدل ال جی که در بالا ذکر شد هست .

مصرف برق رو موافقم , فعلا تو ایران تا وقتی که یارانه برق هست مهم نیست مصرف برق , در سال بیشتر 30 25 تومن نمیشه اگر این تی وی در روز 8 9 ساعت روشن باشه!.
    Last edited by Ami R 940; 12-10-2009 at 14:25.

6. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عزیز من خودم lh50 دارم ازش راضیم تنها عیبی که داره اول اینکه زاویه دیدش پایینه دوم تو اتاق کاملا تاریک رنگ مشکیش مثل پلاسماها نیست

8. 2 کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مهم ترین اصل برای خرید تلویزیون کیفیت بالای تصویر هست , در مرحله بعد امکانات جانبی و...

با توجه به قیمتش , انتظار استایل شیک و امکانات جانبی بیشتر رو نباید داشت . از لحاظ کیفیت تصویر فرسنگ ها فاصله بین این s10 و دو مدل ال جی که در بالا ذکر شد هست .

مصرف برق رو موافقم , فعلا تو ایران تا وقتی که یارانه برق هست مهم نیست مصرف برق , در سال بیشتر 30 25 تومن نمیشه اگر این تی وی در روز 8 9 ساعت روشن باشه!.
    البته بايد اين رو در نظر داشت كه بيشترين كاربرد ال سي دي در ايران براي تماشايي كانال هاي داخلي و ماهواره هست كه با اين وضعيت كيفيت تصاوير ميشه گفت كه در كيفيت تصاوير زياد تفاوتي وجود نداره كه بخواي به اون اكتفا كني ولي اگه بخوايم از كيفيت تصويري مثل بلوري اچ دي ......صحبت كنيم قضيه فرق مي كنه

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

12. این کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

14. این کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •