تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: sql

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14 sql

sqlچه طوری با php ارتباط برقرار می کند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

خواهش می کنم یکی به این سوال من جواب بده

نمی شه از sql استفاده نکنیم و برنامه ای بنویسیم که داده ها رو ذخیره کنه

داره خودمونی میشه sarve's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر می کنم منظورن mysql باشه چون php رو همیشه باکمک بانک mysql استفاده می کنند
    بررسی اجزای تشکیل دهنده ی یک بانک اطلاعاتی
    قبل از شروع کار با MySQL لازم است نکات کلی در مورد بانک اطلاعاتی را بدانید و با آن ها آشنا شوید. بانک اطلاعاتی یک سیستم نگهداری داده هاست که داده ها را به صورت منظم و جزء به جزء دسته بندی می کند. یعنی در واقع یک بانک اطلاعاتی مجموعه ای از داده های زیاد و یا کم را برای شما سازماندهی می کند. به طور کلی در یک بانک اطلاعاتی ما با سه بخش زیر سرو کار داریم : جدول ها ، رکوردها و فیلدها.
    جدول : هر جدول در بانک اطلاعاتی مجموعه ای از داده های دسته بندی شده و مرتبط با آن بانک اطلاعاتی هستند که در واحدی مجزا به نام جدول نگهداری می شوند. اما نام گذاری این مجموعه به نام جدول به آن خاطر است که داده های شما به صورت سطر و ستون ها دسته بندی می شوند و همان طور که می دانید مجموعه ای از سطر و ستون ها در دنیای خارج از کامپیوتر نیز جدول نامیده می شوند.
    رکوردها یا سطرها : رکوردها در واقع همان سطرهای جدول را تشکیل می دهند که جزیی از جدول می باشند. (که جدول نیز خود جزیی از بانک اطلاعاتی می باشد) رکوردها شامل اطلاعات مرتبط به هم در مورد یک فرد شی و یا ... می باشند که ارتباط نزدیکی به هم دارند و همدیگر را کامل می کنند.
    فیلدها: هر سطر از جدول ها نیز از بخش های کوچکی به نام فیلد تشکیل شده است. دقت کنید که فیلد را با ستون اشتباه نگیرید. با ارائه ی مثالی تفاوت بین فیلد و ستون را بیان می کنیم و به تثبیت مفاهیم ارائه شده می پردازیم

برای ارتباط با بانک باید چند تا مرحله رو انجام بدی:
    1-ارتباط با بانک که از طریق فرمان زیر انجام می شه
    $con=sql_connection(servername,username,password);
    و بجای servername نام سرور خودت رو که اگه توی کامپیوتر محلی کارمی کنی باید localhost بنویسی و بجای username , password هم نام کاربری و کلمه عبور بانک رو که معمولا نام کاربری root و کلمه عبور هم root و یا بدون کلمه عبور هست که بسته به نرم افزاری که نصب کردی داره مثلا اگه از wamp استفاده می کنی کلمه عبور نیاز نیست ولی xamp کلمه عبورش همون root است
    $con=sql_connection(localhost,'root',root');
    2-ارتباط با دیتابیس
    روی هر بانک ممکنه چندین دیتابیس مختلف وجود داشته باشه بخاطر همین باید بعد از ارتباط با بانک نام دیتابیس رو هم مشخص کنیم به عنوان مثال فرض کن یک دیتابیس فروشگاه به نام shopping داریم
    mysql_select_db('shopping',$con);
    اگه بالا دقت کرده باشید من connection بانک رو توی متغیر به نام $con گذاشتم و حالا موقع برقراری ارتباط با دیتابیس باید مشخص کنم که از طریق کدم کانکشن و اسم متغیر رو بعد از نام دیتابیس گذاشتم
    3-انجام عملیات مورد نظر
    تا اینجا فقط به بانک و دیتابیسم متصل شدم برای انچام عملیات هایی مثل قرار دادن اطلاعات توی بانک برداشتن اطلاعات و حذف یا بروزرسانی اونها باید از فرامین دیگه ای استفاده کرد
    آدرس یک کتاب الکترونیک رو برات میزارم شاید از توضیحات من مفیدترباشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از پاسخ کاملی که دادید بی نهایت ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •