تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: جزئيات ويندوز 8 فاش شد

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

11 جزئيات ويندوز 8 فاش شد

جزئيات سيستم عامل بعدي مايكروسافت توسط يكي از كارمندان اين شركت نرم‌افزاري به‌صورت تصادفي برروي پروفايل شبكه اجتماعي‌اش ارسال شد.
    به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رابرت مورگان كه يكي از اعضاي ارشد گروه پژوهش مايكروسافت در هفت سال گذشته بوده است جزئيات ويندوز 8 را برروي پروفايل‌اش در Linkedin كه سايت شبكه اجتماعي براي متخصصان حرفه‌يي است، ارسال كرد.
    طبق جزئيات اعلام شده توسط مورگان، وي در حال كار برروي پروژه پژوهش و توسعه شامل معماري 128 بيتي سازگار با هسته ويندوز 8 و طرح پروژه ويندوز 9 است.
    در صورتي كه اين جزئيات درست باشند سيستم عامل جديد پيشرفت بزرگي براي مايكروسافت خواهد بود كه در حال حاضر نسخه‌هاي 32 بيتي و 64 بيتي از ويندوز 7 را ساخته است.
    ساخت معماري 128 بيتي به معني استفاده مايكروسافت از دستگاه‌هايي است كه از پردازنده‌هاي سريع‌تر و سخت‌افزار جديد استفاده مي‌كنند.
    استيو بالمر، مدير اجرايي مايكروسافت تاييد كرده است كه اين شركت در حال كار برروي يك سيستم عامل كلاينت است كه بعد از ويندوز 7 عرضه مي‌شود اما جزئيات آن را منتشر نكرده است؛ به گفته وي، انتظار مي‌رود زودترين تاريخ معرفي سيستم عامل جديد سال 2012 باشد.

isna.ir

2. 5 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض ویندوز ۸ از پردازشگرهای ۱۲۸ بیت پشتیبانی می کند

یک عضو مایکروسافت اعلام کرد، غول نرم افزاری دنیا قصد دارد سیستم عامل ویندوز ۸ را با پردازشگرهای ۱۲۸ بیت سازگار کند. ویندوز ۸ جایگزین آینده ویندوز ۷ است. ویندوز ۷ قرار است از ۲۲ اکتبر وارد بازار شود.
    ویندوز ویستا و ویندوز ۷ از پردازشگرهای ۶۴ بیت حمایت می کنند. این در حالی است که رابرت مورگان مدیر ارشد بخش تحقیقات و توسعه مایکروسافت خبر داد که نسل آینده ویندوزها از پردازشگرهای ۱۲۸ بیتی پشتیبانی می کنند.
    از مدتی قبل زمزمه هایی در خصوص اینکه مایکروسافت در حال کار بر روی سیستم عامل آینده خود با عنوان ویندوز ۸ است به گوش می رسید.
    به گزارش خبرگزاری مهر، پیش بینی می شود که ویندوز ۸ از سال ۲۰۱۲ وارد بازار شود. به گفته این مدیر ارشد مایکروسافت، ظرف سه سال آینده پردازشگرهای ۶۴ بیت از رده خارج می شوند و بنابراین سیستم عاملهای جدید باید به گونه ای طراحی شوند که با فناوری ۱۲۸ بیت سازگار باشند.
    پشتیبانی از پردازشگرهای ۱۲۸ بیت در ویندوز ۸ نشان می دهد که مایکروسافت در مسیر دقیق شتاب و توسعه قرار گرفته است. هم اکنون ویندوز سرور ۲۰۰۸ مدل R2 تنها در نسخه ۶۴ بیت عرضه می شود و دیگر نسخه ۳۲ بیت آن در دسترس قرار ندارد.
    براساس گزارش زئوس نیوز، این مدیر مایکروسافت خاطرنشان کرد: “ردموند به توافقاتی با مهمترین شرکای خود یعنی اینتل، AMD ، HP و IBM در خصوص توسعه پردازشگرهای ۱۲۸ بیت دست یافته است.”

4. 3 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

امیدوارم این دففعه مایکروسافت موفق شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

امیدوارم این دففعه مایکروسافت موفق شه

مایکروسافت همیشه موفقه... اینو شک نداشته باش... 

البته به نظر نمیاد که کار زیاد به ویندوز 9 و اینا برسه...! پس Windows Azure چی...؟؟؟ مثلاً قراره گوگل و مایکروسافت همه چیزامون رو ببرن روی وب و همه چیز رایگان بشه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

مایکروسافت همیشه موفقه... اینو شک نداشته باش... 

البته به نظر نمیاد که کار زیاد به ویندوز 9 و اینا برسه...! پس Windows Azure چی...؟؟؟ مثلاً قراره گوگل و مایکروسافت همه چیزامون رو ببرن روی وب و همه چیز رایگان بشه...
    ولی شما ویستاشو دیدی؟
    چی ناموفق بود
    ناموفق ترین پروژه مایکروسافت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

4

ولی شما ویستاشو دیدی؟
    چی ناموفق بود
    ناموفق ترین پروژه مایکروسافت

وقتی ناموفق ترین پروژه مایکروسافت انقدر موفق بوده پس یعنی مایکروسافت همیشه موفقه... 

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

ویستا موفق بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واو
    اولین نفری هستین که اینو میگین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

4

واو

فعلاً که اینهمه فروخته... درسته مشکلات زیادی داره ولی ویستا یه شکست نیست بلکه پلی به آینده س... اینهمه میگیم و میگن ویندوز 7 عالیه و فلانه مگه مایکروسافت چیکار کرده...؟؟؟ چیز جدیدی اختراع نکرده که... همون ویندوز ویستاس که هسته ش عوض شده و طرح عالی minwin رو بالاخره مایکروسافت توش اجرا کرد... حالا یه ذره م خوشگل ترش کرده که مردم حال کنن  وگرنه ویندوز 7 همون ویندوز ویستاس بدون مشکل و با حجم کمتر هسته...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واو
    من که ویستا نصب کردم اصلا تا حالا آخ نگفته....خیلی هم روون هست و توی نصب نرم افزارها هیچ مشکلی نداشته و همه رو ساپورت کرده...من نمی دونم شما از چه نظر به اون میگی ناموفق..!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

من که ویستا نصب کردم اصلا تا حالا آخ نگفته....خیلی هم روون هست و توی نصب نرم افزارها هیچ مشکلی نداشته و همه رو ساپورت کرده...من نمی دونم شما از چه نظر به اون میگی ناموفق..!؟
    پس هیچی
    من چیزایی که خونده بودم و دیده بودم رو گفتم
    شرمنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •