سلام من احتیاج به adorage 7 برای پریمیر 6.5 دارو کسی لینکی داره به من بده؟
ممنون
سلام من احتیاج به adorage 7 برای پریمیر 6.5 دارو کسی لینکی داره به من بده؟
ممنون
باید بگم که adorage از 1 تا 10 هست یا بخرین یا از اینترنت دانلودش کنید اگه سرعتش بالاست.خواستین من دارم میل بزنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدود 50 کلیپ آماده از خاننده های مختلف و نسل جوان و خواننده های ایرانی خارج کشور دارم به اضافه adorage و نرم افزارهای مختلف میکس مثل edius,primear.view4.ulead.photoshop.3ds max.و خیلی زیاد ووله و چیزای دیگه اگه کسی مشتاقه بهم ایمیل بزنه چون نمیتونم بزارم تو سایت حجمش بالاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود;
ورودتون رو تبریک میگم. حالا قصد شما فروش "داشته هاتون" هست یا صلواتیه؟
متشکر....
نرم افزارها و کلیپ ها رو پول زیادی دادم و خریدم.از طرفی باید بگم که نگران پول های از دست رفتم نیستم. خوشحال میشم دیگران هم استفاده کنن.حالا خودتون قضاوت کنید من بخوام کلیپ های درخواستی تون رو رایت کنم و براتون بفرستم نباید پول دی وی دی و رایت و پست کردن رو ازتون بگیرم؟شما باشین چه کار میکنید؟
به هر حال من آدمی هستم که برای کلیپ و برنامه های حجیم که وقت گذاشتم و هزینه اینترنت پرسرعت دادم و دانلودشون کردم ارزش زیادی قائلم.شما هم فکر کنید میخواید در این بدست آوردن شریک بشین....همین
درود;
ما هم درخواست ارسال نکردیم! فقط گفتیم اگه جایی لینکی هست یا خودتون آپ کردین در اختیار دوستان بگذارید. در مورد هزینه ها هم بگم کاملا حق با شماست اما چون خرید و فروش بر خلاف قوانین انجمنه به دوستان توصیه میکنم از طریق پیام خصوصی و گرفتن ID-Email و جایی غیر از این انجمن اقدام به تهیه این محصولات از شما بکنند. حتی با هزینه ای منصفانه + پول DVD و پست.
متشکرم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)