سلام دوستان من ویندوز خود را از طریق run به طریق syskey بر روی سیستم پسورد گذاشتم و حالا پسورد را فراموش کردم باید چکار کنم
سلام دوستان من ویندوز خود را از طریق run به طریق syskey بر روی سیستم پسورد گذاشتم و حالا پسورد را فراموش کردم باید چکار کنم
ببين از طريق Administator مي توني بري يا نه
و الا فرمت ؟؟؟؟؟
سلام.
لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید.
بارها و بارها در موردش بحث شده....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به این تاپیک برو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام سعید جان و دوستان من برنامه اميج سي دي حذف syskey و فايل فلاپي حذف syskey را دانلود کردم طریقه کار کردن با این دو برنامه را می شود توضیح دهید که به چه صورت با این دو برنامه میشود کار کرد ممنون می شوم
سلام
شما اون ایمیج مخصوص CD رو با نرو (قسمتی که ایمیج رو رایت میکنه) رایتش کنین.
cd حاصله بوتیبل هستش .با هاش سیستم رو بوت کنین.بقیش راحته(یه گزینه داره که پسورد رو ریست میکنه).
سلام دوستان وسعید آقا من ایمچ را بر روی سی دی ریختم و با سی دی هم بوت می شوم باید کدام گزینه را بزنم که پسورد syskey پاک شود
سلام دوست عزیز من دیویدی رایترم مشکل دار شده!
نمیتونم رایتش کنم.
یادم رفته خیلی وقت پپش استفاده کردم.
گزینه هایی که میاد چیه؟
دی وی وی رو استاد کردم.!
1. شماره پارتیشنی که ویندوز روش نصبه رو ازتون میخواد. شماره رو میدین وEnter
2.مسیر پوشه config رو میخواد که اینجا شما مسیر windows/system32/config رو میدین وEnter میکنین.
3.در این مرحله شما شماره 1 رو تایپ میکین(معادل گزینه Password reset) و Enter .
4. در این مرحله در جواب گزینه What to do? یک (1)رو تایپ میکین(معادل گزینه Edit user data)
5.نام یوزر رو از شما میخواد .تایپ کنین Administrator
6.از شما پسورد جدید میخواد .برای پاک کردن پسورد قبلی * بزنین و Enter
7.برای خروج تایپ کنین i و enter
8.دوباره تایپ کنین q وEnter .
9. ازتون میپرسه میخواین تغییرات ذخیره شه.تایپ کنین y و enter.
10.کمی صبر کنین.....تا پیغام ..successfully... بیاد. کار تمومه.
11. ریست کنین. یه چک دیسک انجام میشه و ری استارت میشه سیستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)