تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: کمک برای خرید دوربین دیجیتال حدود 200 تومن و هندی کم حدود 500 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

14 کمک برای خرید دوربین دیجیتال حدود 200 تومن و هندی کم حدود 500 تومن

سلام لطفا منو راهنمایی کنین برای خرید دوربین دیجیتالی حدود 200 هزار تومن و هندی کم تقریبا 500 هزار تومن چی بخرم خوبه

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام لطفا منو راهنمایی کنین برای خرید دوربین دیجیتالی حدود 200 هزار تومن و هندی کم تقریبا 500 هزار تومن چی بخرم خوبه
    عکاسی به نظر من با حدود 200 تومن و کمی هم بالاتر : A2000 و A2100 از Canon (زوم 6x اش هم می تونه بدردبخوره)... من از ixus 95 هم خوشم میامد که باز برای مصارف خانوادگی به نظرم مناسبه .. شیک - سریع - باکیفیت - جمع و جور

در مورد دوربین فیلمبرداری : برای استفاده خانوادگی می خوای دیگه ؛ ها ؟ ...مدل هارد دار می پسندی ...که باید خودت فیلمهاش رو از روی هارد دوربین بریزی روی PC و تبدیل به DVD کنی - یه ذره فنی تره ... یا اینکه مدل DVD دار می خوای که خودش یه ضرب دیسک رو پر فیلم کنه و تحویل بده ؟ ... البته توجه کن که الان بازار در اون مورد هارد دار مدلهای مناسب تری داره به نظرم ..

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

صحبت های بالا تایید میشه. در مورد دوربین عکاسی من نظرم بیشتر روی A2000 هست.

البته اگه اشتباه نکنم یه دوربین فیلمبرداری هایی هم بود که روی مموری ضبط میکردن. درسته محمد جان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

12

عکاسی به نظر من با حدود 200 تومن و کمی هم بالاتر : A2000 و A2100 از Canon (زوم 6x اش هم می تونه بدردبخوره)... من از ixus 95 هم خوشم میامد که باز برای مصارف خانوادگی به نظرم مناسبه .. شیک - سریع - باکیفیت - جمع و جور

در مورد دوربین فیلمبرداری : برای استفاده خانوادگی می خوای دیگه ؛ ها ؟ ...مدل هارد دار می پسندی ...که باید خودت فیلمهاش رو از روی هارد دوربین بریزی روی PC و تبدیل به DVD کنی - یه ذره فنی تره ... یا اینکه مدل DVD دار می خوای که خودش یه ضرب دیسک رو پر فیلم کنه و تحویل بده ؟ ... البته توجه کن که الان بازار در اون مورد هارد دار مدلهای مناسب تری داره به نظرم ..
    سلام خیلی ممنون از توجه شما فک کن این مورد برام بهتر باشه : فیلمو از روی هارد دوربین بریزم روی PC و تبدیل به DVD کنیم حالا پیشنهاد شما چیهمرسی

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

صحبت های بالا تایید میشه. در مورد دوربین عکاسی من نظرم بیشتر روی A2000 هست.
    البته اگه اشتباه نکنم یه دوربین فیلمبرداری هایی هم بود که روی مموری ضبط میکردن. درسته محمد جان؟
    این سری A2000 امکانات دستیش نسبت به نسل قبل (مثلا A590 ) کمتر شده؟

اون دوربینهای memory خور هم وسوسه کننده اند. Canon مدلهای خوبی داره

7. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

این سری A2000 امکانات دستیش نسبت به نسل قبل (مثلا A590 ) کمتر شده؟

من خیلی وقت پیش مشخصات این دوربین رو دیده بودم یادم نبود دقیقا. درسته. امکانات دستی نداره ولی کیفیت عکسش و موارد دیگه ی مشخصاتش بهتره.

*ویرایش شد...
    Last edited by prowler88; 10-10-2009 at 09:39.

9. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب هستن ... ولی حافظه محدود هستش (سفر امسال خانواده من به شما، با کیفیت خوب 10 گیگ شد حدوداً) و کیفیت بالاتر مجبور می کنه آدم رو بره سمت هارد (30 گیگ و 60 گیگ)، و ضمناً اطمینان و امنیت هارد خیلی بیشتره ... وانگهی الان بعضی مدلهای هارد دار خوب ، هم کارت حافظه می خورن و هم هارد دارن (کارای پاناسونیک مثلا)...

بعلاوه واسه آدمهای تنبل هم خوبه که مثلا کل فیلمهای یک سال رو یه دفعه تبدیل کنن به DVD و خلاص ..
    سلام خیلی ممنون از توجه شما فک کن این مورد برام بهتر باشه : فیلمو از روی هارد دوربین بریزم روی PC و تبدیل به DVD کنیم حالا پیشنهاد شما چیهمرسی
    بله - میشه با قاطعیت گفت انتخاب بهتریه ... کنترل هنری ات (!) روی کل قضیه بالاتر میره ...

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خوب هستن ... ولی حافظه محدود هستش (سفر امسال خانواده من به شما، با کیفیت خوب 10 گیگ شد حدوداً) و کیفیت بالاتر مجبور می کنه آدم رو بره سمت هارد (30 گیگ و 60 گیگ)، و ضمناً اطمینان و امنیت هارد خیلی بیشتره ... وانگهی الان بعضی مدلهای هارد دار خوب ، هم کارت حافظه می خورن و هم هارد دارن (کارای پاناسونیک مثلا)...
    البته مموری های ظرفیت بالا هم اومده خب. مثلا 32 گیگ و 64 گیگ.
    امنیتش از چه نظر بالاتره؟ مگه به ضربه حساس نیست؟

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

12

ممنون از راهنمایهاتون
    یه پرسش دیگه
    اگه یه هندی کم با کیفبت بالا بگیرم که عکس هم میگره. چطور؟منظورم اینه برای استفاده خونگی کیفیت عکسش قابل قبول باشه ؟اگه جواب مثبت یه هندی کم حدود 700000 تومن چی پیشنهاد میکنین مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از راهنمایهاتون
    یه پرسش دیگه
    اگه یه هندی کم با کیفبت بالا بگیرم که عکس هم میگره. چطور؟منظورم اینه برای استفاده خونگی کیفیت عکسش قابل قبول باشه ؟اگه جواب مثبت یه هندی کم حدود 700000 تومن چی پیشنهاد میکنین مرسی
    اصولاً دوربین های فیلمبرداری جدید می تونن عکس هم بگیرن .. کیفیت این عکسها بد نیست و حتی خوبه .. اما قابل مقایسه با یه دوربین عکاسی نیست ، چه از نظر کیفیت و چه از قابلیت های جانبی مورد نیاز برای یه عکس خوب (مثلآ فلاش و شاتر از مهمترینهاش) ... خلاصه اینکه آیا میشه روی عکسشون حساب کرد؟ : بله - آیا می تونن بخوبی جای دوربین عکاسی رو پر کنن؟ نخیر ...

من هارددارهای پاناسونیک رو توصیه می کنم ... SDR-H که دو ظرفیت 30 و 60 گیگ داره ...
    البته مموری های ظرفیت بالا هم اومده خب. مثلا 32 گیگ و 64 گیگ.
    امنیتش از چه نظر بالاتره؟ مگه به ضربه حساس نیست؟
    بله - ولی هنوز مونده تا هزینه شون معقول بشه .. یادت باشه قبلاً پستی در این باره داشتم ... ضمن اینکه بحث سرعت رایت هم مطرحه تا مشکلی پیش نیاد (کارت های سریع کلاس مخصوص میخواد)... بهرحال به نظر من که هزینه اش نمی ارزه الان ...

در مورد بحث امنیت و ضربه و اینا: نه - هارددارها رو خیلی مقاومت تر دیده ام و اصولاً هارددارها رو کمپانی ها بعنوان سری های متوسط و بالاتر و مموری دارها رو برای سری های متوسط و پایین تر (بودجه ای عرض می کنم) تولید می کنن .. یه بحثش هم همینه: جنس و کیفیت ساخت با بودجه رابطه مستقیم داره ...

بحث امنیت هم منظورم امنیت محتوا بود؛ چندین بار پیش اومده برای دوستان که حافظه رو گم کرده اند (حالا مثلاً پر از فیلم خانوادگی) یا حافظه بی کیفیت دچار نقص شده و فیلم از دست رفته ... در نظر بگیر که دوربین برای مصارف خانگی آخرش قراره دست خیلی افرادی باشه که شاید تسلط فنی و آگاهی شون در حد من شما نباشه ... معمولاً مادرها دوست دارند فیلم بگیرن از بچه هاشون مثلا ... بهرحال اینا هیچکدوم حکم قطعی نیستند و صرفاً تجربه اس ..

الان که خیلی از مدلهای هارددار کارت هم می خورن و قضیه حله .. بودجه پایین ها هم خب کارت دار میخرن دیگه چون انتخاب دیگه ای ندارن ...
    Last edited by seymour; 18-10-2009 at 18:21.

16. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •