تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: کمک فوری در مورد Vostro 1520

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14 کمک فوری در مورد Vostro 1520

با سلام خدمت اساتید
    آقا من 2 روز پیش یه vostro1520 با cpu 2.66 با باتری 9 cell و با گارانتی زیگورات خریدم چون اصرار داشتم که با توجه به کار من، هر چی زمان باتری بیشتر باشه بهتره. اما دیدم که به دلیل اندازه این باتری، مقداری از اون از پشت لپ تاپ میزنه بیرون که هم قیافه لپ تاپ رو خراب کرده و هم باعث مشکل تو حمل و نقل میشه. زیگورات هم میگه که اون را با یه 6 cell عوض نمیکنه. حالا موندم چیکار کنم.

1- آیا واقعا عوضش کنم یا نه؟ از نظر زمان کاری و بازدهی در عملکرد طولانی مدت، 6 بهتره یا 9 ؟ آیا تو حمل و نقل میشه باتری رو مدام درآورد و جا زد؟ خواهشا راهنمایی کنید.
    2- یه سوال دیگه هم اینکه ویندوز ویستای روی سیستم رو نصب کنم یا همین ابتدا اون رو حذف و مستقیما xp نصب کنم ؟ چون نسخه نهایی ویندوز 7 میخواد بیاد، موندم یه جوری با ویستا سر کنم یا اینکه کلا حذفش کنم؟ چون کار کردن با برنامه های مهندسی مکانیک روی ویستا اصلا راحت و روان نیست!
    3- اگر ویستا رو خذف و مستقیما Xp نصب کنم، توی درایور ها مشکلی پیش میاد یا نه؟ آیا باید برم تو اینترنت دانلود کنم؟

ببخشید از اینکه طولانی شد. خواهشا لطف کنید دقیق جواب بدید چون واقعا سردرگم شدم و هم اینکه باید تا شنبه به فروشنده خبر بدم.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا یکیم جواب ما رو بده بد نیست !!!

داره خودمونی میشه madson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    هر جا که کامپیوتر باشه

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    آقا من 2 روز پیش یه vostro1520 با cpu 2.66 با باتری 9 cell و با گارانتی زیگورات خریدم چون اصرار داشتم که با توجه به کار من، هر چی زمان باتری بیشتر باشه بهتره. اما دیدم که به دلیل اندازه این باتری، مقداری از اون از پشت لپ تاپ میزنه بیرون که هم قیافه لپ تاپ رو خراب کرده و هم باعث مشکل تو حمل و نقل میشه. زیگورات هم میگه که اون را با یه 6 cell عوض نمیکنه. حالا موندم چیکار کنم.

1- آیا واقعا عوضش کنم یا نه؟ از نظر زمان کاری و بازدهی در عملکرد طولانی مدت، 6 بهتره یا 9 ؟ آیا تو حمل و نقل میشه باتری رو مدام درآورد و جا زد؟ خواهشا راهنمایی کنید.
    2- یه سوال دیگه هم اینکه ویندوز ویستای روی سیستم رو نصب کنم یا همین ابتدا اون رو حذف و مستقیما xp نصب کنم ؟ چون نسخه نهایی ویندوز 7 میخواد بیاد، موندم یه جوری با ویستا سر کنم یا اینکه کلا حذفش کنم؟ چون کار کردن با برنامه های مهندسی مکانیک روی ویستا اصلا راحت و روان نیست!
    3- اگر ویستا رو خذف و مستقیما Xp نصب کنم، توی درایور ها مشکلی پیش میاد یا نه؟ آیا باید برم تو اینترنت دانلود کنم؟

ببخشید از اینکه طولانی شد. خواهشا لطف کنید دقیق جواب بدید چون واقعا سردرگم شدم و هم اینکه باید تا شنبه به فروشنده خبر بدم.
    با تشکر
    به نظر من بهتره همون 9 cell رو نگه داری . من هم vostro 1520 دارم باتریش 6cell هست 2 ساعته خالی مشه .
    باتری رو هم بهتره در خیلی در نیاری .
    بهتره ایکس پی نصب نکنی چون باید هاردت رو از حالت ساتا خارج کنی که سرعت هاردت پایین می یاد یا باید ویندوزxp مخصوص هارد ساتا بخری ولی یه نظر من 7 نصب کن. نسخع نهاییش رو هم می تونی از فروشگاه همینجا بگیری که مطمئنه .
    من خودم هم 7 نصب کردم با 7loader 1.4 کرکش هم کردم . آپدیت هم میشه .
    واسه درایور ایکس پی واسه من که تو دی وی دی داریور ها داشت ولی امتحان نکردم ببینم کار میکنه یا نه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من تعجب میکنم سیستم شما اصلا نباید در ویستا کم بیاورد من یک 1510 دارم که خیلی شبیه لپ تاب شماست و الان یک ایکس پی و یک سون روش نصب است . درایور های ایکس پی و ویستا که به راحتی در سایت دل در دسترس بود ودر سون هم همه چیز را خودش شناخت وفقط گرافیک را به راحتی درایورش را از سایت انویدیا دانلود کردم . در مورد باطری هم اگر خیلی برایتان مهم است به جای مفت دادن این باطری یک دونه 6 سل هم براش بگیرید که همیشه نگرانی در مورد باطری نداشته باشید البته این را با توجه به فرمایشتان در مورد نیاز زیاد به باطری عرض میکنم.

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من 1520 دارم مثل شما با باطری 9 سل عالی هم هست
    این وندوز روش هم پاک کن بره به مفت نمیارزه و یه سون آلتیمت روش نصب کن و حالش را ببر

باطری هم همین 9 سل که خوبه حدود 4 ساعت شارژ داره

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مي توني باطري شش سل هم بندازي اما بايد بخري
    ملت همه دارن سر و دست مي شكنن واسه 9 سل

ويندوز هم توصي مي كنم برو 7 نصب كن
    واقعا يك چيز ديكه است.

7. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-a-88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا

پيش فرض

سلام
    راستش من هيچ اطلاعاتي درباره لپ تاپ ها ندارم.اما دوستم همين لپ تاپ را به وسيله از يكي از آشناهاش گرفته و حالا نمي دونه خوب گرفته يا سرش كلاه رفته.

روي اين لپ تاپ هيچ ويندوزي نصب نيست.مگه همه لپ تاپ ها نبايد ويندوز ويستا را پيش فرض داشته باشن ؟ وقتي گفته چرا ويندوز نداره گفتن اگه ميخواي 300 تومن ديگه بزار روش تا برات ويستاي ارجينال بريزيم نخواستي هم اكس پي كرك شده نصب ميكنيم.

(يه دي وي دي همراه لپ تاپه كه روش نوشته(Drivers & Utilities ) فكر كنم اين دي وي دي فقط شامل درايورهاست و ويندوز توش نيست درسته ؟) ----شرمنده از اين سوال -----

لپ تاپه چيني اصله .اين طور كه من شنيدم بهتر لپ تاپ دل ساخت اروپا به خصوص لهستان باشه درسته ؟ حالا كه اين لپ تاپ چينيه ممكنه مشكلي پيش بياد ؟

به نظر شما سر اين دوست ما كلاه رفته ؟ يا همه لپ تاپ هاي دل اينجوري اند ؟

ممنون وشرمنده از سوالاي ابتدايي كه كردم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    راستش من هيچ اطلاعاتي درباره لپ تاپ ها ندارم.اما دوستم همين لپ تاپ را به وسيله از يكي از آشناهاش گرفته و حالا نمي دونه خوب گرفته يا سرش كلاه رفته.

روي اين لپ تاپ هيچ ويندوزي نصب نيست.مگه همه لپ تاپ ها نبايد ويندوز ويستا را پيش فرض داشته باشن ؟ وقتي گفته چرا ويندوز نداره گفتن اگه ميخواي 300 تومن ديگه بزار روش تا برات ويستاي ارجينال بريزيم نخواستي هم اكس پي كرك شده نصب ميكنيم.

(يه دي وي دي همراه لپ تاپه كه روش نوشته(Drivers & Utilities ) فكر كنم اين دي وي دي فقط شامل درايورهاست و ويندوز توش نيست درسته ؟) ----شرمنده از اين سوال -----

لپ تاپه چيني اصله .اين طور كه من شنيدم بهتر لپ تاپ دل ساخت اروپا به خصوص لهستان باشه درسته ؟ حالا كه اين لپ تاپ چينيه ممكنه مشكلي پيش بياد ؟

به نظر شما سر اين دوست ما كلاه رفته ؟ يا همه لپ تاپ هاي دل اينجوري اند ؟

ممنون وشرمنده از سوالاي ابتدايي كه كردم
    نه همچین چیزی نیست! و درضمن فروشنده درست گفته وقتی روی لپتاپ ویندوز اورجینال هست صلواتی که نصب نکردم روی لپتاپ کارخونه پول ویندوز رو روی لپتاپ حساب کرده!
    درضمن حالا دیگه تقریبا تمام مارک و برند ها تو چین کارخونه دارن سونی/دل/ .... و تفاوت انچنانی در کیفیت ندارن چون تحت نظر کامل کارخونه اصلی ساخته میشن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من 1520 دارم مثل شما با باطری 9 سل عالی هم هست
    این وندوز روش هم پاک کن بره به مفت نمیارزه و یه سون آلتیمت روش نصب کن و حالش را ببر

باطری هم همین 9 سل که خوبه حدود 4 ساعت شارژ داره

آقا من خودم هم هنگام خرید نظرم روی 9 cell بود . اما به نظر شما تو ظاهر لپ تاپ یه کم زار نمی زنه ؟
    ظاهرشم رو هم که بذاریم کنار، به اندازه ی یه 2 سانتی از پشت لپ تاپ میزنه بیرون که باعث میشه تا نصف پشت لپ تاپ از بقیه اون جلوتر باشه. حالا اگر بخوایم مدام با لپ تاپ کار کنیم و دوباره تو کیف بگذاریم، به نظر شما تو جایگیری لپ تاپ تو کیف و حمل و نقلش مشکلی پیش نمی یاد؟ بیشترین مشکل من هم با 9 سل بیشتر همین مورده که تو شک افتادم.

در مورد xp هم “madson” گفته که ممکنه هارد ساتا رو نشناسه. مگه یه همچین چیزی میشه؟ xp مخصوص هارد ساتا جریانش چیه؟
    ویندوز 7 مگه نسخه ی نهایی و واقعیش اومده؟ به نظرم میگفتن تاریخ عرضه اون 1 یا 2 ماه دیگه هست !!! مغازه دار هم گفت 7 دارم ولی من گفتم چون نسخه ی نهایی نیست نمی خوام. یعنی برم 7 ی که فروشنده میگه رو نصب کنم یا نه؟ در این مورد هم لطف کنین یه توضیح بدین .
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا من خودم هم هنگام خرید نظرم روی 9 cell بود . اما به نظر شما تو ظاهر لپ تاپ یه کم زار نمی زنه ؟
    ظاهرشم رو هم که بذاریم کنار، به اندازه ی یه 2 سانتی از پشت لپ تاپ میزنه بیرون که باعث میشه تا نصف پشت لپ تاپ از بقیه اون جلوتر باشه. حالا اگر بخوایم مدام با لپ تاپ کار کنیم و دوباره تو کیف بگذاریم، به نظر شما تو جایگیری لپ تاپ تو کیف و حمل و نقلش مشکلی پیش نمی یاد؟ بیشترین مشکل من هم با 9 سل بیشتر همین مورده که تو شک افتادم.

در مورد xp هم “madson” گفته که ممکنه هارد ساتا رو نشناسه. مگه یه همچین چیزی میشه؟ xp مخصوص هارد ساتا جریانش چیه؟
    ویندوز 7 مگه نسخه ی نهایی و واقعیش اومده؟ به نظرم میگفتن تاریخ عرضه اون 1 یا 2 ماه دیگه هست !!! مغازه دار هم گفت 7 دارم ولی من گفتم چون نسخه ی نهایی نیست نمی خوام. یعنی برم 7 ی که فروشنده میگه رو نصب کنم یا نه؟ در این مورد هم لطف کنین یه توضیح بدین .
    ممنون

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •