امروز همه دچار مشكل ارسال مسيج شدن! چون شماره مركز سرويس تغيير كرده! شماره مركز سرويس (Message centur number) از 009891100500 به 009891100510 تغيير كرده! با اصلاح شماره مركز سرويس دوباره مثل قبلا Sms بفرستين و حال كنين!
امروز همه دچار مشكل ارسال مسيج شدن! چون شماره مركز سرويس تغيير كرده! شماره مركز سرويس (Message centur number) از 009891100500 به 009891100510 تغيير كرده! با اصلاح شماره مركز سرويس دوباره مثل قبلا Sms بفرستين و حال كنين!
من كه دچار اين مشكل نشده!ولي به هر حال مرسي!
دستت درد نکنه عزیز منم دچار مشکل شده بودم
خدا عمرت بده
خواهش ميكنم! من و شما نداريم همه دچار اين مشكل هستن ولي هنوز خبر ندارن! از ديشب ساعت 9 اين اتفاق افتاد و من ساعت 10:45 شب اين پست رو زدم ! چون ميدونم Sms كه نباشه انگار موبايل يه چيزي كم داره!
عزيز اين تغيير شماره در كل ايران سراسريه! ريطي به من و شما ويا شهر و استان نداره!نوشته شده توسط p-uI╛l3
اقا دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتت درد نكنه................خيلي خيلي ممنومنم
من كه مشكلي با ارسال نداشتم!ولي به هر حال عوضش كردم تا از مشكلاتي كه در آينده پيش مياد جلوگيري كنم!مرسي از لطف شماعزيز اين تغيير شماره در كل ايران سراسريه! ريطي به من و شما ويا شهر و استان نداره!
نوشته شده توسط mahdy2504
خواهش ميكنم!
.................................................. ...........
خواهش ! ولي ديگه اين مشكل حل شده!نوشته شده توسط bibo
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)